Roaring Wilds pacanele online

Roaring Wilds

Compania Novomatic, deja faimoasă pentru sloturile online cu diverse teme, revine cu un nou joc de pacanele cu fructe, ideal atât pentru amatori, cât și pentru cei experimentați. Roaring Wilds se prezintă cu multe fructe delicioase, dar și simboluri Wild din abundență, perfecte pentru a realiza combinațiile câștigătoare. Față de Roaring Fourties sau Power Stars, acest joc de pacanele are câteva caracteristici aparte, pe care le vom detalia în rândurile ce urmează.

Caracteristici Roaring Wilds

Jocul se prezintă cu un RTP de 95,48% și o volatilitate medie. Jocul are 40 de linii variabile de câștig, împărțite pe 5 role și 4 rânduri, iar simbolurile întâlnite include atât un Wild, un Scatter, clasicii septari și clopoței de aur, cât și fructe delicioase precum struguri, pepeni, prune, portocale, lămâi și cireșe. Asemănările cu Roaring Fourties se opresc însă aici, deoarece Roaring Wilds vine cu simboluri Stacked, inclusiv cele Wild, care pot apărea și câte 4 pe o rola. Acest lucru înseamnă că atunci când găsești o combinație câștigătoare, valoarea potului va fi una foarte ridicată. De asemenea, ai parte și de o funcție Gamble, dar și de o funcție Auto.

Rotiri Gratuite Roaring Wilds

Roaring Wilds nu prezintă o rundă bonus cu rotiri gratuite, însă simbolurile stacked îți pot aduce câștiguri uriașe la fiecare rotire. Nu uită să te abonezi la Newsletter-ul Cazino.ro pentru a beneficia de cele mai noi oferte, care pot include și rotiri gratuite la Roaring Wilds în cazinourile online, pe bani reali.

Mize și câștiguri Roaring Wilds

Jucătorii pot alege mize ce variază între 0,01 și 1, care se înmulțesc apoi cu numărul de linii de câștig selectate (1, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 sau 40). Cu o singură linie de câștig selectată, și cu o miza de 1x, cea mai bine plătită combinație este cea de 5 septari, cu 1000x, urmată de 5 simboluri Scatter, cu 500x. Clopoțeii îți vor aduce 300x, strugurii și pepenii 200x, iar restul fructelor 100x. Funcția Gamble poate fi folosită pentru înmulțirea câștigurilor până la 500x.

Ce Jackpot are Roaring Wilds?

Roaring Wilds nu oferă un Jackpot propriu-zis, însă poți avea parte de câștiguri colosale în timpul jocului standard, mai ales având în vedere simbolurile stacate care apar pe role.

Pacanele cu fructe Roaring Wilds

Chiar dacă nu abundă de funcții speciale și runde bonus, acest joc de pacanele are multe de oferit iubitorilor de sloturi online cu fructe. Bucură-te și tu de versiunea gratis Roaring Wilds Demo pe Cazino.ro cu credite fictive nelimitate, iar când ești gata să joci pe bani reali, alege din lista noastră de recomandări un cazinou online.

Roaring Wilds Review

Seria de jocuri cu fructe de la Novomatic este perfectă pentru cei care preferă sloturile online clasice, fără multe funcții complicate. Ne place funcția de simboluri stacked, precum și faptul că ne putem alege numărul de linii de câștig. În schimb, am fi vrut să vedem măcar un bonus, precum rotiri gratuite sau wild-uri cu multiplicatori.

Roaring Wilds FAQ

  • Acum ai la îndemână versiunea gratis Roaring Wilds Demo pe Cazino.ro, unde poți încerca jocul cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Acest joc de sloturi online cu fructe are 40 de linii de câștig variabile, care sunt dispuse pe 5 role și 4 rânduri.

  • Roaring Wilds este realizat de Novomatic în 2017, companie cunoscută și pentru alte pacanele cu fructe de succes precum Power Stars.

  • Intra pe Cazino.ro și alege cazinoul tău preferat din lista de recomandări, unde vei putea juca Roaring Wilds pe bani reali.

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 12

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.48%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii40 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet40
⬇️ Min Bet0.01

Mai multe Pacanele Demo

To top
X
Popup Image