Release the Kraken | Pacanele demo gratis

Release the Kraken 2

Popularitatea mare a jocului de p─âc─ânele Release the Kraken determina apari╚Ťia jocului Release the Kraken 2, lansat de acela╚Öi renumit produc─âtor Pragmatic Play, care continu─â s─â surprind─â cu jocuri ├«n serie.┬á

Cu 40 de linii de plata, ac╚Ťiunea jocului are loc pe 4×5 role, iar c├ó╚Ötigurile uimitoare sunt date de func╚Ťii speciale ╚Öi runde bonus pline de mister ╚Öi aventur─â!

Afunda-te ├«n ad├óncul oceanului cu Release the Kraken 2 ╚Öi descoper─â aceea╚Öi grafica de senza╚Ťie ╚Öi simboluri bine conturate care continua povestea monstrului Kraken ╚Öi aduce un c├ó╚Ötig maxim de 5000x miza. Fii un bun explorator ╚Öi accept─â provocarea de a juca runda bonus ca o runda de risc, unde cu siguran╚Ť─â ai doar de c├ó╚Ötigat, indiferent ce alegi!

Cum joc p─âc─ânele Release the Kraken 2?

Descoper─â complexitatea jocului Release the Kraken 2 cu un mod simplu de joc, care poate fi accesat de pe orice dispozitiv. Tot ce trebuie s─â faci pentru a te delecta cu acest slot este sa setezi miza preferat─â cu care vrei sa pariezi ╚Öi sa apesi start pentru a porni ├«n c─âutarea comorilor ascunse. 

F─âr─â cont ╚Öi f─âr─â depunere, porne╚Öte aventura ╚Öi caut─â comoara scufundata cu demo Release the Kraken 2 gratuit, unde te vei putea familiariza cu modul ╚Öi op╚Ťiunile de joc, ├«nainte de a paria pe bani reali­čśë

Release the Kraken mize, simboluri și câștiguri

Cu o volatilitate ridicata, un RTP de 96.50% ╚Öi cu multiple op╚Ťiuni de selec╚Ťie a mizei, castigurile Release the Kraken 2 sunt variate ╚Öi se formeaz─â la orice combina╚Ťie de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe liniile de joc. Cu 40 de linii de joc, plata combina╚Ťiilor c├ó╚Ötig─âtoare se realizeaz─â de la st├ónga la dreapta, suma fiind multiplicat─â cu miza de pe linia activa de joc.  

Simbolurile sunt de senza╚Ťie, frumos definite ╚Öi formeaz─â combina╚Ťii c├ó╚Ötig─âtoare la apari╚Ťia pe role. C─âr╚Ťile de joc sunt simbolurile cele mai slab cotate ╚Öi genereaz─â c├ó╚Ötiguri de pana la 2x, iar la polul opus, rechinul, 2 specii de pe╚Öti ╚Öi tiparul aduc c├ó╚Ötiguri care variaz─â ├«ntre 1x ╚Öi 20x miza pariata. 

Kraken – monstrul marin, reprezentat de caracati╚Ťa are rol de Wild ╚Öi pl─âte╚Öte p├ón─â la 40x miza. Apare pe toate rolele ╚Öi este un substituent pentru toate simbolurile, cu excep╚Ťia simbolului scatter care este reprezentat de Kraken auriu/golden Kraken marcat cu bonus ╚Öi activeaz─â runda bonus Release the Kraken 2 p─âc─ânele cu animale marine.

Release the Kraken 2 speciale

Func╚Ťii speciale se pot declan╚Öa aleatoriu ├«n jocul de baza sau pot fi achizi╚Ťionate, dup─â cum urmeaz─â:

Wild respin/Rerotirea Wild are loc la aparitia pe role a 4 sau mai multe simboluri Wild, care dup─â ce efectueaz─â plata, simbolurile r─âm├ón ╚Öi se pozi╚Ťioneaz─â aleatoriu pe role, ├«n timp ce restul pozitiilor libere sunt ocupate cu simboluri date de rerotire. Dac─â apare un nou simbol Wild, atunci o nou─â rerotire are loc, urm├ónd acela╚Öi proces, p├ón─â c├ónd nu mai apar simboluri Wild pe role ├«n urma rerotirilor. Este o sansa extraordinara de c├óstiguri data de rotiri adi╚Ťionale complet gratuite!

Shifting stacked wilds/Wilduri stivuite ├«╚Öi fac apari╚Ťia aleatoriu pe rolele 2, 3 ╚Öi 4 ╚Öi se extind pentru a forma c├ó╚Ötiguri colosale datorit─â factorului de multiplicare adaugat, care cre╚Öte cu fiecare deplasare pe role.

Guaranteed Win/C├ó╚Ötiguri garantate care variaz─â ├«ntre 20x ╚Öi 60x miza sunt date de apari╚Ťia aleatorie a simbolului Kraken pe ecranul de joc dup─â o rotire nec├ó╚Ötig─âtoare.

Ante Bet/Mod miz─â special─â ofer─â 2 op╚Ťiuni de joc diferite, ├«n func╚Ťie de miza selectata, astfel selec╚Ťia unei mize la 25x cre╚Öte ╚Öansa ca runda bonus cu rotiri gratuite Release the Kraken 2 s─â fie activata, iar func╚Ťia cumpara rotiri gratuite este dezactivat─â, ├«n timp ce un pariu setat la 20x pastreaza un mod normal de joc.

