Sherwood Showdown Pacanele demo

Sherwood Showdown

Inspirat din folclorul englez, Sherwood Showdown este un joc de păcănele lansat de Novomatic, creatori ai jocurilor de top Sizzling Hot și Book of Ra care cu siguranța te-au încântat.

Sherwood Forest este locul unde Robin Hood era în siguranța după ce jefuia la drumul mare bogatii pentru a-i ajuta pe cei sărmani. Astfel, pădurea devine gazda acțiunii jocului care se desfășoară pe 3×5 role de joc și îl are în plan principal pe Robin Hood. 

Numeroase bonusuri fac deliciul acestui joc și aduc castiguri senzaționale care se formează pe 20 de linii posibile de joc. Funcția gamble și runda rotirilor gratuite au o forma inedita de prezentare și te indeamna la joc.

Rezolva mistere, joacă runde bonus și incanta-ti privirile cu o grafica vibrantă, plina de culoare și personaje dragute.

Cum joc Sherwood Showdown?

Joacă Sherwood Showdown demo pentru a descoperi atât modul de joc cât și povestea din spatele acestui slot online. Este gratuit și nu ai nevoie de cont pentru a juca. Tot ce trebuie să faci este sa deschizi jocul și sa selectezi miza cu care vrei sa joci, iar deslușirea misterelor poate începe de îndată se apeși butonul start/spin. 

Adaptat jocului pe orice dispozitiv și cu un nivel de dificultate ușor al modului de joc, Sherwood Showdown te va incanta și te va tine ocupat ore intregi, mai ales ca poate fi selectat modul de joc cu mâna stânga sau mâna dreapta, în funcție de preferința!

Sherwood Showdown mize, simboluri și câștiguri

Cu diferite opțiuni de selectare a mizei, jocul este destinat tuturor categoriilor de jucători, iar rata de plata (RTP) de 95.13% asigura castiguri decente.

Plata liniilor de castig se realizeaza de la stanga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile legendare aduc castiguri variate, iar combinațiile acestora declanșează numărul mare de runde bonus atribuite jocului.

Simbolurile wild și scut aduc un castig minim de 8x miza la o combinatie de 2 simboluri și un câștig maxim de 1200x miza la o combinatie de 5 simboluri. De asemenea simbolul wild, marcat cu săgeata lui Robin, substituie toate simbolurile cu excepția simbolurilor reprezentate de free spins și moneda. In combinatie de 5, Lady Marian și prințul Will aduc castiguri de 800x miza, iar cavalerul și calugarul se ridica la un castig maxim de 400x miza. Completarea simbolurilor de poveste cu cele reprezentate de cărțile de joc aduc castiguri de pana la 160x miza cand pe rolele de joc apar combinatii de A sau K și castiguri de 80x miza la apariția simbolurilor Q,J sau 10.

Joacă și prinde rundele bonus pentru a nu fi nevoit sa furi de la bogați!

Confruntarea din pădure – runde bonus 

Abundenta rundelor bonus este impresionantă, iar declanșarea acestora va face ca jocul sa se incadreze printre favoritele tale.

Denumita dupa numele jocului, runda showdown prezinta confruntarea dintre Robin și lupul apărut pentru a întrerupe bonusurile. Provocarea va trebui sa fie castigata de Robin pentru ca bonusul sa continue, altfel, prin victoria lupului, runda se încheie și toate câștigurile sunt adaugate contului.

Cantaretul din corn da șansa unei noi rotiri după ce o rotire fără castig a fost efectuata și astfel apare sansa unui castig. Procesul se poate repeta dacă Robin suflă din nou în corn.

Șansa unui nou castig este data și de goana vulpilor care după o rotire necastigatoare pot apărea pe ecranul de joc pentru a invarti rolele spre o combinatie ce îți poate oferi câștiguri. Momentul în care Robin lovește cu săgeata rolele este lovitura castigatoare. Aceasta aduce simboluri multiple de același tip pe ecranul de joc și se poate intampla în timpul oricărei rotiri pentru a mări șansele de câștig. Seria pe niveluri se declanșează în momentul în care Robin își face apariția cu busola, iar rolele se vor deplasa spre direcția indicată de busola, indicând noi combinații câștigătoare. Rolele se vor deplasa până nu vor mai fi combinații câștigătoare. În timpul jocului, Robin poate dobori un cuib in care păsările își pot depune ouăle, crescând multiplicatorul pana la x20. Sunt și ouă de aur iar runda se numește sugestiv umpleti cuibul. Creșterea rolelor este o caracteristică care se declanșează în momentul în care simbolurile scatter își fac apariția pe rolele 1,3 și 5, mărind rola 5 cu 4 sau 5 simboluri. Astfel, șansele de câștig devin mai mari datorită rangului care este ales implicit.

Rotiri gratuite Sherwood Showdown

Rotirile gratuite au un concept inedit, astfel ca apariția simbolului scatter reprezentat de free spins, pe rolele 1,3 și 5 declanșează runda rotirilor gratuite, iar simbolul de pe rola 5 atribuie un rang rotirilor gratuite astfel:

  • Rangul king adaugă simboluri moneda cu multiplicator minim x5
  • Rangul Platinum adauga monede cu multiplicator minim x4
  • Rangul Golden adauga monede cu multiplicator minim x3
  • Rangul Silver adauga monede cu multiplicator minim x2
  • Rangul Bronze adauga monede cu multiplicator minim x1

Seria de oprire & rotire face ca monedele sa se blocheze, iar rolele sa efectueze o serie de noi rotiri până în momentul în care nu mai apar simboluri moneda pe ecranul de joc și plata va fi data de miza x totalul de monede.

În timpul rotirilor gratuite, Robin poate trage cu săgeți pentru a adauga mai multe jocuri gratuite sau pentru a actualiza rangul acestora. 

Sherwood Showdown jackpot

Sherwood Showdown nu are inclus un jackpot, dar are o multitudine de funcții speciale ce aduc câștiguri fantastice, care ajung pana la 1500x miza. Un joc similar dar care are si functia de Jackpot este Secrets of Sherwood de la EGT.

Sherwood Showdown slot review

Se pare ca Robin Hood încă mai împarte bogății în jocul Sherwood Showdown. Abundența de funcții speciale care aduc câștiguri uimitoare, dar și simbolurile care sunt bine conturate și aduc câștiguri surprinzătoare fac jocul mai palpitant, iar rangul atribuit rotirilor gratuite simplifica calea spre castig. 

Grafica este decenta, iar animațiile care redau acțiunea poveștii reușesc sa impresioneze. Funcția gamble are același mod de utilizare și surprinde plăcut, cărțile de joc fiind înlocuite cu cărți marcate cu chipul lui Robin Hood. 

Dezvăluie Misterele din pădurea Sherwood și întâlnește-l pe Robin Hood pentru câștiguri de poveste! Lasă un comentariu cu părerea ta și cu siguranța Robin te va incanta cu castiguri fabuloase!

Q&A Sherwood Showdown

  • Slotul Sherwood Showdown rulează pe platforma Greentube a celor de la Novomatic

  • Jocul de păcănele online Sherwood Showdown are un RTP de 95.13%

  • Jocul oferă un câștig maxim de 1500x miza

  • Da, alături de alte păcănele gratis, Sherwood Showdown demo este disponibil pe cazino.ro Tot aici găsești și lista actualizată a cazinourilor care oferă acces la acest joc pe bani reali.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.13%
⚡VolatilitateMică-Medie

Mai multe Pacanele Demo

To top
X