wolf gold pacanele gratis

Wolf Gold

Wolf Gold este un joc de pacanele online de la Pragmatic Play, dezvoltator care ne-a adus și alte jocuri de renume precum Sweet Bonanza sau Gates of Olympus. Grafica remarcabilă, dar și funcțiile unice, asigura că acest slot este apreciat de jucătorii din întreagă lume.

Cu o temă specială, bazată pe indienii din America de Nord, Wolf Gold se prezintă ca un joc de pacanele cu multe funcții speciale, cu Jackpoturi, runde bonus de rotiri gratuite și un câștig maxim de 5000x. Trebuie să încerci și tu cel puțin o dată Wolf Gold, un joc ca la aparate care te va cuceri pe loc.

Caracteristici Wolf Gold

Dacă apreciezi tema cu lupi, dar și câștigurile masive, atunci Wolf Gold este jocul ideal pentru tine! Acest slot online are un RTP de 96,01% o volatilitate medie și 25 de linii de câștig, care se împart pe cele 5 role și 3 rânduri. Printre simboluri regăsim lupi (Wild), bizoni, vulturi, armăsari sălbatici, pume, Marele Canion (Scatter), dar și cărți de joc (A, K, Q, J).

De asemenea, avem și simbolul lună, care poate declanșa modul de jocuri speciale, unde ai șansa de a câstiga unul din Jackpoturile afișate în partea de sus a ecranului (Mini, Major sau Mega). Simbolul Scatter poate apărea pe rolele 1, 3 și 5 și activează runda bonus cu 5 jocuri gratuite și cu simboluri uriașe 3×3, care ocupă toate cele trei role din mijloc.

Rotiri Gratuite Wolf Gold demo

Jocul dispune de două runde bonus cu rotiri gratuite. Prima dintre acestea se activează când apar 6 sau mai multe simboluri Lună. În acest moment, restul simbolurilor dispar și sunt acordate 3 rotiri gratuite. Alături de simbolurile Lună existente, pe role se învârt doar spații goale și alte simboluri Lună cu valori. De fiecare dată când pică cel puțîn un simbol Lună, numărul de rotiri redevine 3. Modul continuă până când se termină toate rotirile sau se ocupă toate pozițiile rămase. La final se adună valorile simbolurilor, iar dacă toate pozițiile sunt ocupate, câștigi automat Mega-Jackpotul.

Al doilea tip de rundă bonus se activează când găseșți 3 simboluri Scatter (Canionul) pe rolele 1, 3 și 5. Se acordă 5 rotiri gratuite cu simboluri uriașe, de 3×3, care ocupă cu totul rolele 2, 3 și 4. Dacă găsești încă 3 Scattere în timpul acestei runde, se adaugă încă 3 rotiri gratuite la cele deja existente.

Mize și câștiguri Wolf Gold

Există o mare libertate la alegerea mizelor, jucătorul având la dispoziție atât numărul de fise pe linie de câștig, de la 1 la 10, cât și valoarea fisei, de la 0,01 la 0,5. Astfel, mizele pot varia între 0,25 și 125, care se împart la cele 25 de linii de câștig.

Cele mai valoroase simboluri sunt Lupul și Bizonul, care se plătesc cu 500x pentru o linie de câștig, urmate de vultur cu 400x, cal cu 300x și pumă cu 200x. Cărțile de joc îți vor aduce 50x pentru o combinație de 5, asul valorând mai mult la combinațiile de 3.

Ce Jackpot are Wolf Gold?

Acest joc de pacanele online dispune de 3 Jackpoturi, Mini, Major și Mega. Cel mini este de 30x valoarea mizei, cel Major de 100x iar Mega-Jackpotul, care este câștigat în timpul rundei bonus când umpli ecranul cu simbolul Luna, valorează 1000x.

Pacanele online Wolf Gold

Wolf Gold este o ocazie perfectă pentru a ieși la vânătoarea de bonusuri și Jackpoturi. Înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online pe care ți le punem la dispoziție, încearcă și versiunea Wolf Gold Demo de pe Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite demo.

Wolf Gold Review

Grafica foarte bună, Jackpoturile și rundele de rotiri gratuite sunt doar câteva dintre bonusurile care recomandă Wolf Gold tuturor iubitorilor de pacanele online. Ne place tema aleasă, efectele de sunet, dar și libertatea de care dispunem pentru a seta mizele. Ne-ar fi plăcut în schimb să avem parte de funcția Gamble, care lipsește din acest joc, dar și de funcția Auto sau de un mod turbo, care ne ajute să accelerăm câștigurile.

Wolf Gold FAQ

  • Site-ul Cazino.ro oferă un număr nelimitat de credite gratuite pentru versiunea Wolf Gold Demo

  • Acest joc de pacanele cu fructe are 25 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri

  • Wolf Gold dispune de 3 tipuri de Jackpot, Mini, Major și Mega, care pot fi câștigate în timpul rundei bonus de jocuri speciale cu simbolul Lună

  • Poți activa una dintre cele două runde bonus fie când găsești 6 simboluri Lună, fie când pe role apar 3 elemente Scatter

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.01%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet125
⬇️ Min Bet0.25

Mai multe Pacanele Demo

Flaming Hot Extreme Bell Link pacanele gratis
egtdigital

Flaming Hot Extreme Bell Link

Nota: 4 / 5. Voturi: 24

Nici un vot pana acum

Joacă
Aztec Powernudge

Aztec Powernudge

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Joacă
Break da Bank Again demo

Break da Bank Again

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Roaring Wilds pacanele online
grentube

Roaring Wilds

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

Joacă
To top