Just Jewels pacanele demo

Just Jewels Deluxe

Celebri pentru jocurile de pacanele Book of Ra sau Sizzling Hot, cei de la Novomatic lansează Just Jewels Deluxe, un joc interactiv de pacanele cu coroane și nestemate care este adecvat tuturor categoriilor de jucători.

Acesta se desfășoară pe 3×5 role de joc, iar simbolurile definesc luxul și sunt redate de pietre prețioase, bani și lingouri de aur și realizează combinații câștigătoare pe 10 linii care plătesc atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga.

Grafica și elementele moderne împreuna cu un mod simplu de joc fac ca Just Jewels Deluxe să fie un joc popular care aduce câștiguri de pana la 5000x miza pariata în aur, pietre pretioase și bani.

Just Jewels Deluxe este un joc de păcănele simplu, fără runda bonus și jackpot care te va încânta cu simboluri bine conturate ale căror câștiguri frecvente pot fi pariate în runda de dublaj și te va captiva cu modul de plata al castigurilor, opțiune care reușește să scoată jocul din anonimat!

Cum joc Just Jewels Deluxe online?

Similar jocurilor clasice de păcănele online, Just Jewels Deluxe păstrează un mod simplu de joc și este optimizat jocului pe orice dispozitiv. O data accesat, doar selectează miza cu care vrei sa pariezi și apasă start pentru a vedea cum aurul, diamantele și banii formează combinații câștigătoare care aduc încântare.

Joacă demo Just Jewels Deluxe gratuit și beneficiezi de o serie de rotiri gratuite pentru a te familiariza cu modul de joc, dar și pentru a vedea dacă jocul se încadrează printre favoritele tale. Fără cont și fără depunere, joci păcănele gratis ca la aparate și ai parte de aceleași emoții intense ca atunci când alegi sa joci Just Jewels Deluxe pe bani reali.

Just Jewels Deluxe mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 95.42% și o volatilitate de nivel mediu-ridicat, castigurile Just Jewels Deluxe sunt frecvente și pot fi pariate în runda de dublaj. Plata acestora se realizează de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga, la orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice adiacente pe rolele de joc, iar in cazul unui castig format dintr-o linie de simboluri identice, plata acestuia are loc o singura data. Intervalul de selecție al mizei este variat și pornește de la 0.10 RON, astfel ca oricine poate juca acest joc de păcănele cu bijuterii.

Simbolurile reprezentative luxului, te vor atrage ca un magnet, iar castigurile semnificative te vor face sa stralucesti de fericire. 

Aduna pietre prețioase (Ametist, Smarald, Safir, Rubin) și revendica câștiguri de pana la 20x miza pariata, în timp ce colectezi bani și lingouri de aur pentru a atinge câștiguri de pana la 50x miza. Aduna coroane pentru câștiguri substanțiale de 200x miza pariata și lasă-te încântat de frumusețea acesteia.

Fără simbol wild care sa contribuie la formarea castigurilor, Just Jewels Deluxe are totuși simbol scatter, care este reprezentat de semnul euro și plătește până la 50x miza la apariția oriunde pe role. 

Just Jewels Deluxe pacanele ca la aparate

Fără runda bonus de rotiri gratuite, Just Jewels Deluxe este un joc ca la aparate cu coroane și rundă de dublaj, unde sumele câștigate pot fi pariate datorită funcției gamble, pentru a fi multiplicate. Cunoscută ca rundă de risc, asumarea deciziei de a paria poate aduce contului sume dublate sau le poate reduce la 0 dacă nu ești inspirat în alegeri.

Alege înțelept și pariază în runda de risc Just Jewels Deluxe demo și cu siguranța neșansa câștigului va fi mai ușor de asimilat. Mai mult decât atât, ai ocazia sa îți testezi abilitățile și în același timp să creezi strategia perfectă adecvata stilului tău de joc.

Just Jewels Deluxe slot review

Fără runda bonus și jackpot, Just Jewels Deluxe este un joc clasic de păcănele cu o grafica decentă, care iese in evidentă cu modul de plata al câștigurilor care se realizează în 2 moduri: de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga.

Numele jocului sugerează tema acestuia, unde întâlnim doar simboluri reprezentative luxului care genereaza câștiguri ce pot ajunge pana la 5000x miza.

Jocul nu are multe opțiuni, dar cu siguranța simplitatea acestuia va reuși sa te țină ocupat preț de câteva ore bune dacă alegi sa joci🎰.

Q&A Just Jewels Deluxe

  • Jocul de pacanele Just Jewels Deluxe nu are runda bonus, dar dispune de funcția gamble care permite dublarea castigurilor.

  • Just Jewels Deluxe slot are un RTP de 95.42%.

  • Jocul de pacanele online Just Jewels Deluxe este optimizat jocului pe orice dispozitiv, iar pe cazino.ro, secțiunea pacanele gratis poți juca demo Just Jewels Deluxe gratis pe telefonul mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.42%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu coroane
📈 Linii10
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildNu
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top