Sizzling Hot 6 pacanele aparate

Sizzling Hot 6 Extra Gold

Sizzling Hot 6 Extra Gold este probabil cel mai atrăgător slot cu șeptari pe care îl poți juca în momentul de față. Jocul este dezvoltat și oferit de către Greentube prin providerul Novomatic.

Chiar dacă nu ai jucat vreodată la pacanele online, cu siguranță ai auzit de Sizzling Hot Deluxe. Acesta este probabil unul dintre cele mai populare sloturi din lume. Sizzling Hot 6 Extra Gold pacanele online vine să ofere o experiență de joc și mai bună, în timp ce păstrează caracteristicile de bază ale jocului.

Jocul se desfășoară pe un ecran clasic cu 5 role și 3 linii de joc, dar are o funcție de extra bet în care se mai adaugă o rolă. Valoarea mizei se dublează atunci când optezi pentru varianta cu 6 role de joc. Formațiile de plată se formează din ambele părți ale ecranului, dar și în interiorul liniilor. 

Cum joci Sizzling Hot 6 Extra Gold pacanele online

Regulile de bază ale jocului de pacanele Sizzling Hot 6 Extra Gold online sunt identice cu cele ale jocului clasic, dar se adaugă și alte funcții speciale. Atunci când optezi pentru varianta cu 5 role de joc toate regulile se aplica în mod identic. În situația în care plasezi un “Extra Bet” și joci pe șase role, câștigurile se formează în mod total diferit și ai mai multe șanse.

Este posibil că acest joc să ți se pară complicat sau să nu înțelegi la început toate regulile de joc. În această situație, cel mai bine ar fi să intri pe un site de pacanele demo și să încerci Sizzling Hot 6 Extra Gold demo, care este versiunea gratuită a jocului. Îți vei da seama foarte ușor dacă îți place slotul și vei înțelege toate regulile.

Sizzling Hot 6 Extra Gold mize, simboluri și câștiguri

Sizzling Hot 6 Extra Gold online este un slot cu un nivel de volatilitate medie, ce poate oferi un câștig maxim de 1,500x miza pe rotire. Chiar dacă acest câștig maxim nu este unul fenomenal, jocul oferă în mod constant câștiguri medii și mari. Fiind un slot cu un risc medie, chiar și atunci când jocul nu plătește, nu pierzi imediat toți banii.

Simbolurile întâlnite în cadrul jocului Sizzling Hot 6 Extra Gold sunt exact aceleași ca și la Sizzling Hot clasic. Există o singură diferență, în momentul în care activezi a șasea rolă de joc, șeptarul are un contur auriu. În rest, rămân aceleași simboluri, în ordinea valorii: cireșe, lămâi, portocale, prune, struguri, pepeni și șeptari.

Un aspect foarte important la orice joc de păcănele sunt mizele pe care le poți alege și câștigurile pe care le obtii. În ceea ce privește miza, intervalul este unul foarte generos, în funcție de cazino poți paria între 10 bani și 200 de lei per rotire. Valoarea câștigurilor este aceeași, fiind practic un multiplu al mizei pentru fiecare tip de simbol.

Un aspect foarte interesant și care îți crește semnificativ șansele de câștig este funcția specială care se activează când joci pe 6 role. În această situație liniile de plată se formează din ambele părți ale ecranului. Pe lângă asta, vei obține câștiguri chiar și pentru formațiile din mijlocul ecranului, atunci când acestea se află pe o linie de plată.

Sizzling Hot 6 Extra Gold slot review

În mod evident, Sizzling Hot 6 Extra Gold este unul dintre cele mai palpitante jocuri de păcănele pe care le-am încercat în ultimul timp. Greentube a reușit să transforme un joc clasic, într-un slot extrem de interactiv și de atrăgător. Fiecare rotire este plină de suspans și adrenalină, iar câștigurile mari pot apărea în orice moment.

Dacă ți-a plăcut acest slot îți recomandăm să citești și alte review-uri de pe platforma noastră. Încearcă și Hot 777 Deluxe, un alt joc foarte bun care suntem convinși că o să îți placă.

Q&A Sizzling Hot 6 Extra Gold

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Sizzling Hot 6 Extra Gold este de 1,500x miza pariată.

  • În cadrul jocului de pacanele Sizzling Hot 6 Extra Gold online există o funcție specială “Extra Bet” care adaugă o rolă suplimentară, iar câștigurile se formează din ambele părți.

  • Poți să joci demo Sizzling Hot 6 Extra Gold gratuit pe cazino.ro, unde găsești mai multe jocuri de pacanele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
💸 RTP95.09%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii6 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

Lucky wild 20 lines | Pacanele demo
Amusnet (EGT)

Lucky Wild

40 super hot pacanele cu septari
Amusnet (EGT)

40 Super Hot

To top