Buy free spins/Cumpara rotiri gratuite ofer─â op╚Ťiunea de a cumpara runda bonus, in 2 moduri diferite. Pentru plata unei sume de 100x miza, activarea rundei bonus cu rotiri gratuite standard/standard free spins este garantata de aparitia pe role a 3, 4 sau 5 simboluri bonus, iar plata unei sume de 250x miza, declan╚Öeaz─â rotirile gratuite VIP/ VIP free spins cu 5 simboluri bonus pe rolele de joc. 

Bonus și rotiri gratuite Release the Kraken 2

Bonusul Release the Kraken 2 este spectaculos ╚Öi plin de provoc─âri ╚Öi consta ├«n rotiri gratuite declan╚Öate de apari╚Ťia pe role a 3 sau mai multe simboluri Bonus. ├Änainte de ├«nceperea rundei, este disponibil un mini joc de tip gamble care poate modifica num─ârul de rotiri gratuite ╚Öi multiplicatorul aferent, ├«n func╚Ťie de alegerea f─âcut─â. Num─ârul de simboluri de pe ecranul de joc determina num─ârul de rotiri ╚Öi multiplicatori dup─â cum urmeaz─â:

  • 3 simboluri bonus aloc─â ├«ntre 4-15 rotiri gratuite cu valori ale multiplicatorilor de la x1 la x6;
  • 4 simboluri bonus aloc─â ├«ntre 5-20 rotiri gratuite cu valori ale multiplicatorilor de la x1 la x10;
  • 5 simboluri bonus aloc─â ├«ntre 6-20 rotiri gratuite cu valori ale multiplicatorilor de la x1 la x10.

Din 16 variante, doar una va fi selectata ╚Öi ├«╚Öi poate dezv─âlui valoarea, dac─â accep╚Ťi provocarea. O data dezv─âluit─â valoarea, po╚Ťi alege sa joci runda bonus dac─â e╚Öti multumit de alegere sau ri╚Öti, cu func╚Ťia gamble, pentru alte op╚Ťiuni de joc.

Runda Bonus Release the Kraken 2 se joaca cu role speciale ╚Öi nu poate fi redeclansata, iar orice simbol Wild care ├«╚Öi face apari╚Ťia ├«n timpul rotirilor r─âm├óne pe role ╚Öi ├«╚Öi schimb─â pozi╚Ťia aleatoriu ├«n timpul rotirilor r─âmase, iar simbolurile golden Wild adaug─â multiplicatori cresc─âtori cu x1 la fiecare apari╚Ťie.

Jackpot Release the Kraken 2

Cu o multitudine de func╚Ťii speciale ╚Öi castiguri pe masura, lipsa jackpotului Release the Kraken 2 poate fi compensata cu potul cel mare de 5000x miza pariata, un castig considerabil care poate fi atins in runda bonus surprinz─âtor de captivanta ­čĄę.

Release the Kraken 2 slot review

Mai animat, la fel de colorat ╚Öi cu acelea╚Öi personaje dr─âgu╚Ťe, dar cu mai multe func╚Ťii speciale ├«n jocul de baza ╚Öi mai multe castiguri in runda bonus, Release the Kraken 2 este un joc de p─âc─ânele cu pesti ╚Öi speciale care te va ├«nc├ónta ├«nc─â de la prima interac╚Ťiune!

Mini jocul de tip gamble din runda bonus este o noutate ╚Öi este o parte atractiva a jocului, aceasta caracteristica m─ârind intensitatea jocului. 

Dacă ar fi sa ne gândim la un minus, am putea spune ca limitarea câștigului maxim la 5000x miza ar putea fi un dezavantaj, dar totuși, la cât de complex și interactiv este jocul, parcă nici nu mai contează acest aspect!

Dacă ești pasionat pe păcănele cu pesti, joacă și Big Bass Bonanza de la același producător, un joc care are și varianta Megaways și indiferent ce alegi, plăcerea de a juca va rămâne aceeași!

Q&A Release the Kraken 2

  • Al─âturi de alte pacanele gratis, po╚Ťi juca demo Release the Kraken gratuit pe cazino.ro.

  • Jocul de p─âc─ânele online Release the Kraken 2 are un castig maxim de 5000x miza pariata.

  • Dac─â jocurile pline de provoc─âri sunt favorite, atunci Release the Kraken 2 este adecvat tuturor juc─âtorilor, chiar ╚Öi ├«ncep─âtorilor. Totu╚Öi, fiind un joc destul de complex, indicat ar fi sa joci Release the Kraken 2 demo pentru a te familiariza cu interfa╚Ťa ╚Öi modul de joc ╚Öi pentru a vedea dac─â acest slot ╚Ťi se potrive╚Öte, ├«nainte de a paria pe bani reali.

Las─â p─ârerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 5 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Las─â p─ârerea ta
­čĺ╝ Furnizor Pragmatic Play
­čĺŞ RTP96.5%
ÔÜíVolatilitateMedie-Mare

Mai multe Pacanele Demo

To top