moriarty megaways

Moriarty Megaways

Moriarty Megaways este un joc de păcănele online lansat de iSoftBet, o companie de succes în domeniul jocurilor de noroc care are sediul în Londra.

Jocul prezintă o poveste încâlcită, plină de mistere ce aștepta sa fie rezolvate. Acțiunea are loc pe străzile Londrei, in plan principal aflându-se celebrul detectiv particular Sherlock Holmes, bunul sau prieten Dr. Watson dar și profesorul Moriarty, inamicul principal al lui Sherlock.

Cu o grafica bine realizată, interfața jocului este plasată pe un fundal specific străzilor londoneze din secolul 20 și este formată din 7×6 role de joc, cu o caracteristică specială data de trackerul superior inclus.

Este elementar de menționat ca tehnica Megaways aduce castiguri in cascada cu 117649 modalități de castig date de simboluri misterioase, rotiri gratuite și runde bonus. 

Fii următorul detectiv, intra în tainele jocului, descoperă și rezolva cele mai ascunse mistere, iar castigurile nu vor înceta sa te surprindă. De asemenea, nu uita să încerci și Euphoria demo sau The Ruby de la același producător.

Cum joc Moriarty Megaways?

Deschide jocul, selectează miza și apasă start/spin. Vei observa tehnica inedită aplicată modului de joc încă de la prima rotire efectuata, cu care te vei familiariza rapid. 

După ce începe jocul, combinații de 3 sau mai multe simboluri trebuie să-și facă apariția pe ecranul de joc pentru a avea parte de castig. Odată realizat câștigul, combinația de simboluri dispare de pe ecran și alte simboluri coboară pentru a completa spațiile libere, realizându-se astfel șansa unor noi castiguri. Acest proces cascada declanșat la orice castig are loc până când nu mai apar combinații câștigătoare, moment în care se realizează plata sumei câștigate.  

Dacă nu ești familiarizat cu seria castigurilor in cascada, joacă aici Moriarty Megaways demo pentru a afla mai multe despre acest concept. Nu ai nevoie de cont și este gratuit, iar dacă decizi sa joci pe bani, din lista propusă, selectează un cazino și da start seriei de câștiguri fabuloase!

Moriarty Megaways mize, simboluri și câștiguri 

Volatilitatea ridicată și rata de plata de 96% aduc câștiguri mari într-un interval rapid de joc. 

Modul Megaways permite formarea castigurilor pe o multitudine de direcții, deci jocul nu are linii de câștig, încadrându-se astfel în categoria jocurilor de pacanele cu speciale care te vor surprinde plăcut.

Simbolurile sunt bine definite și își fac apariția pe rolele de joc sub diferite dimensiuni pentru a crea un efect vizual distinctiv. Simbolurile reprezentate de cărțile de joc 9-A aduc castiguri bune dacă sunt în combinație de 6 sau mai multe pe interfața de joc și nu ies cu nimic in evidentă. Combinația de 6 pioni este cotată la 1.5x miza, în timp ce regele aduce câștiguri maxime de 2x miza. O combinație de 6 simboluri inel aduce câștiguri de 5x miza, în timp ce Moriarty aduce cele mai mari câștiguri de 25x miza. 

Ceasul are rol de simbol Wild și este un substituent pentru toate simbolurile, excepție făcând simbolurile speciale bonus (este și scatter), Holmes, Watson și ziar care este și un simbol misterios.

Bonus și rotiri gratuite Moriarty Megaways

Apariția a 3 simboluri scatter, reprezentate de simbolul bonus pe ecranul de joc declanșează 15 rotiri gratuite, iar pentru fiecare scatter suplimentar se vor adauga inca 5 rotiri, astfel ca apariția unei combinatii de 6 simboluri scatter pe rolele de joc vor activa 30 de rotiri gratuite. 

Runda se joacă cu 3 seturi de role, iar dacă jocul se desfășoară pe telefon, atunci va trebui sa intorci/setezi dispozitivul pe modul landscape pentru ca runda să poată fi jucata. Din cele 3 role, una va fi Moriarty activa mereu în timpul rundei, iar celelalte 2 vor fi blocate, rola Sherlock, respectiv rola Watson. Dacă în timpul rundei, pe trackerul superior apar 3 simboluri Sherlock sau 3 simboluri Watson, rola corespunzătoare simbolului se va debloca și va efectua o rotire, pentru ca mai apoi sa se blocheze iar. Procesul se poate repeta în timpul rotirilor gratuite. Dacă se colecteaza simbolurile necesare pentru ca ambele role sa intre in joc, atunci ordinea va fi rola Moriarty, urmata de rola Sherlock și rola Watson.

Sansa castigurilor este extraordinara, mai ales ca exista posibilitatea ca runda rotirilor gratuite să fie redeclansata. Mai mult decat atat, în timpul rundei exista o caracteristică specială data de un multiplicator nelimitat care porneste de la x1 și creste cu fiecare castig.

Păcănele cu speciale Moriarty Megaways 

Moriarty bet ofera sansa de a cumpara rotiri gratuite. Pentru 150x miza totala (3000 monede) se declanșează Moriarty free spins super bonus cu 3,4,5 sau 6 simboluri scatter. Aceasta optiune garantează mai multe declansari Sherlock și Watson decat runda normala a rotirilor gratuite și are inclus și Moriarty guarantee care poate aparea de mai multe ori și va declanșa 5 rotiri suplimentare dacă valoarea castigata este mai mica de 10x decât valoarea standard a mizei jucate. 

Funcția Sherlock’s max Megaways poate fi declanșată la orice rotire efectuata in jocul de baza și consta in aparitia de multiplicatori pe ecranul de joc pentru a forța mărirea șanselor de câștig realizate de maxim Megaways. Astfel, multiplicatorul va crește cu o unitate la fiecare serie de castig cascada, începând cu x1.

Watson’s mystery symbols aduce atât multiplicatori pe rolele de joc aplicat seriilor de câștiguri, cât și simboluri misterioase, care prin dezvăluire se vor transforma în același simbol plătit. 

Moriarty Megaways jackpot

Moriarty slot nu are un jackpot definit, dar faptul ca are un potențial maxim de castig de 37500x miza poate compensa lipsa acestuia.  Nu trebuie sa ne crezi, joacă și convinge-te!

Moriarty Megaways slot review

Desi pare complicat, este chiar ușor să joci Moriarty Megaways păcănele online. 

Cu un design demn de Sherlock Holmes, grafica se îmbina perfect cu coloana sonoră și simbolurile utilizate, iar castigurile sunt pe masura.

Lipsa liniilor de castig se compensează cu cele 117649 direcții de formare a câștigurilor, iar multitudinea de funcții speciale și runde bonus aduc câștiguri senzaționale, marele pot ajungând până la 37500x miza.

Încearcă și alte păcănele Megaways, prinde-l chiar tu pe Moriarty, iar misterele vor fi rezolvate.

Q&A Moriarty Megaways 

  • Da, jocul este optimizat jocului pe telefon. Deoarece se joacă cu 3 seturi de role, pentru a juca runda bonus de rotiri gratuite, trebuie sa setezi telefonul în modul landscape

  • Megaways (multe sensuri) determina câștigurile în mai multe direcții, nu doar pe linii specifice de castig, castigurile atingând sume excepționale

  • Jocul de păcănele Moriarty Megaways are un câștig maxim de 37500x miza.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor iSoftBet
💸 RTP96.46%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele Megaways
📈 Linii117649 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet20

Mai multe Pacanele Demo

To top
X