Golden Sevens Deluxe demo

Golden Sevens Deluxe

Golden Sevens Deluxe este un joc de pacanele online care vine să ofere o experiență îmbunătățită a slotului clasic Golden Sevens. Greentube a ascultat vocea jucătorilor de cazino și a creat o versiune modernă a jocului clasic, iar rezultatele sunt incredibile.

Regulile de bază ale slotului au rămas aceleași: jocul se desfășoară pe un ecran cu 5×3 role și are 20 de linii de plată fixe. Câștigul maxim posibil a rămas 5,000x miza, iar jackpotul Golden are o valoare de minim 10,000x miza aleasă.

Aspectele care au fost îmbunătățite în mod semnificativ sunt grafica și simbolurile. Providerul a renunțat la imaginea clasică a jocului, a oferit simbolurilor o aură aurie electrizantă și a îmbunătățit grafica. În practică, Golden Sevens Deluxe este un slot excepțional, care poate concura cu orice alt joc de același fel.

Încearcă-ți șansa de a câștiga marele jackpot la Golden Sevens Deluxe online!

Cum joci Golden Sevens Deluxe pacanele online

Jocurile oferite de către Greentube sunt foarte intuitive și ușor de jucat. În partea de jos a ecranului vei vedea locul în care selectezi miza, iar în dreapta se află butonul “Start” pentru a începe rotirile. Poți să alegi modulul “Auto” sau să efectuezi singur fiecare rotire. Atunci când realizezi un câștig în partea din stângă ai opțiunea “Gamble” pentru a dubla.

Mulți jucători de cazino online preferă în ziua de azi jocurile mult mai interactive, precum cele de la Pragmatic Play sau No Limit. Dacă nu vrei să îți riști banii fără a cunoaște jocul, optează pentru varianta Golden Sevens Deluxe demo. Utilizarea site-urilor de pacanele demo este total gratuită și nici măcar nu trebuie să îți faci cont.

Golden Sevens Deluxe mize, simboluri și câștiguri

Unul dintre aspectele unde considerăm că ar trebui aduse îmbunătățiri este RTP-ul, care are o valoare de doar 95.00%, ceea ce este sub media altor jocuri de acest tip. Nivelul de volatilitate al slotului este unul mediu spre ridicat, ceea ce nu implică un risc foarte mare și oferă oricând posibilitatea unui câștig fabulos.

Ai la dispoziție trei moduri prin care poți realiza câștiguri atunci când joci pacanele Golden Sevens Deluxe. Primul mod este prin rotirile din funcția de bază, unde câștigurile se realizează pe 20 de linii fixe. Fiecare câștig poți apoi să îl dublezi de până la 10 ori cu funcția “Gamble”. În final, poți oricând câștiga marele jackpot care este minim 10,000x miza.

Simbolurile din cadrul slotului au rămas exact acelea utilizate în jocul clasic, dar grafica și imaginea acestora a fost îmbunătățită. Simbolurile sunt reprezentative tematicii cu fructe și șeptari, au culori foarte puternice, iar fiecare dintre acestea este înconjurat cu un contur auriu. Șeptarul și clopoțeii sunt simboluri speciale, iar simbolurile clasice sunt fructele.

Jackpot Golden Sevens Deluxe

Jackpotul Golden Sevens Deluxe este unul de tip progresiv, dar care este legat în mod direct de miza pe care o joci. Astfel, fiecare jackpot pornește de la o valoare de 10,000 miza, la care se adaugă 2% din toate pariurile realizate de jucători. Jackpotul se câștigă atunci când reușești să obții un ecran plin cu șeptari.

Golden Sevens Deluxe slot review

După ce am făcut recenzia slotului Golden Sevens am primit multe mesaje de la cititorii noștri în care ne spuneau că jocul este prea clasic și învechit. Probabil același răspuns l-a avut și Greentube, pentru că a reușit să ofere acest slot fenomenal. Considerăm că acest joc are același nivel de calitate precum 5 Dazzling Hot, care este mult mai celebru.

Aspectul vizual al jocului de pacanele este unul de înaltă clasă, iar întreaga experiență de joc este electrizantă. Câștigul maxim posibil de 5,000x miza pariată este unul foarte bun pentru acest provider, care la majoritatea jocurilor sale nu depășea borna de 1,000x. Acestea fiind spuse, îți recomandăm cu încredere să joci și tu măcar o dată pacanele Golden Sevens Deluxe online.

Q&A Golden Sevens Deluxe

  • Câștigi jackpotul Golden Sevens Deluxe atunci când primești un ecran de șeptari, iar valoarea premiului este de minim 10,000x miza.

  • Jocul de păcănele Golden Sevens Deluxe oferă un RTP de 95.00%.

  • Poți să joci demo Golden Sevens Deluxe gratuit pe site-urile speciale de pacanele demo, cum ar fi cazino.ro.

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține într-o rotire la Golden Sevens Deluxe  este de 5,000x miza.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
🍀 WildNu
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top