40 Lucky Wild | More demo

More Lucky Wild 40

Euro Games Technology (EGT) lansează More Lucky Wild 40, un joc de păcănele online cu fructe, septari și simboluri norocoase. 

Mai mult noroc, mai multe câstiguri, mai mult… principiul după care se ghidează creatorii jocului și reușesc sa transforme Lucky Wilds într-un joc de păcănele cu 40 de linii de câștig, păstrând același principiu de joc și aceleași simboluri, doar ca adaugă mai multe șanse de formare a câștigurilor.  

Joacă 40 Lucky Wild pentru a te bucura de un joc clasic de pacanele cu fructe și șeptari, care se desfășoară pe 4×5 role și are 40 de linii de câștig. Simbolurile te vor incanta la fiecare aparitie datorită graficii 3D utilizate și vor genera combinatii câștigătoare care pot fi multiplicate în runda de dublaj cu funcția gamble. 

Jackpotul de tip progresiv, specific EGT va intensifica jocul, iar fiecare rotire efectuata va mari șansa activării acestuia.  

Cum joc More Lucky Wild 40 online?

Jocul de pacanele More Lucky Wild 40 poate fi accesat de pe orice dispozitiv, iar pentru a juca nu trebuie decat sa deschizi jocul, selectezi opțiunea de pariu preferată și apesi start pentru a te bucura de un joc de pacanele cu fructe și trifoi, care poate aduce și combinatia 77777 pentru un plus de savoare.

Alături de alte pacanele gratis, poți juca More Lucky & Wild 40 demo gratuit pentru a te familiariza cu opțiunile de joc, dar și pentru a vedea cum un joc clasic de păcănele online poate fi jucat atât cu 20, cât și cu 40 linii de câștig. 

More 40 Lucky Wild mize, simboluri și câștiguri

Cu o volatilitate de nivel mediu, un RTP de 96% și 5 intervale posibile de selecție a mizei, castigurile 40 More Lucky Wild sunt frecvente, iar valoarea acestora variază în funcție de opțiunea pariului. 

Plata castigurilor se realizează de la stânga la dreapta pe linia activa de joc la orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice.

Simbolurile ies în evidenta datorită graficii 3D utilizate, iar combinațiile câștigătoare sunt marcate prin “flăcări” la fiecare apariție pe ecranul de joc.

Combinația 77777 sau “5 septari” ridica castigul la 400x miza și este cea mai apreciata instanța de joc a multor jucători, iar simbolurile reprezentate de fructe genereaza castiguri rezonabile care pot fi jucate în runda de dublaj. 

O combinație de 5 clopoței de aur aduce câștiguri de 200x miza, iar potcoava de aur, care este și simbol Wild plătește până la 5000x miza.

Deși nu declanșează runde bonus, simbolul scatter, reprezentat de o stea roșie cu contur auriu aduce cele mai mari plăți de pana la 4000x miza, iar avantajul îl constituie faptul că acest simbol plătește oriunde la apariția pe role în combinație de 3 sau mai multe simboluri. 

More Lucky Wild 40 bonus și rotiri gratuite

More Lucky Wild 40 nu excelează cu runde bonus sau rotiri gratuite, dar trifoiul cu 4 foi, element norocos in cultura irlandeza, face senzație de fiecare data când își face apariția pe role. Deși apare doar pe rolele 2 și 4, acesta se transforma în Wild și se extinde pe toate pozițiile adiacente pentru a forma câștiguri colosale prin substituirea simbolurilor. 

Castigurile More Lucky Wild 40 pot fi pariate în runda de dublaj cu ajutorul funcției speciale gamble. Dacă nu ai încredere în abilitățile tale la aceasta runda de risc, atunci joacă More Lucky Wild demo gratuit pentru a te familiariza cu jocul, dar și pentru a beneficia de o serie nelimitata de rotiri gratuite. Nu este necesară crearea unui cont și nici nu trebuie sa faci depuneri pentru a juca 40 More Lucky Wild gratuit pe cazino.ro.

Jackpot More Lucky Wild 40

Vizibil pe ecranul de joc, jackpotul More Lucky Wild 40 este reprezentat de jackpotul progresiv caracteristic jocurilor create de EGT. 

Acesta este structurat pe 4 nivele și fiecare nivel al jackpotului este reprezentat de un simbol al cărților de joc. Declanșarea unui nivel al jackpotului poate avea loc oricând în timpul jocului de baza, activarea realizându-se aleatoriu. Dacă jackpotul se activează, atunci jocul de baza se oprește și pe ecranul de joc vor fi afișate 12 cărți cu fata în jos. Alegeri consecutive se vor efectua până când 3 cărți cu același simbol se vor dezvălui, moment în care se vor afla atât nivelul jackpotului activat cât și suma care se va adăuga balanței din cont. 

Indiferent pe ce miza alegi sa joci, fiecare rotire va garanta tot mai mult activarea jackpotului!

More Lucky Wild 40 lines slot

Cu o grafica decentă definită de simboluri definite 3D care îsi fac aparitia pe un fundal verde, More Lucky Wild 40 este un joc clasic de pacanele online cu elemente moderne care promite șansa formării castigurilor pe 40 de linii de joc.

Numele jocului este relativ doar prin comparatie cu jocul Lucky Wild, rundele bonus și funcțiile nefiind în contrast cu titlul. “More” aduce doar mai multe linii de formare a câștigurilor și păstrează aceleași caracteristici ale primului joc lansat. Ar fi fost ideala macar o runda bonus sau măcar factori de multiplicare pentru a ridica More Lucky Wild la un nivel mai inalt.

Dacă ești pasionat de jocuri clasice de pacanele cu fructe, septari si trifoi, atunci More Lucky & Wild 40 îți va garanta un mod simplu de joc și mai multe șanse de câștig datorită celor 40 de linii de joc!

Q&A More Lucky Wild 40

  • Jocul de pacanele More Lucky wild 40 poate fi jucat pe cazino.ro in sectiunea pacanele atat gratuit, cat și pe bani reali la cazinouri legale

  • More Lucky Wild 40 demo oferă avantajul jocului gratuit, fără cont și fără depunere. Astfel, te familiarizezi cu interfata jocului și cu opțiunile de joc fără riscul de a pierde bani și decizi mai usor dacă jocul se incadreaza in preferintele tale.

  • După cum numele sugerează, diferenta intre aceste 2 jocuri clasice de pacanele il reprezinta numarul de linii pe care se formează câștigurile: 20 respectiv 40 de linii de castig

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.00%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele clasice
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet-2

Mai multe Pacanele Demo

Fat Banker joc demo

Fat Banker

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
Fruits & Gold pacanele demo
egt

Fruits & Gold

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 12

Nici un vot pana acum

Joacă
Sherwood Showdown Pacanele demo
grentube

Sherwood Showdown

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Joacă
40 Burning hot 6 reels gratis
egt

40 Burning Hot 6 reels

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

Joacă
To top