Release the Kraken | Pacanele demo gratis

Release the Kraken 2

Popularitatea mare a jocului de păcănele Release the Kraken determina apariția jocului Release the Kraken 2, lansat de același renumit producător Pragmatic Play, care continuă să surprindă cu jocuri în serie. 

Cu 40 de linii de plata, acțiunea jocului are loc pe 4×5 role, iar câștigurile uimitoare sunt date de funcții speciale și runde bonus pline de mister și aventură!

Afunda-te în adâncul oceanului cu Release the Kraken 2 și descoperă aceeași grafica de senzație și simboluri bine conturate care continua povestea monstrului Kraken și aduce un câștig maxim de 5000x miza. Fii un bun explorator și acceptă provocarea de a juca runda bonus ca o runda de risc, unde cu siguranță ai doar de câștigat, indiferent ce alegi!

Cum joc păcănele Release the Kraken 2?

Descoperă complexitatea jocului Release the Kraken 2 cu un mod simplu de joc, care poate fi accesat de pe orice dispozitiv. Tot ce trebuie să faci pentru a te delecta cu acest slot este sa setezi miza preferată cu care vrei sa pariezi și sa apesi start pentru a porni în căutarea comorilor ascunse. 

Fără cont și fără depunere, pornește aventura și caută comoara scufundata cu demo Release the Kraken 2 gratuit, unde te vei putea familiariza cu modul și opțiunile de joc, înainte de a paria pe bani reali😉

Release the Kraken mize, simboluri și câștiguri

Cu o volatilitate ridicata, un RTP de 96.50% și cu multiple opțiuni de selecție a mizei, castigurile Release the Kraken 2 sunt variate și se formează la orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe liniile de joc. Cu 40 de linii de joc, plata combinațiilor câștigătoare se realizează de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.  

Simbolurile sunt de senzație, frumos definite și formează combinații câștigătoare la apariția pe role. Cărțile de joc sunt simbolurile cele mai slab cotate și generează câștiguri de pana la 2x, iar la polul opus, rechinul, 2 specii de pești și tiparul aduc câștiguri care variază între 1x și 20x miza pariata. 

Kraken – monstrul marin, reprezentat de caracatița are rol de Wild și plătește până la 40x miza. Apare pe toate rolele și este un substituent pentru toate simbolurile, cu excepția simbolului scatter care este reprezentat de Kraken auriu/golden Kraken marcat cu bonus și activează runda bonus Release the Kraken 2 păcănele cu animale marine.

Release the Kraken 2 speciale

Funcții speciale se pot declanșa aleatoriu în jocul de baza sau pot fi achiziționate, după cum urmează:

Wild respin/Rerotirea Wild are loc la aparitia pe role a 4 sau mai multe simboluri Wild, care după ce efectuează plata, simbolurile rămân și se poziționează aleatoriu pe role, în timp ce restul pozitiilor libere sunt ocupate cu simboluri date de rerotire. Dacă apare un nou simbol Wild, atunci o nouă rerotire are loc, urmând același proces, până când nu mai apar simboluri Wild pe role în urma rerotirilor. Este o sansa extraordinara de câstiguri data de rotiri adiționale complet gratuite!

Shifting stacked wilds/Wilduri stivuite își fac apariția aleatoriu pe rolele 2, 3 și 4 și se extind pentru a forma câștiguri colosale datorită factorului de multiplicare adaugat, care crește cu fiecare deplasare pe role.

Guaranteed Win/Câștiguri garantate care variază între 20x și 60x miza sunt date de apariția aleatorie a simbolului Kraken pe ecranul de joc după o rotire necâștigătoare.

Ante Bet/Mod miză specială oferă 2 opțiuni de joc diferite, în funcție de miza selectata, astfel selecția unei mize la 25x crește șansa ca runda bonus cu rotiri gratuite Release the Kraken 2 să fie activata, iar funcția cumpara rotiri gratuite este dezactivată, în timp ce un pariu setat la 20x pastreaza un mod normal de joc.

Buy free spins/Cumpara rotiri gratuite oferă opțiunea de a cumpara runda bonus, in 2 moduri diferite. Pentru plata unei sume de 100x miza, activarea rundei bonus cu rotiri gratuite standard/standard free spins este garantata de aparitia pe role a 3, 4 sau 5 simboluri bonus, iar plata unei sume de 250x miza, declanșează rotirile gratuite VIP/ VIP free spins cu 5 simboluri bonus pe rolele de joc. 

