Extra Juicy pacanele demo

Extra Juicy Demo

Este greu să ne gândim la un joc de pacanele online cu 5×3 role de joc mai palpitant decât Extra Juicy. Providerul Pragmatic Play a reușit să cucerească pentru totdeauna pasionații de pacanele atunci când a scos pe piață acest slot.

În teorie jocul are doar 10 linii de plată fixe, dar câștigurile se formează începând cu oricare rolă, de la stânga la dreapta. Astfel, dacă ai numărul minim de simboluri necesare, formația câștigătoare poate începe și de pe rola 2 sau 3. Astfel, câștigul maxim posibil ajunge la un fenomenal 60,000x miza. 

Jocul Extra Juicy oferă și o funcție bonus cu rotiri gratuite și multiplicator. Aceasta se câștigă atunci când pe rolele 1, 3 și 5 apare simbolul scatter în formă de diamant. Ai putea spune că regulile de joc ale slotului seamănă cu jocul Fruit Rainbow, dar din punct de vedere tehnic Extra Juicy este mult mai dezvoltat.

Ești pregătit să încerci unul dintre cele mai tari sloturi care există pe piață în acest moment?

Cum joci Extra Juicy pacanele online

Chiar dacă Extra Juicy online are mai multe funcții speciale, este foarte ușor să joci acest slot. În cadrul jocului nu ai posibilitatea de dublaj și nici nu poți cumpără bonusul. Astfel, cea mai bună metodă ar fi să pui învârtirile pe funcția automată și să aștepți câștigarea bonusului cu multiplicatori.

În cazul în care ești în categoria celor care aleg să joace pacanele gratis și nu vor să riște bani reali, nu am uitat nici de tine. Extra Juicy este un joc extrem de popular, așa încât poți să joci oricând varianta gratuită Extra Juicy demo. După ce ai încercat jocul, poți hotărî singur dacă merită să îți faci și un cont la un cazino unde să joci pe banii tăi.

Extra Juicy mize, simboluri și câștiguri

Extra Juicy oferă câștiguri foarte mari, de până la 60,000x miza pariată, iar asta se datorează în special volatilității foarte crescute. În cadrul jocului există două tipuri de RTP: 96.52% și 95.52%, în funcție de modul de joc în care te afli. Aceste jocuri au și un nivel de risc ridicat, așa încât ai grija și nu juca mai mulți bani decât îți permiți să pierzi.

Dacă ai mai jucat pacanele Pragmatic Play, probabil că te-ai obișnuit cu ecrane de joc speciale și o grafică nebunesc de bine dezvoltată. Din acest punct de vedere, Extra Juicy este un slot mai simplu. În ceea ce privește calitatea, aceasta este la un nivel înalt, dar grafica jocului și simbolurile nu se încadrează în categoria “Wow”, ci mai degrabă reprezintă stilul de păcănele clasic.

Cel mai interesant aspect este modul în care se formează câștigurile, așa cum menționam și inițial. Chiar dacă numărul liniilor de plată este unul fix, formațiile câștigătoare pot începe pe rolele 1, 2 și 3. Această funcție specială îți acordă șanse mult mai mari de câștig și te ajută să te apropii mult mai ușor de câștigul maxim posibil.

Bonus și rotiri gratuite Extra Juicy

Extra Juicy online oferă un bonus cu rotiri gratuite foarte interesant, care include și o funcție de multiplicatori. Bonusul se câștigă atunci când pe rolele 1, 3 și 5 apare simbolul scatter în forma de diamant. Spre deosebire de alte sloturi oferite de acest providerul, Extra Juicy nu are funcție de “Buy-in” pentru a putea cumpăra speciala.

Atunci când primești scatterele câștigi 12 rotiri gratuite, care pot fi redeclanșate de maxim 4 ori și care încep cu un multiplicator de 1x. Pentru fiecare rotire acest multiplicator crește cu +1. Pe durata specialei se aplică regulile din cadrul funcției de bază, dar ecranul de joc este diferit.

Extra Juicy slot review

Extra Juicy este unul dintre cele mai palpitante sloturi cu ecran de joc clasic pe care le-am jucat până acum. Chiar dacă acestea nu este la fel de impresionant precum alte jocuri de la Pragmatic Play, cu siguranță este un slot foarte bun. Mai mult, câștigul maxim posibil este unul formidabil și rar întâlnit, de până la 60,000x miza pariată.

Dacă jocul ți se pare oarecum plictisitor, trebuie să știi că pe baza acestuia a fost dezvoltat un slot și mai palpitant. Încearcă-ți acum norocul și la Extra Juicy Megaways, un alt joc formidabil.

Q&A Extra Juicy

  • Poți juca demo Extra Juicy gratuit pe cazino.ro. 

  • La jocul de pacanele Extra Juicy online poți obține un câștig maxim de 60,000x miza.

  • Extra Juicy slot online oferă două valori de RTP: 96.52% în jocul de bază și 95.52% în runda bonus.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP95.52%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

100 super hot pacanele septari
Amusnet (EGT)

100 Super Hot

Power Hot pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Power Hot

Viking Rising pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Viking Rising

To top