Wolf Canyon: Hold & Win pacanele demo

Wolf Canyon: Hold & Win

Wolf Canyon este un joc de pacanele lansat de iSoftBet, care pune în prim plan lupul și cultura amerindiana.

Comparat cu jocul de pacanele Wolf Gold dezvoltat de Pragmatic Play si Wolf Canyon te va incanta cu o grafica de excepție, dar și cu simboluri și funcții speciale care aduc multiple opțiuni de joc. In plus, producătorul pluseaza cu jackpotul structurat pe nivele care este accesibil de indata ce pornesti aventura de joc.

Acțiunea se desfășoară pe 3×5 role de joc, iar simbolurile sunt bine definite și activează funcții speciale pentru a spori sansa castigului cel mare de 8888x miza pariata.

Cu multiplicatori aleatorii în jocul de baza, rotiri gratuite și pana la funcția Hold & Win, alaturi de wild stivuit si jackpot, Wolf Canyon este numai bun de încercat daca iti plac jocurile inspirate din natura, așa ca invarte rolele pentru a vedea daca jocul se încadrează la favorite.

Cum joc Wolf Canyon pacanele online?

Cu reguli simple de urmat, sa joci pacanele Wolf Canyon este chiar ușor. Tot ce trebuie să faci este sa deschizi jocul pe dispozitivul preferat și să ajustezi valoarea monedei pana realizezi selecția mizei adecvate stilului tău de joc. Apasă start și pornește aventura Wolf Canyon care te va fascina de fiecare data când învârti rolele.

Nu uita ca alături de alte jocuri pacanele gratis, poți opta oricând pentru Wolf Canyon demo pentru a te familiariza cu jocul. Gratuit si fara cont, ai parte de aceleași opțiuni de joc ca atunci cand alegi sa joci Wolf Canyon pe bani reali și în timp ce explorezi funcțiile speciale, decizi dacă jocul merită o șansă sau nu 😉

Wolf Canyon mize, simboluri și câștiguri

Jocul de păcănele Wolf Canyon are un RTP de 96% si o volatilitate de nivel ridicat, iar câștigurile pot ajunge pana la 8888x miza pariata. 

Cu 25 de linii fixe de joc și o valoare a monedei cuprinsă între 0.01 și 1, miza de joc este data de 25x valoarea monedei selectate. 

Castigurile se formează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc, iar plata acestora are loc de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Lupul este simbolul principal al jocului și este întâlnit în 3 variante: alb, negru si maro, iar câștigurile generate de fiecare pot ajunge pana la 4x miza pariata. Prezența feminină de natura indiana ridica castigurile pana la 6x miza, în timp ce simbolurile reprezentate de cărțile de joc realizează combinații câștigătoare cuprinse între 0.2x si 3x miza pariata. 

Simbolul Wild este reprezentat de un totem și apare stivuit pe role. Acesta se extinde și ajuta la formarea combinatiilor câștigătoare prin înlocuirea celorlalte simboluri cu excepția simbolurilor luna cu bani și scatter.

Dreamcatcher – prinzatorul de vise este simbolul care, în jocul de baza, adaugă aleatoriu un premiu instant in bani de 8x, 88x, 888x sau 8888x miza pariata. 

Luna plină este simbol special și declanșează funcția Hold & Win, iar simbolul scatter reprezentat de înscrisul Wolf Canyon va activa runda bonus de rotiri gratuite, în timp ce plătește până la 4x miza, oriunde la apariția pe role.

Bonus si rotiri grnatuite Wolf Canyon

Apariția pe rolele de joc a 3 simboluri scatter determina Selecția funcției Lup. Alege un lup și poți declanșa fie bonus free spins/rotiri gratuite fie funcția Hold & Win.

Poți obține un număr de 8, 10 sau 12 rotiri gratuite Wolf Canyon insotite de 25, 50, 75 sau 100 de simboluri wild adaugate in plus. Rotirile pot fi redeclansate, iar simbolul wild poate deveni stivuit pe rolele 2-5 la fiecare aparitie.

Funcția Hold & Win se declanșează în momentul în care pe rolele de joc îsi fac aparitia simultan 5 sau mai multe simboluri luna cu bani. Simbolurile declansatoare raman blocate pe role iar runda începe cu un număr de 3 re-rotiri. Orice simbol care îsi face aparitia pe role va reseta numărul de re-rotiri la 3 și va ramane blocat pe poziție pană la sfarsitul rundei de joc. Tot acum exista și posibilitatea de a câștiga și jackpotul Wolf Canyon.

Funcția se încheie dacă toate pozițiile de pe interfata de joc sunt ocupate de simboluri sau numărul de re-rotiri ajunge la 0, moment în care fiecare simbol luna cu bani va dezvălui o valoare cuprinsa între 1x și 500x și se va efectua plata sumei realizate. 

Jackpot Wolf Canyon

Vizibil pe interfata de joc, deasupra rolelor, jackpot Wolf Canyon este structurat pe nivele, iar valoarea alocată fiecăruia este fixa.

Simbolurile speciale luna cu bani Mini, Minor și Major îsi fac aparitia pe role în timpul funcției Hold & Win si dezvaluie valori de 30x, 100x, respectiv 500x miza pariata, iar jackpotul Grand are o valoare de 1000x miza pariata și se acorda în momentul în care toata grila de joc este ocupată de simboluri în timpul funcției Hold & Win.

Wolf Canyon slot review

Wolf Canyon este un joc de păcănele complex cu opțiuni multiple de joc care, explorate responsabil pot genera pana la 8888x miza pariata.

Dacă ești pasionat de jocurile inspirate din natură și dorești să experimentezi o aventură cu lupi, atunci Wolf Canyon este cu siguranță un joc pe care merită să îl încerci. 

Runda bonus are un mod interesant de joc și intensifică emoțiile, alegerile aducand o șansă unică de joc de fiecare data. Joacă runde gratuite sau inițiază re-rotiri și descoperă castiguri incitante la fiecare sesiune de joc.

Invarte rolele și vezi dacă acest joc se va încadra printre favoritele tale. Alaturi de Wolf Canyon, joacă și Indian Spirit sau The White Wolf pentru a descoperi viziuni diferite de joc în timp ce ai parte de o experienta placuta și captivanta de joc.

Q&A Wolf Canyon

  • Jocul de pacanele Wolf Canyon a fost lansat de iSoftBet.

  • Wolf Canyon slot online are 25 de linii fixe de plata.

  • Pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis, poți juca demo Wolf Canyon gratuit și fără cont.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor iSoftBet
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top