wishing whell pacanele online

Wishing Wheel

Cu o temă irlandeză, o coloană sonoră care te invită la dans și o multitudine de funcții bonus, Wishing Wheel este cu adevărat un joc de pacanele care te va distra la culme. Acțiunea jocului are loc pe un fundal cu peisaje desprinse parcă din Comitat, tărâmul vesel al hobbitilor din Lord of the Rings. Vei observa însă că în partea din stânga este o roată masivă, plină de bonusuri, care se poate activa aleator la fiecare rotire și care îți va aduce câștiguri senzaționale!

Caracteristici Wishing Wheel

Wishing Wheel vine cu 20 de linii de câștig, împărțițe pe cele 5 role și 3 rânduri. Acest joc de pacanele online are un RTP de 96% și o volatilitate medie-ridicată. De regulă, vei avea parte de un câștig o dată la trei rotiri, însă există și posibilitatea de a câstiga un pot de 5000x! Printre simboluri regăsim multe elemente cu o temă irlandeză, precum o oală plină cu bănuți de aur, o liră de aur, un trifoi cu patru foi și o ciupercă fermecată. De asemenea, avem parte și de simbolurile cărților de joc A, K, Q și J, dar și de un simbol Scatter bonus și de un simbol Wild. Găsește 3 simboluri bonus și se va activa o rundă cu până la 15 rotiri gratuite și o funcție specială, acordată de roata norocului.

Conceptul care stă în spatele roții norocoase este unul destul de simplu. Aceasta se poate activă aleatoriu la fiecare rotire și aplică unul sau mai mulți modificatori jocului, sau poate activa un tip de joc bonus. Există 6 tipuri de bonusuri, dar și versiuni super la câteva dintre acestea. Iată care sunt caracteristicile bonus:

  • Mystery Pipe – Adaugă 6, 8 sau 12 simboluri misterioase pe poziții aleatorii de pe role, pe care le transformă apoi într-un simbol aleatoriu.
  • Rainbow Wilds – Adaugă 5, 7 sau 10 simboluri Wild pe rolele de joc
  • Mega Reels – Adaugă mega simboluri 3×3 pe rolele 1-3 sau 2-4
  • Shamrock Sync – 2 sau 3 role se vor sincroniza și arăta aceleași simboluri. Dacă prinzi Super Shamrock Sync, atunci ai parte de 3 până la 5 role sincronizate.
  • Rainbow Reels – Până la 3 role sunt transformate în simboluri Wild. Super Rainbow Reels transformă până la 5 role.
  • Ultra Reels – Transformă întreg setul de role într-un ultra simbol de 5×3.

De asemenea, orice invartire a roții poate declanșa și un multiplicator Shamrock cu trifoi norocoși, pentru orice funcție, cu până la 10x.

Rotiri Gratuite Wishing Wheel

Atunci când găsești 3 simboluri Scatter pe rolele 1, 3 și 5, se va declanșa o rundă bonus cu 15 rotiri gratuite, iar roata norocului se va activa și va aplica unul dintre bonusuri pe toată durata rundei. Nu există însă o funcție de a declanșa din nou rotiri gratuite în timpul acestei runde.

Mize si castiguri Wishing Wheel

Mizele variază de la 0,01 RON până la 1 RON, care se înmulțesc cu liniile de câștig. Cel mai bine plătit simbol este oala cu bănuți de aur, cu 25x, urmată de liră și de trifoiul cu patru foi, cu 15x. Ciuperca magică se plătește cu 10x, iar dintre cărțile de joc, Asul se plătește cu 5x, iar restul cărților cu 2,5x.

Ce Jackpot are Wishing Wheel?

Jocul nu are un Jackpot propriu-zis, însă pot fi câștigate poturi de până la 5000x, la o singură rotire, atunci când prinzi, spre exemplu, un bonus Ultra Reels cu simbolul oalei cu bănuți, dar și un multiplicator shamrock cu 10x.

Pacanele online Wishing Wheel

Caută și tu comoara de la capătul curcubeului în acest joc de pacanele deosebit, cu super câștiguri și multe, multe bonusuri impresionante. Nu uita să încerci versiunea Wishing Wheel Demo, înainte să te aventurezi pe bani reali în cazinourile online pe care ți le recomandăm iar daca vrei un alt joc cu aceiasi tema poti incerca si Irish coins tot in mod demo gratuit.

Wishing Wheel Review

Jocul se prezintă cu o grafică excelență, multe animații și o coloana sonoră foarte distractivă. Ne place mult că avem parte de super bonusuri cu roata norocului, dar și că nu lipsesc alte funcții importante din joc. Ne-ar fi plăcut să vedem însă o funcție Gamble, dar și posibilitatea de a miza mai mult, cel puțin până la 5 RON per linie de câștig. Dacă ți-a plăcut acest joc, atunci îți recomandăm să încerci și alte jocuri de la același producător, precum Euphoria.

Wishing Wheel FAQ

  • Site-ul Cazino.ro oferă un număr nelimitat de credite pentru a încerca versiunea Wishing Wheel Demo

  • Acest joc de pacanele cu fructe are 20 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Wishing Wheel a fost dezvoltat de iSoftBet, producător care ne-a adus și jocurile Euphoria sau Jackpot Rango.

  • Cei norocoși pot obține 15 rotiri gratuite Wishing Wheel dacă găsesc elementul Scatter pe rolele 1, 3 și 5.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor iSoftBet
💸 RTP96.00%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet20
⬇️ Min Bet0.2

Mai multe Pacanele Demo

To top