book of ra deluxe pacanele

Book of Ra Deluxe Demo

Aventurierii neînfricați sunt gata să descopere secretele piramidelor, în acest joc de păcănele Book of Ra, inspirat din Egiptul Antic. Nu te lăsa speriat de mumiile și scarabeii pe care îi întâlnești, deoarece în paginile cărții lui Ra vei găsi drumul către ascunzătoarea secretă, plină de comori! Acest joc de păcănele este deosebit de popular în toate cazinourile online din întreagă lume, iar în Romania este clasat pe locul 4 în topul jocurilor ca la aparate! Book of Ra Deluxe este o versiune îmbunătățită a clasicului Book of Ra, cu o grafică nouă și sunete care te vor transporta direct în marile sali de casino din lume!

Caracteristici Book of Ra online

Cei care îndrăgesc sloturile online deja știu că Book of Ra demo sau plătit este un joc de păcănele foarte distractiv, cu șanse pentru câștiguri fabuloase! Acest joc ca la aparate are până la 10 linii variabile de câștig, care pot fi cu ușurință selectate din meniul de jos, o rată de 95,10% RTP și o volatilitate crescută. De asemenea, Cartea lui Ra este atât un simbol Scatter, cât și simbol Wild. Nu în ultimul rând, dacă la o rotire obții 3 sau mai multe simboluri Scatter (Book of Ra) pe oricare dintre role, se activează 10 rotiri gratuite, cu un simbol expandabil selectat aleatoriu.

Rotiri Gratuite la pacanele Book of Ra online

Față de alte jocuri ca la păcănele, Book of Ra Deluxe beneficiază de o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite, care se activează atunci când apar minim 3 simboluri Scatter pe rolele de joc. Odată ce ai intrat în runda bonus de rotiri gratuite, cartea se deschide și este ales unul dintre simbolurile de joc, care va funcționa ca simbol Wild (se va expanda pe întreaga rolă) pentru toată runda de rotiri bonus. Mai mult, în timpul rundei de rotiri gratuite la Book of Ra online, toate câștigurile tale sunt multiplicate, astfel că vei avea parte de o super aventură!

Mize și câștiguri Book of Ra Deluxe

Pentru început, trebuie să stabilești miza, dar și să alegi numărul de linii câștigătoare pentru Book of Ra Deluxe. Nu uita că miza se împarte la numărul de linii, însă acestea îți măresc considerabil șansele de câștig! Elementele prezente sunt simbolurile cărților de joc – 10, Valet, Damă – care îți aduc câștiguri de 10x pentru o combinație de 5, iar Asul și Popa îți aduc 15x. Scarabeii și statuetele au un factor de multiplicare de 75x pentru o combinație de 5, mumia lui Ra de 200x, iar exploratorul neînfricat îți va aduce 500x! De asemenea, 5 simboluri scatter iți vor aduce și ele 200x și vor activa runda de rotiri gratuite Book of Ra!

Jackpot Book of Ra online

Chiar dacă Book of Ra Deluxe nu are o rundă de Jackpot-uri progresive, combinația de 5 exploratori, funcția Gamble și activarea rundei bonus cu rotiri gratuite și multiplicator sunt elemente peste măsură de distractive, care te vor ține în priză ore în șir!

Cum poți încerca pacanele Book of Ra gratis

Pregătește-ți pălăria de explorator și pătrunde în piramida misterioasă, care abundă de comori nemaivăzute! Caută cărțile lui Ra, activează runda de rotiri gratuite și vei avea parte de super-câștiguri de fiecare dată! Încearcă versiunea gratuită Book of Ra demo de mai sus, setează miza și numărul de linii câștigătoare și dă curs aventurii!

Review Book of Ra Deluxe

Nu este de mirare că atât de mulți cunoscători ai jocurilor ca la aparate aleg varianta Book of Ra demo sau plătită. Grafica și animațiile sunt incredibile, sunetele sunt de cea mai bună calitate (în special melodia din runda de rotiri gratuite), iar RTP-ul îmbunătățit cu 3% față de prima versiune Book of Ra, precum și posibilitatea de alegere a liniilor de câștig, sunt factori de atracție pentru mulți împătimiți ai jocurilor ca la păcănele. Singurele dezavantaje sunt lipsa unui Jackpot progresiv, precum și faptul că în timpul funcției auto nu poți activa funcția Gamble.

Book of Ra Deluxe FAQ

  • Versiunea Deluxe are 10 linii variabile de câștig, care pot fi selectate din meniu înainte de fiecare rotire.

  • Ți-am pregătit o lista completă cu cazinourile online din România care oferă Book of Ra Deluxe demo sau paid. Apasă butonul “Joacă pe Bani” aflat sub versiunea demo a jocului.

  • Acest joc ca la aparate a fost creat de Novomatic in 2008, fiind prezent în peste 70 de țări din întreaga lume!

  • Poți juca Book of Ra gratis, în versiunea demo pe cazino.ro.


Un comentariu “Book of Ra deluxe”

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 204

Nici un vot pana acum

| 1 comentariu la Book of Ra deluxe
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.10%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele Egipt
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Cartea lui Ra)
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet50
⬇️ Min Bet0.10

Mai multe Pacanele Demo

pacanele gratis The big dawgs
Pragmatic Play

The Big Dawgs

wild west gold pacanele demo
Pragmatic Play

Wild West Gold

Aztec Powernudge
Pragmatic Play

Aztec Powernudge

To top