Bonus și rotiri gratuite Release the Kraken 2

Bonusul Release the Kraken 2 este spectaculos și plin de provocări și consta în rotiri gratuite declanșate de apariția pe role a 3 sau mai multe simboluri Bonus. Înainte de începerea rundei, este disponibil un mini joc de tip gamble care poate modifica numărul de rotiri gratuite și multiplicatorul aferent, în funcție de alegerea făcută. Numărul de simboluri de pe ecranul de joc determina numărul de rotiri și multiplicatori după cum urmează:

  • 3 simboluri bonus alocă între 4-15 rotiri gratuite cu valori ale multiplicatorilor de la x1 la x6;
  • 4 simboluri bonus alocă între 5-20 rotiri gratuite cu valori ale multiplicatorilor de la x1 la x10;
  • 5 simboluri bonus alocă între 6-20 rotiri gratuite cu valori ale multiplicatorilor de la x1 la x10.

Din 16 variante, doar una va fi selectata și își poate dezvălui valoarea, dacă accepți provocarea. O data dezvăluită valoarea, poți alege sa joci runda bonus dacă ești multumit de alegere sau riști, cu funcția gamble, pentru alte opțiuni de joc.

Runda Bonus Release the Kraken 2 se joaca cu role speciale și nu poate fi redeclansata, iar orice simbol Wild care își face apariția în timpul rotirilor rămâne pe role și își schimbă poziția aleatoriu în timpul rotirilor rămase, iar simbolurile golden Wild adaugă multiplicatori crescători cu x1 la fiecare apariție.

Jackpot Release the Kraken 2

Cu o multitudine de funcții speciale și castiguri pe masura, lipsa jackpotului Release the Kraken 2 poate fi compensata cu potul cel mare de 5000x miza pariata, un castig considerabil care poate fi atins in runda bonus surprinzător de captivanta 🤩.

Release the Kraken 2 slot review

Mai animat, la fel de colorat și cu aceleași personaje drăguțe, dar cu mai multe funcții speciale în jocul de baza și mai multe castiguri in runda bonus, Release the Kraken 2 este un joc de păcănele cu pesti și speciale care te va încânta încă de la prima interacțiune!

Mini jocul de tip gamble din runda bonus este o noutate și este o parte atractiva a jocului, aceasta caracteristica mărind intensitatea jocului. 

Dacă ar fi sa ne gândim la un minus, am putea spune ca limitarea câștigului maxim la 5000x miza ar putea fi un dezavantaj, dar totuși, la cât de complex și interactiv este jocul, parcă nici nu mai contează acest aspect!

Dacă ești pasionat pe păcănele cu pesti, joacă și Big Bass Bonanza de la același producător, un joc care are și varianta Megaways și indiferent ce alegi, plăcerea de a juca va rămâne aceeași!

Q&A Release the Kraken 2

  • Alături de alte pacanele gratis, poți juca demo Release the Kraken gratuit pe cazino.ro.

  • Jocul de păcănele online Release the Kraken 2 are un castig maxim de 5000x miza pariata.

  • Dacă jocurile pline de provocări sunt favorite, atunci Release the Kraken 2 este adecvat tuturor jucătorilor, chiar și începătorilor. Totuși, fiind un joc destul de complex, indicat ar fi sa joci Release the Kraken 2 demo pentru a te familiariza cu interfața și modul de joc și pentru a vedea dacă acest slot ți se potrivește, înainte de a paria pe bani reali.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 5 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
🍀 RTP96.5%
⚡VolatilitateMedie-Mare
Rotiri GratuiteDaRole5
ScatterDaWildDa

Mai multe Pacanele Demo

pacanele dice and roll
egt

Dice and Roll

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 171

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Great Rhino Megaways Pacanele Demo
pragmatic

Great Rhino Megaways

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
50 Horses pacanele gratis
egt

50 Horses 🐎

Nota: 4 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
40 mega clover pacanele trifoi
egt

40 Mega Clover

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 14

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Ice Valley pacanele online
egt

Ice Valley

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Sky Piggies Skywind
skywind

Sky Piggies

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Lucky wild 20 lines | Pacanele demo
egt

Lucky Wild

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Book of Gold Double Chance pacanele demo
playson

Book of Gold Double Chance

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 14

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top