Sheriff of Nottingham pacanele online

Sheriff of Nottingham

Inspirat din legendele cu Robin Hood, Sheriff of Nottingham este un joc de pacanele cu speciale lansat de ISoftBet. 

Acesta se desfasoara pe 3×5 role de joc si prezinta multiple optiuni de joc date de simboluri și funcții speciale care pot aduce un câștig maxim de 600x miza pariata.

De la modificatoare de joc, rotiri gratuite si re-invertiri, Sheriff of Nottingham online te va captiva cu o grafica modernă și simboluri bine definite, pline de culoare, care împreuna cu efectele sonore vor crea o atmosfera placuta de joc și te vor transpune în lumea de altădată pe masura ce invarti rolele.

Joaca Sheriff of Nottingham pacanele online si descopera o alta versiune a secretelor din Pădurea Sherwood, diferita de cea redata in Sherwood Showdown, pacanele Novomatic.

Cum joc pacanele Sheriff of Nottingham online?

Sheriff of Nottingham online are un mod simplu de joc și poate fi accesat de pe orice dispozitiv, iar pentru a juca trebuie doar sa deschizi jocul și să ajustezi valoarea monedei de joc, care împreuna cu numărul fix de linii va determina pariul de joc. Apasa start și porneste alaturi de Robin Hood intr-o calatorie plina de aventuri care aduce recompense uimitoare de fiecare data cand alegi sa joci.

Joaca demo Sheriff of Nottingham gratuit si antreneaza-te sa devii un aliat puternic impotriva raufacatorilor. Jocul este disponibil alături de alte pacanele gratis și te va ajuta să-ți formezi o viziune asupra modului de joc în timp ce te familiarizezi cu funcțiile speciale oferite.

Sheriff of Nottingham mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96% și o volatilitate medie-ridicată, castigurile Sheriff of Nottingham se formeaza la combinatii de 3 sau mai multe simboluri identice și deși sunt mai rare, acestea sunt mai ridicate ca valoare. Castigurile se formează pe 25 de linii fixe de joc, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile sunt o incantare, acestea fiind bine definite. În contrast cu simbolurile reprezentative temei inspirate din povestile cu Robin Hood, simbolurile reprezentate de cărțile de joc mențin câștigurile constante și realizeaza plăți de pana la 4x miza pariata. De cealalta parte, simbolurile precum pergamentul/scrisoarea, trompeta, scutul sau armura ridica castigurile pana la 48x miza pariata, în funcție de combinațiile pe care le formează.

Întâlnim de asemenea și o serie de simboluri speciale (wild, bonus, wanted si moneda de aur), care vor activa funcții speciale și în același timp vor intensifica atmosfera de joc.

Simbolul Wild contribuie la formarea combinatiilor câștigătoare Sheriff of Nottingham, fiind un substituent pentru celelalte simboluri, cu excepția simbolului Bonus și Merry Men. Simbolul Bonus declanșează runda de rotiri gratuite Sheriff of Nottingham, iar simbolul wanted/Merry Men activeaza funcția de re-rotiri, în timp ce simbolul moneda de aur are capacitatea de a se transforma într-un simbol aleatoriu pentru a forma combinatii castigatoare.

Bonus si functii speciale Sheriff of Nottingham

Robin Riches Free Spins este funcția care adaugă 8 rotiri gratuite și se declanșează atunci când pe rolele de joc își fac apariția simultan 3 simboluri Bonus. Runda nu poate fi redeclansata dar poți obține pana la 5 role sincronizate (care pot afisa acelasi simbol) în timpul unei rotiri datorită caracteristicii speciale In Sync Reels

Simbolul Merry Men are rolul de a declanșa funcția Wanted Respins atunci când 5 sau mai multe astfel de simboluri își fac apariția pe role. Din Wanted, simbolurile vor deveni Prins. Runda începe cu 3 re-rotiri, iar orice simbol Wanted care își face apariția pe role resetează numărul de rotiri la 3 și rămâne blocat pe poziție alături de simbolurile declanșatoare. Recompensele personajelor Wanted sunt afișate într-un tabel de plata și sunt redate in valuta/moneda selectata.

Runda se încheie în momentul în care rotirile sunt finalizate sau interfața de joc este ocupată integral de simboluri, moment în care se colectează recompensele afișate și are loc plata sumei realizate.

Șeriful de Nottingham/ Sheriff of Nottingham  te ajuta sa capturezi cât mai multe personaje, iar apariția acestuia pe rolele de joc în timpul rundei colectează simboluri pentru a crea spații libere pentru ca tu sa poți captura mai mulți bandiți. 

Pick a Royal Letter este funcția care se poate declanșa la orice învârtire și îl are în prim plan pe celebrul Robin Hood. Dacă își face apariția pe role, acesta poate adăuga aleatoriu unul din următorii  modificatorii de joc:

  • Wanted Spin – Sheriff of Nottingham va realiza plata pentru 3 sau 4 simboluri Merry Men;
  • Bonus Add – pe rolele 1, 3 și 5 sunt adaugate simboluri Bonus pentru a crește șansa de activare a rotirilor gratuite;
  • Sheriff Wilds – simboluri Super Wild stivuite își fac apariția pe role;
  • Win Spin – pe rolele de joc sunt adaugate monede de aur care se transforma în același simbol pentru a forma câștiguri impresionante.

Sheriff of Nottingham slot review

Sheriff of Nottingham este un joc de păcănele cu tematică captivantă, care combină elementele din legenda lui Robin Hood cu funcții speciale pentru a oferi o sansa unica de joc.

Jocul este unul complex și pe langa rotiri gratuite, ai acces și la o serie de modificatori de joc care aduc un plus de adrenalina și poți beneficia și de o serie de re-rotiri complet gratuite pentru a mări șansele de câștig.

Se pare ca misterele Secrets of Sherwood continua pe masura ce explorezi Sheriff of Nottingham. Tu ești pregatit sa le descoperi?

Q&A Sheriff of Nottingham
  • Sheriff of Nottingham slot online are un RTP de 96%.

  • Jocul de pacanele Sheriff of Nottingham nu are un jackpot inclus, dar are un castig maxim de 600x miza pariata.

  • Pe langa bonusul format din rotiri gratuite, jocul oferă runda de re-rotiri și modificatori de joc. Joacă gratuit Sheriff of Nottingham demo disponibil pe cazino.ro pentru a vedea ce avantaje și opțiuni de joc sunt disponibile.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor iSoftBet
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top