Flamenco Roses- Pacanele Gratis Online

Flamenco Roses

Flamenco Roses este un joc de pacanele online de la Novomatic, care încearcă să capteze perfect emoția și magia dansului de flamenco. Rolele jocului se suprapun peste peisajul idilic al orașului Sevilla la apus, cu minaretul Giralda veghind în depărtare, în timp ce pe ecran se perindă diverse elemente ce intră în compunerea dansului spaniol. Cu o tematică aparte, dar și cu multe funcții precum rotiri gratuite, sticky Wilds sau Gamble, Flamenco Roses este perfect pentru pasionații de sloturi online și nu numai! Nu uită să încerci și Spanish Passion de la EGT, un alt joc de pacanele care surprinde perfect atmosfera călduroasă a serilor latino.

Caracteristici Flamenco Roses

Flamenco Roses vine cu 10 linii variabile de câștig, care se împart pe cele 5 role și 3 rânduri. Acest joc are un RTP de 95,09% și o volatilitate ridicată. Printre simboluri regăsim un cântăreț Wild, un trandafir Scatter, o frumoasă dansatoare, o brățară și un colier, precum și o chitară și clasica pălărie de flamenco. De asemenea, avem parte și de simbolurile cărților de joc, de la A la 10. Jucătorii pot folosi funcția Gamble, pentru dublarea câștigurilor până la 5000x.

Rotiri Gratuite Flamenco Roses

Oricând apar minimum 3 elemente Scatter (trandafirul galben) pe rolele de joc, se declanșează automat o rundă bonus cu 11 rotiri gratuite. În timpul rundei bonus, fiecare Wild obținut va rămâne Sticky pe role până la finalul rundei. În timpul rundei nu pot fi activate noi rotiri gratuite.

Mize și câștiguri Flamenco Roses

Jucătorii Flamenco Roses pot alege mize între 0,01 și 5, care se înmulțesc apoi cu cumarul de câștig selectate (de la 1 la 10). Cel mai valoros simbol este Wild-ul, cu 1000x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. Frumoasa dansatoare îți va aduce 500x, brățara și colierul 300x, chitara și pălăria 200x, iar dintre cărțile de joc, cele mari (A și K) se plătesc cu 150x, iar cele mici (Q, J și 10) cu 100x. Găsește 5 simbouri Scatter oriunde pe rolele de joc și vei câstiga 50x.

Jackpot Flamenco Roses

Chiar dacă acest slot online nu oferă un Jackpot, jucătorii pot folosi funcția Gamble pentru a câstiga până la de 5000x miza. Bucură-te de acest joc de pacanele online și pune-ți norocul la încercare cu Flamenco Roses!

Pacanele online Flamenco Roses

Ole! Este timpul să dai frâu liber pasiunii și să câștigi în ritm de dans! Înainte de a juca pe bani reali, în cazinourile pe care ți le recomandăm, nu uită să încerci și versiunea gratuită Flamenco Roses Demo de pe site-ul nostru, cu un număr nelimitat de credite fictive!

Flamenco Roses Review

Să fim sinceri, nu am fost atât de impresionați de Flamenco Roses. În testul nostru, după ce am intrat în runda bonus cu rotiri gratuite, am reușit să găsim 5 simboluri Wild până la final, însă câștigurile nu au fost atât de surprinzătoare, însumând puțin peste 40x. Ne place muzica și atmosfera jocului, dar și faptul că funcția Gamble nu este atât de limitată precum la alte jocuri de pacanele. Ne-am fi dorit însă mai multe funcții în jocul standard, precum și un RTP mai mare, având în vedere volatilitatea ridicată a jocului.

Flamenco Roses FAQ

  • Pe Cazino.ro poți încerca gratuit versiunea Flamenco Roses Demo, oricând dorești, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Jocul de pacanele Flamenco Roses are 10 linii variabile de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri.

  • Potul maxim la Flamenco Roses este de 1000x miza, pentru combinația de 5 simboluri Wild pe o linie de câștig.

  • Găsește 3 simboluri Scatter pe role și vei intră în runda bonus cu 11 rotiri gratuite și simboluri Sitcky Wild.

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.09%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet50
⬇️ Min Bet0.01

Mai multe Pacanele Demo

lucky ladys charm deluxe
novomatic

Lucky Lady’s Charm Deluxe

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 168

Nici un vot pana acum

Joacă
27 wins pacanele egt
egt

27 Wins

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
Thunder Cash – Fruity Fruity pacanele demo
grentube

Thunder Cash – Fruity Fruity

Nota: 3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Wild Wild Bananas pacanele demo

Wild Wild Bananas

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

Joacă
To top