Roaring Forties pacanele

Roaring Forties Demo

Cu 40 de linii de câștig și o grafică de excepție, Roaring Forties de la Novomatic este un joc ca la aparate care va fi pe placul multor amatori de păcănele online cu fructe. Față de alte jocuri de la același producător, precum Book of Ra Deluxe, Roaring Forties demo sau în variantă plătită nu dispune de multe caracteristici speciale, însă tocmai această simplitate îl face atât de atractiv! Încearcă și tu gratuit acest slot cu fructe, sau alege și alte jocuri asemănătoare, precum Power Stars sau Sizzling Hot Deluxe, tot de la Novomatic.

Caracteristici Roaring Forties

Jocul se prezintă cu un RTP de 95,48% și o volatilitate medie. Cele 40 de linii fixe de câștig (de unde i se trage și numele) sunt împărțite pe cele 5 role și 4 rânduri. Printre elemente putem distinge atât un simbol Scatter (Steluța) cât și un Wild, care apare doar pe rolele 2, 3 și 4. De asemenea, avem parte de șeptarii norocoși și de clopoțeii aurii, dar și de clasicele fructe, printre care pepeni, struguri, portocale, lămâi, prune și cireșe. În plus, există și o funcție auto, dar și o funcție Gamble, care îți poate înmulți câștigurile.

Rotiri Gratuite Roaring Forties demo

Chiar dacă acest joc de pacanele cu fructe nu are o rundă bonus cu rotiri gratuite, cele 40 de linii de câștig, precum și funcția Gamble, îți garantează că vei avea parte de poturi dintre cele mai mari. Poți încerca oricând gratuit și versiunea Roaring Forties Demo de pe Cazino.ro, cu un număr infinit de credite fictive!

Mize și câștiguri Roaring Forties

Ca de obicei, Novomatic ne oferă la jocul Roaring Forties o marjă generoasă în ceea ce privește mizele, care pot varia de la 0.4 la 40. Se consideră câștigătoare combinațiile din minim 3 elemente, de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă, cu excepția simbolului Scatter, care este și cel mai bine plătit simbol, cu 500x pentru o combinație de 5 oriunde pe role. Urmează combinația de 5 septari, cu 25x, clopoțeii cu 7,5x, pepenii și strugurii cu 5x, iar restul fructelor cu 2,5x. Nu uita să folosești și funcția Gamble, care permite înmulțirea câștigurilor până la 500x.

Ce Jackpot are Roaring Forties?

Chiar dacă nu oferă un Jackpot, câștigurile abundente și funcția Gamble fac din Roaring Forties, demo sau plătit, un preferat al publicului iubitor de sloturi online cu fructe. Nu ezita să încerci și tu acest joc ca la aparate pe Cazino.ro!

Păcănele cu fructe Roaring Forties

Atât amatorii de sloturi cu fructe, cât și fanii altor păcănele online, vor aprecia cu siguranță tot ce oferă acest joc. Joacă și tu versiunea Roaring Forties Demo pe Cazino.ro și spune-ne părerea, iar când ești gata să joci pe bani reali, alege din lista noastră de cazinouri online care oferă acest joc și dă startul câștigurilor!

Roaring Forties Review

Să fim sinceri, nici Roaring Forties demo, nici varianta plătită nu ne-au dat pe spate. Apreciem multiplele linii de câștig, dar suntem de părere că poturile ar fi trebuit să fie mai mari, având în vedere volatilitatea medie a acestui joc. De asemenea, am fi vrut să vedem și o funcție bonus, precum rotiri gratuite sau Hold and Spin.

Roaring Forties FAQ

  • Poți încerca gratuit versiunea Roaring Forties Demo pe site-ul Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite demo.

  • Acest joc de păcănele cu fructe are 40 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 4 rânduri.

  • Acest joc a fost produs de Novomatic și rulează pe platforma software Greentube, cunoscută și pentru alte sloturi cu fructe precum Sizzling Hot Deluxe.
    cu fructe precum Sizzling Hot Deluxe.

  • Desigur, intră pe Cazino.ro și alege din lista de recomandări cazinoul tău preferat, unde poți juca Roaring Forties pe bani reali.

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 49

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

💼 Furnizor GreenTube
🍀 RTP95.48%
⚡VolatilitateMedie
🎰 Tip jocPacanele cu fructe
Linii40 FixedRotiri GratuiteNuRole5
ScatterDaWildDaJackpotNu
Max Bet: 40Min Bet: 0.4

Mai multe Pacanele Demo

Sherwood Showdown Pacanele demo
grentube

Sherwood Showdown

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Club Tropicana pacanele gratis
pragmatic

Club Tropicana

Nota: 3.6 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
24k dragon pacanele demo
playngo

24K Dragon

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Mega Joker demo
grentube

Mega Joker

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Joaca Lucky buzz gratis
egt

Lucky Buzz

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Amazig Amazonia - Amusnet Slots
egt

Amazing Amazonia

Nota: 3.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Gems Bonanza | Pacanele Demo gratis
pragmatic

Gems Bonanza

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Captain Venture Slots
grentube

Captain Venture 2

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top