The Ruby pacanele demo

The Ruby

Ridicat la nivel de arta, rubinul devine elementul principal din jocul de păcănele The Ruby, lansat de ISoftBet. Prin definiție și culoare, piatra  rubin aduce castiguri surprinzătoare de fiecare data cand își face apariția pe ecranul de joc și are un impact vizual unic și plăcut.

Cu o grafica impresionanta, The Ruby online se desfășoară pe 3×5 role de joc, are 30 de linii de câștig și te incanta cu 3 jackpoturi inedite, rotiri gratuite cu simbol extra Wild și simbol special Ruby.

Simbolurile clasice și funcțiile speciale, împreuna cu piatra rubin contribuie la formarea unui joc de păcănele clasic cu elemente moderne, care te va captiva încă de la început!

Cum joc păcănele The Ruby online?

The Ruby păcănele online are un mod simplu de joc și este optimizat jocului pe orice dispozitiv. Pentru a juca trebuie doar sa decizi pe ce dispozitiv vrei sa joci, deschizi jocul, selectezi miza adecvata stilului tău și apesi start. 

Pentru a realiza selecția mizei, trebuie sa deschizi jocul și să intri în meniul acestuia. Desi pare complicat, nu e deloc așa 😉

În partea de jos a interfatei de joc vei observa 3 linii suprapuse (meniu) pe care va trebui sa dai click, urmând ca mai apoi sa faci același lucru pentru cele 3 monede suprapuse. Imediat vei vedea pe ecran “ – valoare fisă +”. Prin apăsare + sau – vei observa pe ecran valoarea mizei selectate. Când ești mulțumit cu alegerea făcută, închide fereastra meniu prin apăsare “x”. Tot ce trebuie sa faci acum pentru a juca The Ruby online este sa apesi start.

Dacă ți se pare complicat, atunci încearcă The Ruby demo gratuit pentru a te familiariza cu setarea preferințelor, dar și cu cea a modului de joc. Alături de alte pacanele gratis poți juca The Ruby fără cont și fără depunere, iar adrenalina va atinge cote maxime de fiecare data!

The Ruby mize, simboluri și castiguri

Cu o volatilitate de nivel mediu și un RTP de 97.5%, castigurile jocului online The Ruby ating valori ridicate și se formează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice adiacente pe rolele de joc. Cu o valoare a monedei cuprinsă între 0.01 și 1, selecția mizei se realizeaza în intervalul 1-30, iar fiecare rotire va însemna 30x valoarea fisei selectate. Toate câștigurile se plătesc de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Simboluri precum clopoțel, lingou BAR, cirese, cifra 7, sacul cu bani se îmbina armonios cu piatra Rubin și formează câștiguri impresionante.

Castigurile decente sunt generate de simbolurile lingou BAR, cireșe și clopoțel și sunt cotate la 15, 20 și 30 de monede. Sacul cu bani aduce câștiguri maxime de 75, iar simbolul 💲ridica castigurile la 100 monede. O combinație 77777 este cotată la 150, iar simbolul Ruby – piatra Rubin te incanta cu o valoare maximă de 300 a câștigului.

Simbolul Wild plătește 600 monede la o combinație de 5 simboluri identice și înlocuiește orice simbol cu excepția simbolurilor Bonus și The Ruby, iar simbolul bonus are rol de scatter și va activa atât runda Bonus cât și jackpotul The Ruby.

Bonus și Rotiri gratuite The Ruby online

Ruby în flăcări este un bonus consistent și consta în faptul ca în timpul jocului de baza, una, două sau chiar toate rolele 1, 3 și 5 pot deveni role Wild pentru a genera câștiguri senzaționale. Mai mult decât atât, o caracteristică specială transforma aleatoriu pana la 3 simboluri de pe rolele care nu au simboluri Wild în simbol Wild, care are rol important in formarea castigurilor!

Apariția a 3 simboluri scatter pe ecranul de joc vor declanșa runda bonus. O rola diferită de joc va ocupa ecranul și prin rotirea acesteia ai șansa de a colecta Jackpotul Ruby, Jackpotul Topaz sau Jackpotul Cherry, 1000x miza sau 10 rotiri gratuite +5x miza.

Toate opțiunile aduc recompense consistente contului, chiar și cele 10 rotiri gratuite datorită apariției simbolului The Ruby în timpul jocului acestora.

The Ruby apare doar în timpul rotirilor gratuite și poate înlocui orice simbol dintr-o combinație câștigătoare. Apariția acestui simbol pe role poate deveni un sticky wild sau chiar un extended sticky wild până la finalizarea rotirilor gratuite sau poate aloca plata de pana la 10x miza. Cu așa șanse de câștig, nu este de mirare ca rotirile gratuite nu pot fi redeclansate!

Jackpot The Ruby

Vizibil pe ecranul de joc, deasupra rolelor, jackpotul The Ruby este structurat pe 3 nivele. 

Mecanismul de joc pentru a colecta Jackpotul Ruby, Jackpotul Topaz sau Jackpotul Cherry este identic rundei bonus, iar declanșarea unuia dintre jackpoturi se realizează la apariția pe rolele 1,3 și 5 a simbolului scatter.

Fiecare jackpot are o valoare diferită și în funcție de pariul plasat, suma fiecăruia este mai mare sau mai mică.

The Ruby slot review

The ruby – piatra rubin contribuie la formarea celor mai mari combinații câștigătoare din jocul cu același nume. Un joc captivant, The Ruby online te va uimi cu premii considerabile date de simboluri și funcții speciale.

Chiar dacă pare veche, grafica jocului este încă de actualitate, iar efectele utilizate, cât și câștigurile generate încadrează The Ruby slot în topul preferințelor multor jucători.

Dacă îți plac provocările și vrei sa joci și alte jocuri cu pietre prețioase, atunci incearca Diamond Plus, un joc de păcănele lansat de EGT care pune în valoare diamantul și câștigurile generate de acesta!

Q&A The Ruby 

  • The Ruby este un joc de păcănele online care pune in evidentă piatra rubin.

  • Jocul de păcănele The Ruby are 30 de linii de castig

  • Alături de alte păcănele online, pe cazino.ro poți juca The Ruby demo gratuit și fără cont. Mai mult decât atât, tot aici găsești și lista propusă cu cazinourile care oferă acces pe bani reali la The Ruby slot online.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor iSoftBet
💸 RTP97.5%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii30
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top