Euphoria pacanele isoftbet

Euphoria

Lasă-te cuprins de magia momentului și vino în galaxia Euphoria, un joc de pacanele online cu volatilitate ridicată și 243 de linii de câștig. Colectează multiplicatorii și întră în rundele bonus cu rotiri gratuite, pentru o șansă reală de a câstiga premii astronomice! Euphoria este al treilea joc din seria Extreme Pays de la iSoftbet, cu multiple linii de câștig și poturi cu adevărat uriașe, de până la 20.000x. Așadar, nu te lasă păcălit de coloana sonoră liniștitoare, dar nici de grafica strălucitoare, deoarece te așteaptă câștiguri care îți vor provoca stări de euforie!

Caracteristici Euphoria

Acest joc de pacanele se desfășoară pe un fundal cosmic, având 5 role, 3 rânduri și 243 de linii de câștig. Euphoria are un RTP de 95,99% și o volatilitate ridicată, de unde și câștigurile de până la 20.000 miza. În joc poți întâlni atât un simbol Scatter, care apare pe rolele 1, 3 și 5 și activează runda bonus cu 8 rotiri gratuite, cât și două simboluri Wild, dintre care simbolul cu logo-ul jocului poartă și un multiplicator Wild (steluța). De asemenea, ai parte atât de simbolurile cărților de joc, A, K, Q, J, cât și de nestemate strălucitoare, albastre, violete, verzi, roșii și portocalii, dar și de un diamant care îți va aduce cele mai mari câștiguri.

Rotiri Gratuite Euphoria

Găsește 3 simboluri Euphoria pe rolele 1, 3 și 5 și se va activa o rundă bonus cu 8 rotiri gratuite. În această rundă, orice steluță Wild care aterizează pe role îți va aduce un multiplicator de x2, iar încă o steluță pe aceeași rolă va crește multiplicatorul la x3. Ține cont însă, că multiplicatorii la acest joc nu se adună, ci se înmulțesc, astfel că poți avea parte de un multiplicator de 3x3x3x3x3, adică 243x! Activează multiplicatorii pe toate rolele de joc și vei câștigă încă 5 rotiri gratuite și un multiplicator extravaganza!

Mize si castiguri Euphoria

Mizele la acest joc pot varia de la 0,01 RON la 1 RON, care se înmulțesc cu 30. Va trebui să ții cont însă de modul în care se calculează liniile, deoarece sunt luate în calcul toate combinațiile adiacente, de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă. Să zicem, de exemplu, că ai umplut primele două role cu simboluri de același fel, care se calculează începând de la combinații de câte 2, care valorează fiecare 30 de RON. Toate combinațiile posibile de pe primele două role sunt de 3×3=9, astfel că vei câstiga 9×30, adică 270 de RON. Cel mai bine plătit simbol este diamantul, cu 400x pentru o linie de 5, urmat de nestemata albastră cu 200x, cea violet cu 100x, verde cu 80x și portocalie cu 50. Cărțile de joc se plătesc cu 40x pentru o linie de 5 în cazul A și K și cu 30x în cazul Q și J.

Ce Jackpot are Euphoria?

Acest joc de pacanele nu are un Jackpot special, însă prezintă o multitudine de funcții și bonusuri care îți vor aduce câștiguri grandioase! Potul maxim la acest joc poate atinge 20000x miza, în timpul rotirilor gratuite cu multiplicatori care se înmulțesc. Cu așa câștiguri, suntem de părere că oricine poate intra într-o stare de euforie!

Pacanele online Euphoria

Lasă-te condus într-o lume a câștigurilor senzaționale, unde euforia premiilor te va învălui și îți va arăta adevărata cale spre succes! Dacă nu ne crezi pe cuvânt, întră pe Cazino.ro și încearcă gratuit Euphoria Demo, cu un număr nelimitat de credite fictive, înainte de a juca pe bani reali, în cazinourile din lista recomandată de noi. De asemenea, nu uita să încerci și Wishing Wheel de la același producător!

Euphoria Review

iSoftBet au dat lovitura cu acest joc de pacanele online, care ne place la nebunie! Pe lângă opțiunile multiple la care avem acces, dar și grafica senzațională și efectele sonore, bonusurile din acest joc par să nu se mai termine! După o scurtă introspecție, am nimerit 3 simboluri Scatter, care au activat runda bonus cu rotiri gratuite, unde am câștigat în jur de 220x miza. Cu așa câștiguri, este și normal să ne simțim euforici, mai ales că știm că avem șanse oricând să câștigăm mult mai mult! Ne-ar fi plăcut să avem însă acces la o funcție Gamble, pentru a ne putea dubla câștigurile!

Euphoria FAQ

  • Pe site-ul Cazino.ro te poți juca versiunea Euphora Demo gratuit, cu un număr nelimitat de credite

  • Acest joc de pacanele online are 243 de linii de câștig, dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Euphoria este produs de iSoftBet, producător cu peste 250 de sloturi online.

  • Găsește simbolurile Euphoria pe rolele 1, 3 și 5 și vei activa runda bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori Wild

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor iSoftBet
💸 RTP95.99%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii243 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Wild si Steluta)
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet1
⬇️ Min Bet0.01

Mai multe Pacanele Demo

Just Jewels pacanele demo
GreenTube

Just Jewels

100 super hot pacanele septari
Amusnet (EGT)

100 Super Hot

wild west gold pacanele demo
Pragmatic Play

Wild West Gold

Ice Valley pacanele online
Amusnet (EGT)

Ice Valley

To top
X