Plenty on Twenty - pacanele aparate

Plenty on Twenty

Greentube ne aduce de data aceasta un joc de pacanele cu fructe amuzante, cu poturi masive și o grafică animată care este o gură de aer proaspăt. Cele douăzeci de linii de câștig, care dau și numele jocului, abundă de simboluri stacked, dar și septari Wild, steluțe norocoase și multe fructe suculente. Jocul are un jackpot de 500x, motiv suficient pentru că pasionații de pacanele online să își încerce norocul!

Caracteristici Plenty on Twenty

Având o volatilitate medie-ridicată și un RTP teoretic de 95,61%, Plenty on Twenty este momentan în top 500 pe piața de sloturi online din România. Apărut în 2014, acest joc de pacanele cu fructe are 20 de linii fixe, împărțite pe cele 5 role și 3 rânduri. Printre elemente regăsim atât clasicele fructe (portocale, lămâi, pepeni, struguri sau cireșe) de data această într-o varianta animată. De asemenea, avem parte și de clopoței aurii, de septari Wild și de steluțe Scatter, care aduc cele mai mari câștiguri. O particularitate a acestui joc este dată de elementele stacked, ceea ce înseamnă că pe role vei găsi mereu câte 2 sau 3 elemente de același fel, excepție făcând Scatter sau Wild.

Rotiri Gratuite Plenty on Twenty

Chiar dacă jocul nu dispune de o rundă bonus de rotiri gratuite, te poți bucura de versiunea Plenty on Twenty Demo de pe site-ul nostru, unde poți juca cu credite fictive nelimitate. Nu uita să încerci și alte sloturi cu fructe de la Greentube, precum Sizzling Hot Deluxe sau Power Stars.

Mize și câștiguri Plenty on Twenty

Jucătorii pot alege mize între 0,20 și 40, care se împart la cele 20 de linii de câștig. Cel mai bine plătit simbol este steluța Scatter, cu 500x pentru 5 elemente oriunde pe rolele de joc. Urmează septarii Wild, care îți vor aduce 50x, clopoțeii de aur, care se plătesc cu 20x, pepenii și boabele de struguri cu 10x și restul fructelor cu 5x. Nu uita de funcția Gamble, care îți poate dubla câștigurile până la 500x.

Ce Jackpot are Plenty on Twenty?

La acest joc de pacanele cu fructe, potul cel mare poate atinge 500x, pentru o combinație de 5 steluțe Scatter. De asemenea, dispui de elementele stacate, care îți pot aduce câștiguri masive pe cele 20 de linii!

Pacanele cu fructe Plenty on Twenty

Dacă vrei să încerci și tu un joc de pacanele cu fructe colorate și amuzante, alege Plenty on Twenty. Cu multiple șanse de câștig, dar și cu o funcție Gamble care îți poate dubla poturile, acest slot online de la Greentube este ideal pentru iubitorii de pacanele. Încearcă și versiunea Plenty on Twenty Demo de pe Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online din lista noastră!

Plenty on Twenty Review

La prima vedere, acest joc este o explozie de culoare și sunete amuzante. După câteva zeci de rotiri însă, a trebuit să închidem sunetele, doarece ne săturasem de “yupie”-urile și “ups”-urile pe care le scot fructele animate. Ne place caracteristica cu elemente stacabile, dar și faptul că funcția Gamble ne permite dublarea veniturilor până la 500x. Ne-ar fi plăcut să vedem însă mai multe bonusuri, precum rotiri gratuite, dar și o libertate mai mare la alegerea liniilor de câștig.

Plenty on Twenty FAQ

  • Te poți juca oricând versiunea gratuită Plenty on Twenty Demo pe Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Plenty on Twenty are 20 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Poți câstiga până la 500x, fie atunci când găsești 5 steluțe Scatter, sau dacă folosești funcția Gamble.

  • Acest joc de pacanele cu fructe a fost produs de Greentube, divizia interactivă a dezvoltatorului Novomatic.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 16

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.61%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe, Pacanele online
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet40
⬇️ Min Bet0.2

Mai multe Pacanele Demo

To top
X
Popup Image