release the kraken joc pacanele gratis

Release the Kraken

Se spune că legendele nu mor niciodată, așa ca Pragmatic Play lansează Release the Kraken, un joc de păcănele cu animale marine inspirat din folclorul scandinav.

Jocul se desfășoară pe 4×5 role de joc și are 20 de linii de câștig. Frumos colorate și bine definite, simbolurile îsi fac aparitia pe o interfata de joc ce are ca fundal adâncul oceanului.

Câștigurile nu sunt generate doar de combinatii de simboluri. Datorita functiilor speciale incluse, Release the Kraken uimește cu apariția monstrului Kraken care da opțiunea unui castig special, cu rotiri gratuite însoțite de simboluri wild dar și cu runde bonus.

Descoperă comori ascunse în adâncul oceanului și delectează-te cu un joc de pacanele cu speciale care aduce câștiguri surprinzătoare!

Cum joc Release the Kraken?

Joacă de pe dispozitivul preferat, deschide jocul și alege miza. Restul e istorie! Cu fiecare rotire descoperi câștiguri senzaționale și te bucuri de efectele jocului Release the Kraken.

Dacă nu ești convins ca jocul este ceea ce cauți, în secțiunea păcănele gratis poți selecta și juca Release the Kraken demo. Este gratuit și nu ai nevoie de cont. In plus, te poți bucura de o experiența de joc identică cu cea dintr-un cazino chiar din confortul casei tale!

Release the Kraken mize, simboluri și câștiguri

Șansa de a avea câștiguri mari într-o perioada scurta de timp este determinată de o volatilitate ridicată, un RTP de 96.5% și un interval variat de selecție a mizei. Release the Kraken generează câștiguri rare, dar mai ridicate ca valoare, iar plata acestora se realizează de la stânga la dreapta, câștigul fiind multiplicat cu miza de pe linia activa de joc.

Simbolurile utilizate sunt o îmbinare a speciilor marine cu simbolurile clasice ale jocurilor de cărți. Frumos colorate, simbolurile reprezentate de pești aduc câstiguri cuprinse între 5x și 7.5x miza, în timp ce câștigurile aduse de broasca ajung pana la 10x miza. Rechinul este cotat la 12.5x miza, iar la polul opus simbolurile reprezentate de cărțile de joc aduc câștiguri de 2x pana la 4x miza jucata.

Cel mai bine plătit simbol este ancora inscripționată cu numele jocului și plătește până la 25x miza intr-o combinație de 5.

Simbolul Wild este reprezentat de o bula de aer și înlocuiește toate simbolurile cu excepția simbolurilor speciale care declanșează rundele Bonus. 

Release the Kraken speciale

În timpul jocului de baza, Kraken își întinde tentaculele pe ecranul de joc, moment în care va trebui sa alegi unul din cele 3 brațe. Fiecare tentacul poate aduce:

  • Wilduri Kraken încleștate – va trebui sa alegi dintre 3 cufere care pot aduce continuitatea rotirilor cu simboluri wild și șansa de a mai efectua o alegere; multiplicarea câștigurilor x2 sau colectează;
  • Wilduri colosale Kraken – pe rolele de joc apare un simbol Wild colosal de 3×4 aleatoriu pe role;
  • Wilduri Kraken infecțioase -pe rolele de joc apare cel puțin un simbol wild care transforma simbolurile adiacente în wild.

Dacă vrei sa te bucuri de runda rotirilor gratuite fără a mai aștepta declanșarea în mod clasic, atunci opțiunea de a cumpara rotiri pentru 100x miza este alegerea potrivită!

Rotiri gratuite Release the Kraken

Simbolul Bonus nava pe rolele 1 și 3 și simbolul free spins pe rola 5 activează seria de rotiri gratuite, care nu are un număr definit. La activarea rundei, pe ecranul de joc vor apărea cufere care ascund 1, 2 sau 3 rotiri și va trebui sa alegi până în momentul în care dezvălui simbolul colectează. Atunci vei afla și câte rotiri gratuite ai acumulat pentru runda de joc.

Castigurile se formează pe 40 de linii de câștig, iar runda începe cu un multiplicator x1 care crește cu fiecare simbol Wild apărut. 

Castigurile substanțiale sunt date de faptul ca în timpul rotirilor gratuite, simbolul Wild rămâne pe rolele de joc și își schimbă poziția aleatoriu la fiecare rotire. 

Release the Kraken Bonus Comoara Scufundată 

Combinația de simboluri bonus nava pe rolele 1 și 3 cu un simbol bonus cufăr pe rola 5 activează bonusul Release the Kraken, denumit Comoara Scufundata. Alege din cele 3 cufere apărute pe ecranul de joc premii ce constau în bani până în momentul în care alegi cufărul cu simbolul colectează. Acesta indica terminarea rundei bonus, iar sumele colectate vor fi adăugate contului.

Jackpot Release the Kraken

Cu runde Bonus, rotiri gratuite și funcții speciale nu este de mirare ca jocul nu are jackpot inclus. Totuși, câștigul maxim de 10000x miza este un premiu considerabil pentru care merită sa joci Release the Kraken online. 

Release the Kraken slot review 

Oarecum similar cu jocul de păcănele Lord of the Ocean, Release the Kraken este un joc de păcănele cu tema marină care aduce câștiguri savuroase. Grafica și coloana sonoră sunt în stilul Pragmatic Play cu efecte interesante și simboluri pe masura. 

Runda bonus însoțită de multiplicator, rotirile gratuite care se pot declanșa în timpul jocului sau pot fi cumparate, precum și Wildurile speciale aduc castiguri considerabile care pot ajunge pana la 10000x miza. Toate acestea compensează lipsa unui jackpot și a funcției gamble, iar dacă vei juca, vei putea observa cum timpul trece în favoarea ta!

De noua versiune Release the Kraken 2 ai auzit? Comorile ascunse așteaptă sa fie găsite, tu ce mai aștepți?

Q&A Release the Kraken

  • Release the Kraken este inspirat din mitologia scandinavă și este un joc de păcănele cu animale marine. Datorită simbolurilor utilizate, acesta se poate încadra și în categoria de păcănele online cu pesti.

  • Jocul de păcănele Release the Kraken are un potențial maxim de castig de 10000x miza selectata.

  • Release the Kraken are 20 de linii de castig in jocul de baza și 40 de linii în runda rotirilor gratuite.

  • Pe cazino.ro, în secțiunea păcănele gratis poți juca Release the Kraken demo gratuit și fără cont.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMedie-Mare

Mai multe Pacanele Demo

5 Burning Heart demo
egt

5 Burning Heart

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
40 Hot & Cash pacanele gratis
egt

40 Hot & Cash

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Joacă
Wild Wild Riches Megaways demo

Wild Wild Riches Megaways

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Cash Connection Sizzling Hot pacanele demo
novomatic

Cash Connection Sizzling Hot

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
To top