wild west gold pacanele demo

Wild West Gold

Acțiunea și misterul stau la baza jocului Wild West Gold lansat de Pragmatic Play. Cu o grafica senzațională, jocul aduce câștiguri impresionante și promite adrenalina și emoții intense pe doar 4×5 role, plasate pe un fundal ce reda cu succes ideea Vestului Sălbatic. 

Similar cu tema jocului Western Gold Megaways al celor de la ISoftBet, Wild West Gold pacanele online te incanta cu simboluri reprezentative Vestului Sălbatic, dar și cu câștiguri colosale ce pot ajunge pana la 10000x miza pariata care se formează pe 40 de linii de joc și sunt generate de simboluri speciale cu multiplicatori și runda bonus. 

Cu Wild West Gold, castigurile cuprinse între 10x – 10000x miza sunt garantate, indiferent ca alegi sa cumperi runda bonus sau aștepți ca aceasta să se declanșeze în modul clasic, așa ca trăiește o aventura de zile mari și prinde bandiții, iar șeriful te va recompensa cu potul cel mare Wild West Gold.

Cum joc păcănele Wild West Gold?

Stilul clasic de joc te ajuta sa capturezi rapid premiul cel mare Wild West Gold. Deschide jocul pe dispozitivul preferat, selectează pariul adecvat stilului tău de joc și apasă start pentru a te alătura șerifului in goana după bandiți. Fiecare captura aduce recompense generoase, așa ca antrenează-te cu Wild West Gold demo pentru a surprinde răufăcătorii, dar și pentru a te familiariza cu opțiunile de joc. Alături de alte pacanele gratis, ai parte de trăiri intense și te bucuri de rotiri gratuite Wild West Gold, fără cont și fără depunere.

Wild West Gold mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.51% și o volatilitate de nivel ridicat, castigurile Wild West Gold sunt în medie mai mari și variază în funcție de valoarea pariului selectat (minim 0.20 – maxim 100). Plata castigurilor se realizează de la stânga la dreapta, la orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice, iar suma este multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile definite cu precizie sunt gata de acțiune și te încânta atât vizual cât și prin prisma câștigurilor oferite. Șeriful, este cel mai bine cotat simbol și oferă câștiguri de pana la 20x miza, iar bandiții aduc câștiguri de pana la 12.5x miza pariata. Sacul de aur ridica castigurile pana la 3.75x miza, în timp ce simbolurile reprezentate de cărțile de joc genereaza castiguri decente și mențin echilibrul jocului.

Simbolul Wild este reprezentat de insigna serifului inscriptionata cu Wild și își face apariția pe role însoțit de un multiplicator x2, x3 sau x5. Acesta este un simbol important în formarea câștigurilor prin substituirea elementelor de pe role, cu excepția simbolului scatter, care activează runda bonus și este redat de imaginea Vestului Sălbatic la apus pe care se vede inscripționat cuvântul scatter.

Bonus și rotiri gratuite Wild West Gold

Runda bonus Wild West Gold începe cu 8 rotiri gratuite care se declanșează la apariția a 3 simboluri scatter pe rolele de joc 1, 3 și 5. 

Simbolurile Wild apărute pe ecranul de joc în timpul acestei runde devin Wilduri lipicioase (rămân pe role pană la sfarsitul rundei) și sunt însoțite de multiplicatori x2, x3 sau x5.

Simbolul de acoperire scatter este reprezentat de insigna serifului și apare deasupra simbolurilor care aterizează pe role. Numărul de apariții al acestui simbol special pe role în timpul rundei bonus determina numărul de rotiri adiționale care se adauga celor existente astfel 2, 3, 4 sau 5 simboluri de acoperire scatter adaugă 4, 8, 12 sau 20 rotiri gratuite Wild West Gold.

Buy free spins este speciala Wild West Gold care permite opțiunea de a cumpara rotiri gratuite pentru plata sumei de 100x miza. Aceasta declanșează instant runda bonus care te aduce mai aproape de șansa câștigului cel mare.

Câștigul maxim care poate fi atins este de 10000x miza pariata, dar dacă neșansa face ca suma obținută în urma rotirilor gratuite să fie mai mică decât 10x miza, atunci automat un premiu de 10x miza se adaugă contului tău după ce runda este jucata pentru a te bucura de recompensa oferită de faptul ca ai ales sa joci Wild West Gold slot online.

Wild West Gold slot review

Denumit în contrast cu tema specifica, Wild West Gold este un joc de păcănele online plin de adrenalina unde raufacatorii sunt prinși, iar recompensele nu întârzie să apară.

Lupta pentru supremație este data între oamenii legii/ serif și bandiți și are loc în runda bonus, care garantează un castig minim de 10x miza. Aceasta oferă posibilitatea castigului maxim de 10000x miza pariata, datorită simbolurilor Wild lipicioase însoțite de multiplicatori dar și a simbolului special de acoperire scatter care adaugă rotiri suplimentar rundei.

Cu un mod simplu de joc, Wild West Gold este un joc de păcănele complex plin de mister, care te incanta cu simboluri și funcții speciale, dar și castiguri surprinzătoare.

Prinde banditii cu Wild West Gold pentru apărarea dreptății sau, alatura-te lor și realizează jaful perfect cu Money Cart 2, un joc de păcănele cu tema inspirată din Western care te duce direct în runda bonus. 

Q&A Wild West Gold

  • Jocul de păcănele Wild West Gold are 40 de linii de castig.

  • Poți juca demo Wild West Gold gratuit pe cazino.ro, secțiunea pacanele gratis.

  • Jocul de pacanele Wild West Gold nu are un jackpot definit, dar are un castig maxim de 10000x miza pariata.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.51%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele western
📈 Linii40 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top