Lucky wild 20 lines | Pacanele demo

Lucky Wild

Castigurile nu contenesc sa apara în jocul de păcănele Lucky Wild 20 linii al celor de la EGT Amusnet Interactive, care decid sa uimească cu un joc clasic de pacanele cu fructe și șeptari, la care se adaugă simboluri norocoase. 

Jocul se desfășoară pe 3×5 role de joc și are 20 de linii de câștig, iar simbolurile, definite 3D pentru un efect de senzatie îsi fac aparitia pe un fundal verde, culoarea specifica norocului irlandez. Cu 2 simboluri wild norocoase – trifoi cu 4 foi și potcoava de aur, Lucky Wild 20 promite castiguri mari la fiecare combinație de simboluri identice plasate pe liniile de castig. 

Ca și în jocul de pacanele 20 Burning Hot, trifoiul cu 4 foi este un simbol care sporește câștigurile și te incanta de fiecare data cand se extinde pe role.

Joacă Lucky Wild demo și delecteaza-te cu un joc de pacanele clasic cu fructe, septari si trifoi, care nu excelează cu runde bonus, dar are simboluri cu funcții speciale și jackpot EGT, iar câștigurile pot fi jucate în runda de risc.

Cum joc pacanele Lucky Wild demo?

Lucky Wild 20 păcănele online păstrează modul de joc caracteristic EGT și este optimizat jocului pe orice dispozitiv.

Pentru a juca, trebuie doar sa deschizi jocul, iar interfața simpla îți va permite selecția ușoară a mizei pentru a da start jocului de păcănele cu septari și trifoi 20 Lucky Wild! 

Poți juca oriunde și oricât, iar experiența de joc și câștigurile vor fi aceleași, indiferent de pe ce dispozitiv alegi sa joci.

Lucky Wild mize, simboluri și castiguri

Cu o volatilitate medie și un RTP de 95.76%, castigurile Lucky Wild sunt frecvente și se formează pe 20 de linii la apariția pe role a unei combinații de 3 sau mai multe simboluri identifice adiacente. În funcție de miza selectata (min 20 – max 400), castigurile variază, iar plata acestora se realizează de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile, definite 3D, creeaza un efect vizual plăcut, mai ales că se aplica proprietatea de a arde în flăcări la fiecare combinație câștigătoare🔥. Fructele, septarii și simbolurile norocoase se îmbina perfect și împreuna determina câștiguri mari care pot fi jucate în runda de dublaj. O combinație de 5 simboluri identice de cireșe sau portocale aduc câștiguri de 100x miza, iar pepenele și strugurii ridica valoarea câștigului la 150x miza. Dacă clopoteii își fac apariția pe ecran, atunci câștigurile pot ajunge pana la 200x miza, iar o combinație 77777 este cotată la 400x miza. 

Potcoava de aur are rol de Wild in Lucky Wild slot și ridica castigurile pana la 1000x miza. Wild este un substituent pentru toate simbolurile, cu excepția simbolurilor stea și trifoi și contribuie la formarea câștigurilor uimitoare. 

Simbolul stea are rol de simbol scatter și plătește până la 200x, iar dacă joci pe miza maxima de 400, valoarea câștigului de 80000 de credite ar putea fi un Lucky jackpot consistent. Simbol special, trifoiul devine Wild și apare doar pe rolele 2 și 4. Acesta se extinde pe pozițiile adiacente pentru a forma câștiguri senzaționale prin substituirea simbolurilor.

Dacă nu depășesc valoarea de 35x miza, atunci câștigurile pot fi pariate în runda de dublaj cu funcția specială gamble. Ai ocazia sa dublezi valoarea sumei dacă ești inspirat în alegerile făcute. Mare atentie insa, fiind o runda de risc, exista și posibilitatea de a pierde suma câștigată, dacă alegerea nu este cea potrivită 😉.

Bonus și rotiri gratuite Lucky Wild

Lucky Wild 20 nu include o runda bonus, dar, ca majoritatea jocurilor de păcănele cu fructe și trifoi, are un potențial de 1000x miza castig maxim.

Alături de alte pacanele online poți juca Lucky Wild demo gratuit pentru a beneficia de un număr nelimitat de rotiri gratuite, dar și pentru a te familiariza cu interfața și modul de joc! Joci fără cont și fără depunere și ai parte de un joc clasic de păcănele cu fructe și șeptari ca la aparate, datorită efectelor utilizate.

Jackpot Lucky and Wild 20

Specific jocurilor de pacanele online EGT, jackpotul progresiv este întâlnit și în Lucky Wild slot. Acesta este vizibil pe interfața de joc, deasupra rolelor, structurat pe 4 nivele. Fiecare nivel este reprezentat de un simbol al cartilor de joc, iar suma fiecăruia crește gradual cu fiecare rotire efectuata. 

Jackpotul se activează aleatoriu în timpul jocului de baza și consta în alegerea a 3 cărți cu simbol identic dintr-o serie de 12 cărți afișate pe ecranul de joc cu fata în jos. Simbolul dezvăluit va indica jackpotul declanșat și suma care se va adăuga balantei din cont!

Lucky Wild 20 slot review

Prin comparație cu Sizzling Hot păcănele online, Lucky Wild inovează cu grafica 3D, sunete captivante, dar și simboluri bine organizate pe fundal verde și câștiguri surprinzătoare. Toate acestea dau o nota modernă unui joc clasic de păcănele cu fructe, septari si trifoi care generează castiguri pe 20 de linii, după cum sugerează chiar numele jocului, iar daca vrei castiguri pe 40 de linii poti incerca More lucky wild

Existența unei runde bonus, multiplicatori sau rotiri gratuite ar fi făcut jocul mai interesant, dar va trebui sa ne mulțumim doar cu apariția interesantă a combinațiilor câștigătoare, prezenta funcției gamble și posibila declanșare a jackpotului. 

Cu un mod simplu de joc și câștiguri pe masura, Lucky Wild 20 este un joc de păcănele numai bun de încercat și se încadrează în seria de jocuri populare cu septari.  

Dacă crezi ca ești suficient de norocos pentru a te aventura în căutarea câștigului cel mare, atunci incearca si Shining Crown , un joc de păcănele modern și complex de la același producător!

Q&A Lucky Wild

  • Jocul de pacanele Lucky Wild are 20 de linii de castig

  • Lucky Wild 20 poate fi jucat pe cazino.ro, în mod gratuit sau pe bani

  • Jackpotul EGT se declanseaza aleatoriu în timpul jocului Lucky Wild 20. Tot ce trebuie să faci este sa joci, iar fiecare rotire efectuata mărește șansa activării a unuia dintre cele 4 jackpoturi EGT.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
🍀 RTP95.76%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🎰 Tip jocPacanele cu septari
Linii20 FixedRotiri GratuiteNuRole5
ScatterDaWildDaJackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Big Bass Splash Demo
pragmatic

Big Bass Splash

Nota: 3.6 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Spanish passion Amusnet Slots
egt

Spanish Passion

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Zeus wild thunder pacanele demo
synot

Zeus Wild Thunder

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
The Hands of Midas
pragmatic

The Hand Of Midas

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Xmas joker pacanele demo
playngo

X’mas Joker

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Fruits & Gold pacanele demo
egt

Fruits & Gold

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 12

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Wild Tome of the Woods pacanele online
quickspin

Wild Tome of the Woods

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Gold king pacanele demo
playngo

Gold King

Nota: 5 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top