Irish coins pacanele gratis

Irish Coins

Norocul irlandez îți surâde acum datorită jocului de păcănele Irish Coins un joc ca la aparate lansat de GreenTube, o subdiviziune a companiei Novomatic.

Cu 20 de linii de plata, jocul se desfășoară pe 3×5 role de joc, plasate pe un fundal idilic, un tărâm magic plin de monede aurii așezate pe o câmpie verde, la capătul căreia se poate vedea curcubeul în minunatele sale culori. Vizibil pe tot parcursul jocului, spiridușul aduce câștigul maxim de 1000x miza pariata, iar simbolurile generează combinații câștigătoare și te incanta vizual la fiecare apariție!

Fără jackpot, dar cu runda bonus, funcții și simboluri speciale, Irish Coins slot este un joc de păcănele cu tema irlandeza, interactiv și captivant, care te va tine ocupat preț de câteva ore bune dacă alegi sa joci!

Cum joc păcănele online Irish Coins?

Fie ca buzunarele tale sa fie grele, iar inima ușoară (May your pockets be heavy, and your heart be light) este o vorbă populară irlandeza care se pare ca a devenit sursa de inspirație a jocului Irish Coins, unde câștigurile și voia buna se îmbina armonios pentru a crea un mod simplu și plăcut de joc. Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de Irish Coins slot este sa alegi pe ce dispozitiv vrei sa joci, setezi opțiunile adecvate stilului tău de joc și apesi start! 

Nu trebuie sa alergi după spiriduși pentru a juca Irish Coins online 😉.  Alături de alte pacanele gratis, poți juca demo Irish Coins gratuit și fără cont pentru a vedea ce are de oferit jocul, dar și pentru a te familiariza cu modul de joc și interfața acestui slot cu tematica irlandeza.

Irish Coins mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 95.19% și o volatilitate de nivel mediu, castigurile sunt constante și variază în funcție de pariul selectat! Intervalul de selecție al mizei este generos, astfel ca Irish Coins slot poate fi jucat de toate categoriile de jucători, indiferent ca aleg sa joace pe miza minima de 0.30 sau seteaza miza maxima de 45.

Cu 20 de linii de formare a câștigurilor, plata acestora se realizează de la stânga la dreapta la orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice apărute pe linia activa de joc.

Simbolurile sunt în ton cu grafica simpla și precisă a jocului și te incanta cu câștigurile generate.  

Simbolul principal al jocului, spiridușul este singurul care efectuează plata și la apariția pe role a doar 2 simboluri, iar potul cel mare de 1000x miza poate fi generat de acesta la un ecran full cu acest simbol. 

Prezența feminină a jocului și pipa aduc câștiguri de 2.5x miza la o combinație de 5 simboluri, iar trifoiul cu 4 foi și ciupercile sunt cotate la 2x miza pariata. Simbolurile reprezentate de cărțile de joc mențin echilibrul jocului și genereaza castiguri constante care pot fi pariate în runda de dublaj.

Moneda de aur, marcată cu Wild are rol evident de simbol Wild, este un substituent pentru toate simbolurile în formarea castigurilor, cu excepția simbolurilor scatter și plătește până la 50x miza pariata.

Simbolul scatter reprezentat de oala cu monede de aur de culoare albastra activează runda bonus, iar surpriza jocului o reprezintă simbolul scatter special reprezentat de oala cu monede de aur de culoare mov care are puterea de a dubla sau chiar tripla rotirile gratuite din runda bonus Irish Coins.

Orice castig mai mic de 500x miza poate fi pariat în runda de dublaj, unde dacă riști poți valorifica valoarea câștigului. Fiind o runda de risc, tot la fel de bine poți pierde suma câștigată, așa că fii inspirat în alegeri și testează-ți abilitățile cu Irish Coins demo, unde îți va fi mai ușor sa pierzi 😉.

Bonus și rotiri gratuite Irish Coins

Runda bonus de rotiri gratuite Irish Coins începe cu 7, 10 sau 20 de rotiri, dacă pe role își fac apariția simultan 3, 4 sau 5 simboluri scatter. 

Simbolul scatter special apare doar pe rola 5 în timpul jocului și acordă un număr maxim de 60 de rotiri gratuite, datorită funcției de dublare (x2)  sau triplare (x3) atribuite. 

Castigurile ating valori surprinzătoare, datorită factorului de multiplicare x2 sau x3, dacă pe ecranul de joc se formează combinații câștigătoare cu simbolul Wild și simbolul scatter special.

Runda se joacă cu role speciale, iar rotirile gratuite pot fi redeclansate!

Irish Coins este o funcție specială care aduce câștiguri fabuloase de fiecare data când este activată! Funcția este valabilă pe tot parcursul jocului și se declanseaza aleatoriu, moment în care spiridușul își face apariția pe ecranul de joc și începe sa umple aleatoriu rolele cu Wilduri norocoase pentru a forma câștiguri substanțiale!

Jackpot Irish Coins 

Spiridusul nu declanșează un jackpot Irish Coins, dar apariția acestuia pe interfața de joc face posibilă generarea potului cel mare de 1000x miza și în funcție de miza pariata, castigurile te vor surprinde de fiecare data!

Irish Coins slot review 

Irish Coins este un joc de pacanele ca la aparate cu tema irlandeza și simboluri norocoase, unde spiridușul magic îți ghidează calea spre castiguri senzaționale și îți oferă o șansă unică de joc. 

Opțiunea ca fiecare rotire sa umple ecranul cu pana la 15 monede Wild este de senzație și alături de runda bonus care poate ajunge pana la un maxim de 60 de rotiri gratuite, demonstrează ca Irish Coins slot este un joc de păcănele cu trifoi norocos ce merită jucat măcar o data!

Prezenta unui jackpot Irish Coins ar fi făcut jocul mai interesant, dar chiar și cu acest minus, slotul este destul de tentant și are popularitate în rândul jucătorilor datorită modului interactiv de prezentare.

Tot din aceeași categorie de pacanele cu tema irlandeza face parte și Wishing Wheel produs de ISoftBet, care este un joc asemanator slotului Irish Coins unde poți aduna castiguri mărețe dacă spiridusul magic îsi face aparitia. Depinde doar de tine dacă alegi ca norocul irlandez sa te urmareasca!

Q&A Irish Coins

  • Jocul de păcănele online Irish Coins are un RTP de 95.19%.

  • Pe lângă rotirile gratuite Irish Coins, care pot atinge un număr maxim de 60 la o singura declanșare, jocul are și funcția specială Irish Coins care aduce pana la 15 monede Wild pe ecranul jocului pentru câștiguri senzaționale, precum și funcția gamble care oferă șansa multiplicării sumelor castigate.

  • Pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis poți juca demo Irish Coins gratuit și fără cont de înregistrare. 

  • Jocul de păcănele Irish Coins are un câștig maxim de 1000x miza pariata.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor GreenTube
🍀 RTP95.19%
⚡VolatilitateMedie
Linii20Rotiri GratuiteNuRole5
WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Joaca yum yum megaways gratis online
pragmatic

Yum Yum PowerWays

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
cash volt pacanele

Cash Volt

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Wanted Dead or a Wild pacanele gratis
hacksaw

Wanted Dead or a Wild

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
27 wins pacanele egt
egt

27 Wins

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Book of shadows demo

Book of Shadows

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Great Rhino Megaways Pacanele Demo
pragmatic

Great Rhino Megaways

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Flaming Hot Extreme Bell Link pacanele gratis
egtdigital

Flaming Hot Extreme Bell Link

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 13

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Xmas joker pacanele demo
playngo

X’mas Joker

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top