Diamond Plus EGT

Diamond Plus

Dacă îți dorești ca jocurile de pacanele cu fructe și șeptari sa fie inovatoare și să te surprindă, atunci trebuie sa încerci Diamond Plus, un joc de păcănele relativ nou al celor de la EGT Amusnet Interactive.

Lansat in Septembrie 2021, jocul se desfășoară pe 3×5 role de joc, are 10 linii de câștig și păstrează linia clasică a jocurilor de pacanele EGT. 

Efectele folosite precum diamantul strălucitor care se extinde și aduce respin bonus, simbolurile reprezentate de fructe și șeptari care ard în flăcări la fiecare castig, dar și muzica vibrantă de pe fundal adaugă o nota modernă jocului.

Cu plata liniilor care se realizează în 2 moduri de la stânga la dreapta dar și de la dreapta la stânga sumele câștigate ating cote ridicate și te vor surprinde de fiecare data.

Castig pacanele Diamond Plus

Diamond Plus, un joc special de pacanele cu fructe și șeptari, diamante, jackpot și câștiguri fabuloase!

Vezi lista cazinourilor unde poți juca pe bani reali.

Cum joc Diamond Plus?

Diamond Plus este optimizat jocului pe Android și IOS așa că alege dispozitivul preferat, deschide jocul, selectează miza cu care vrei sa joci și apasă start/spin. 

Dacă vrei sa joci gratis, atunci alege Diamond Plus demo disponibil aici, acumulează experiență și din lista propusă, alege un cazino pentru a te bucura de câștigurile senzaționale oferite de acest joc de păcănele online. 

Diamond Plus mize, simboluri și câștiguri

Combinațiile de simboluri aduc castiguri constante datorită volatilității medii și a unui RTP de 96.26%. 

Cele 5 opțiuni de selectare a mizei conferă certitudinea ca jocul poate fi jucat atât pe miză mică cât și pe miză ridicată. În funcție de selecția realizată, câștigurile au valori diferite, iar plata acestora se realizează atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga, suma fiind multiplicată cu pariul de pe linia activa de joc. În cazul unei linii castigatoare cu 5 simboluri identice, plata se realizează o singura data, pe un singur sens.

Dintre simbolurile utilizate, diamantul iese în evidenta prin forma și culoarea sa. Fiind un simbol principal, acesta are rol de wild, este simbol expansiv ce oferă o rotire aditionala. Datorită funcțiilor atribuite, dar și a câștigurilor substanțiale pe care le aduce, apariția sa pe rolele de joc te va face sa stralucesti de fericire.

Pastrand linia clasică de pacanele cu fructe și șeptari, simbolurile reprezentate de fructe precum lamaie, cirese, prune și portocale au castiguri decente, strugurii și pepenii aducand castiguri mai ridicate de pana la 200egt. Elementul inovativ este dat de simbolul reprezentat de banana care aduce câștiguri maxime de 500egt. Nu este o surpriza faptul ca o combinatie de 5 septari aduce cel mai mare câștig, astfel ca o linie de 77777 aduce un castig de 1000egt.

Folosită corect, funcția gamble îți poate mari câștigurile în runda de dublaj. Nu ai nevoie de formule magice, trebuie doar sa fii inspirat în alegeri și câștigurile nu vor înceta să apară!

Bonus și rotiri gratuite Diamond Plus

Runda bonus este data de simbolul diamant care are rol de Wild. La apariția pe ecranul de joc, diamantul se extinde pe rola și o blochează , iar celelalte role efectueaza o noua rotire. Astfel, o rotire gratuită este adăugată jocului și aduce șansa unui nou castig.

Joacă Diamond Plus demo pentru a te bucura de mai multe rotiri gratuite. Alături de alte pacanele cu diamante mai poti juca si 20 Diamonds tot de la EGT, acesta este disponibil gratuit și nu ai nevoie de cont pentru a juca!

Jackpot Diamond Plus

Structurat pe 4 nivele, jackpotul Diamond Plus este vizibil pe interfața jocului, deasupra rolelor de joc. Fiecare nivel este reprezentat de un simbol al cărților de joc și are o suma care crește progresiv cu fiecare rotire efectuată până în momentul declanșării. 

Dacă întâmplarea face ca jackpotul sa se activeze în timp ce joci, atunci o serie de 12 cărți așezate cu fața în jos vor apărea pe ecranul de joc și va trebui sa alegi până în momentul în care 3 cărți cu același simbol coincid. Simbolul dezvăluit indică suma jackpotului câștigat, iar suma adăugată contului tău va fi una considerabilă, demnă de un jackpot EGT.

Indiferent pe ce miză alegi sa joci, șansa ca un nivel al jackpotului să se declanșeze este destul de mare, activarea acestuia realizându-se aleatoriu în momentul jocului. 

Diamond Plus slot review 

Diamond Plus este un slot clasic cu elemente moderne care aduce câștiguri generoase și se încadrează în seria de pacanele populare cu fructe, șeptari și diamante.

Simbolul care iese în evidenta este diamantul atat prin forma și culoare cât și prin funcțiile atribuite. Restul simbolurilor sunt specifice sloturilor cu fructe și se evidențiază datorită efectului înflăcărat care este vizibil în momentul unui castig.

Deși jocul nu oferă rotiri gratuite, opțiunea de a avea o rotire aditionala de fiecare data cand un simbol wild îsi face aparitia pe role reprezinta un avantaj care mărește sansa câștigurilor.

Tot un avantaj este și funcția gamble care poate deveni dezavantaj dacă nu faci alegerile corecte, așa că fii inspirat și alege corect dacă vrei sa ai parte de câștiguri.

Testează aroma fructelor care “ard” de nerăbdare să întâlnească septarul “norocos” și diamantul “strălucitor” pentru a aduce câștiguri fierbinți și joacă Diamond Plus pacanele online!

Q&A Diamond Plus

  • Pe cazino.ro la sectiunea pacanele gratis poți juca Diamond Plus demo.

  • Plata castigurilor se realizează de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga, suma câștigată fiind multiplicată cu miza de pe linia activa.

  • Specific jocurilor EGT, Diamond Plus are inclus jackpotul de tip progresiv care este împărțit pe 4 nivele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.26%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Gold Party pacanele online
Pragmatic Play

Gold Party

Treasure Wild pacanele online
Pragmatic Play

Treasure Wild

20 Super Hot Pacanele
Amusnet (EGT)

20 Super Hot

To top
X