Western gold pacanele

Western Gold Megaways

Urcă-te în șa și pregătește-te de experiența Western Gold, pacanele Megaways cu până la 117.649 de șanse de câștig și multe, multe funcții impresionante. Cu o grafică de excepție, sunete de top și efecte pe măsură, Western Gold Megaways de la iSoftBet promite să ofere momente de neuitat oricărui amator de sloturi online! Ai parte de simboluri colapsabile, pălării de cowboy, pistoale și pinteni, dar și de stele de șerif care duc la o rundă bonus cu rotiri gratuite cu multiplicatori de câștig și trei tipuri de jackpoturi. Așadar, încearcă și tu Western Gold Megaways, un joc ca la aparate care-ți va oferi ore întregi de distracție!

Caracteristici Western Gold Megaways

Western Gold Megaways vine cu un RTP teoretic de 95,98%, care crește la 97% atunci când este folosită funcția Bonus Buy, și o volatilitate medie-ridicată. Jocul se desfășoară pe 6 role cu un număr variabil de rânduri, care pot duce la un maxim de 117.649 linii totale de câștig. Printre simboluri putem întâlni un Wild (apare pe rolele 2, 3, 4 și 5) și un Scatter (Steaua de șerif), precum și un pistol, o pălărie, o ploscă și un pinten. De asemenea, avem și simbolurile cărților de joc, de la A până la 9. Ori de câte ori simbolurile de pe role adiacente formează un câștig, simbolurile dispar, iar în locul lor coboară simboluri noi (mod colapsabil). În acest fel, se pot forma mai multe combinații câștigătoare la fiecare rundă.

Rotiri Gratuite Western Gold Megaways

Jocul dispune de o rundă bonus cu 3 rotiri gratuite, activată atunci când apar minim 5 simboluri Scatter pe role. Odată declanșată, restul simbolurilor dispar, rămânând doar simbolurile Scatter pe grilă de joc. După fiecare rotire, dacă apare cel puțin încă un simbol Scatter, numărul de rotiri se resetează la 3. Toate simbolurile Scatter conțin un multiplicator care variază de la 1x la 6x, însă poți găsi atașat și unul din cele trei Jackpoturi (Mini, Major sau Mega), cu valori de 10x, 25x și 50x. În plus, atunci când una dintre role se umple de simboluri Scatter, toate simbolurile Scatter de pe respectiva rolă se vor înmulți cu numărul de rânduri complete. Spre exemplu, dacă pe o rola cu 5 rânduri avem 4 stele de 1x și o stea cu Mega Jackpot, iar rola este completată, jucătorul va câstiga 5x + 5x + 5x + 5x + 250x. Rundă se sfârșește atunci când toate rolele sunt completate sau când nu mai există rotiri gratuite. De asemenea, jucătorii pot cumpăra o rundă bonus pentru 50x miza. Nu uită să încerci și tu aceste bonusuri în varianta Western Gold Megaways Demo!

Mize și câștiguri Western Gold Megaways

Jucătorii pot alege mize care variază între 0,2 și 20. Cel mai bine plătit simbol este pistolul, cu 25x pentru o combinație de 6 pe o linie de câștig. Urmează pălăria, cu 5x, plosca cu 2,5x și pintenii cu 2x. Dintre simbolurile cărților, A și K se plătesc cu 1,5x pentru o combinație de 6 pe o linie de câștig, Q și J se plătesc cu 1x iar 10 și 9 se plătesc cu 0,5x.

Ce Jackpot are Western Gold Megaways?

Acest joc de pacanele online dispune de 3 Jackpoturi, Mini, Major și Mega. Cel mini este de 10x valoarea mizei, cel Major de 25x iar Mega-Jackpotul valorează 50x. Acest Jackpoturi sunt valabile doar în runda bonus, însă câștigurile însumate (și multiplicate atunci când sunt completate rolele) pot duce la premii de până la 12000x!

Western Gold Pacanele Megaways

Western Gold Megaways este o ocazie perfectă pentru a împușca cele mai mari câștiguri! Înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online pe care ți le punem la dispoziție, încearcă gratuit și versiunea Western Gold Megaways Demo de pe Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite fictive! Nu uita să joci și Wishing Wheel un alt joc de pacanele incredibil, de la același producător, precum și Wolf Gold sau Wild West Gold un joc cu o tematică asemănătoare.

Western Gold Megaways Review

Grafica foarte bună, Jackpoturile și runda de rotiri gratuite sunt doar câteva dintre caracteristicile care recomandă Western Gold Megaways tuturor iubitorilor de pacanele online! În testul nostru, am cumpărat de câteva ori rundă bonus, însă câștigurile au fost destul de mici (până în 40x), până când am nimerit o rundă bonus în care am umplut o rolă de 4 cu simboluri Scatter, care conțineau și un Jackpot Major, astfel că am avut parte de aproximativ 130x câștiguri în total, la finalul rundei. Ne-ar fi plăcut să vedem mai multe bonusuri și în timpul jocului standard, dar și o funcție Gamble, care să ne ajute să ne înmulțim câștigurile.

Western Gold Megaways FAQ

  • Site-ul Cazino.ro îți oferă un număr nelimitat de credite gratuite pentru versiunea Western Gold Megaways Demo.

  • Acest joc de pacanele megaways poate avea până la 117.649 de linii de câștig, dispuse pe 6 role.

  • Western Gold Megaways dispune de 3 tipuri de Jackpot, Mini, Major și Mega, care pot fi câștigate în timpul rundei bonus de jocuri speciale cu simbolul Scatter.

  • Poți activa runda bonus când găsești minim 5 simboluri Scatter pe role, unde ai șansa de a câstiga până la 12000x.

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor iSoftBet
💸 RTP95.98%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele online, Pacanele megaways
📈 Linii117649
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet20
⬇️ Min Bet0.2

Mai multe Pacanele Demo

Royal Potato pacanele demo
Relax Gaming

Royal Potato

Heart of Rio demo
Pragmatic Play

Heart of Rio

To top