The Hands of Midas

The Hand Of Midas

Cu toții cunoaștem legenda lui Midas, un rege din antichitate care a primit în dar de la zei posibilitatea de a transforma în aur orice atingea. Jocul de pacanele online The Hand of Midas urmează această tematică, având o grafică impresionantă, dar și o abundență de funcții speciale și bonusuri. Pe cele 5 role de joc se ascund multiplicatori aleatorii și până la 45 de rotiri gratuite cu simboluri Wild Sticky și multiplicatori progresivi. Dacă îți place această tematică, nu ezita să cauți pe Cazino.ro și Gates of Olympus, iar dacă ai chef de un joc mai exotic, alege Floating Dragon, ambele de la Pragmatic Play.

Caracteristici The Hand of Midas

Jocul beneficiază de o interfață prietenoasă, pe care regăsim clasicele 5 role și 3 rânduri, cu 20 de linii fixe de câștig. The Hand of Midas are un RTP de 96,54%, peste media pieței, dar și o volatilitate ridicată. Pe ecranul de joc putem întâlni simboluri precum Wild, Hand on Midas (Scatter), regele Midas, fiica acestuia, un vrăjitor, o comoară, un pocal de aur, un coș cu fructe, precum și simbolurile cărților de joc, de la A la 10. De asemenea, Avem parte și de un simbol Wild cu multiplicator de până la 3x, care apare pe rolele 2, 3 și 4. Vestea bună este că acești multiplicatori se pot aduna la o singură rotire, rezultând într-un multiplicator de până la 9x! Găsește 3, 4 sau 5 simboluri Scatter și vei avea parte de până la 27, 36 sau 45 de rotiri gratuite, cu simboluri Wild sticky și cu multiplicatori care se adună pe tot parcursul rundei. Există și o funcție Ante, care dublează probabilitatea ca simbolurile Scatter să apară pe ecran, pentru 1,25x miza. În plus, poți cumpăra direct 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, pentru 100x, 200x respectiv 300x miza.

Rotiri Gratuite The Hand of Midas

Jucătorii care găsesc 4, 5 sau 6 simboluri Scatter (Hand of Midas) vor declanșa o rundă bonus cu până la 27, 36 respectiv 45 rotiri gratuite. Pentru fiecare simbol Scatter, pe ecran apar apoi câte 3 mini role, fiecare cu un bonus de la 1 la 3. Astfel, pentru 3 simboluri Scatter poți câstiga între 9 și 27 de rotiri gratuite, pentru 4 simboluri câștigi între 12 și 36 rotiri gratuite, iar pentru 5 simboluri vei avea parte de 15 până la 45 rotiri gratuite. În runda bonus, oricând găsești un simbol Wild, acesta rămâne blocat pe ecran (Sticky), iar multiplicatorul este adăugat la total. Un alt aspect interesant este că ai parte de un câștig garantat pentru runda bonus, 10x pentru 3 Scatter, 20x pentru 4 Scatter și 30x pentru 5 Scatter. Astfel, dacă nu atingi aceste sume, runda bonus se declanșează din nou, de data aceasta cu 2 mini role pentru fiecare Scatter. Runda bonus se termină atunci când nu mai există rotiri, iar potul depășește deja 10x, 20x sau 30x, sau când suma totală ajunge la 5000x.

Mize și câștiguri The Hand of Midas

Se poate alege atât valoarea mizei, de la 0,04 RON la 2 RON, precum și numărul de fise, de la 1 la 10. Miza totală se multiplică cu 20 (sau cu 25 dacă foloseșți funcția Ante), astfel că opțiunile finale variază între 0,8 și 400 RON pentru o rotire (sau între 1 și 500 RON dacă alegi funcția Ante). Plățile se fac pentru 3 simboluri de același fel pe una dintre cele 20 de linii de câștig. Cel mai bine plătit simbol este chiar regele Midas, cu 20x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. Vrăjitorul îți va aduce 15x, iar fiica regelui 12,5x. Urmează comoara, cu 10x, coșul cu fructe, care îți va aduce 7,5x și cupa de aur, cu 5x. Cărțile mari (A și K) se plătesc cu 2,5x, iar cele mici (Q, J și 10) cu 1,25x. Nu uita însă că aceste valori se pot plăti pe mai multe linii de câștig, iar un simbol Wild îți poate aduce multiplicatori, rezultând în poturi masive!

Ce Jackpot are The Hand of Midas?

Chiar dacă jocul de pacanele The Hand of Midas nu are un Jackpot standard, ai totuși posibilitatea de a câstiga o sumă uriașă de bani, de până la 5000x, în runda bonus cu rotiri gratuite.

Pacanele online The Hand of Midas

Nu ezita să încerci și tu acest joc de pacanele cu o tematică de poveste, multe bonusuri și super-șanse de a câstiga până la 5000x. De asemenea, ai la dispoziție și versiunea The Hand of Midas Demo pe site-ul Cazino.ro, unde îți poți pune la punct strategiile înainte de a juca pe bani reali.

The Hand of Midas Review

Am ales o abordare atipică pentru acest joc de pacanele online. Prin urmare, am decis să cumpărăm din prima 4 simboluri Scatter pentru a intră în runda bonus. Din păcate, rezultatele nu au fost cele așteptate, iar pentru 200x miza am scos doar în jur de 35x. Cu toate acestea, am decis să mai încercăm câteva rotiri, cu funcția Ante activată, iar după numai 10 rotiri, am avut surpriza să găsim 3 simboluri Scatter, iar mini rolele ne-au dat un total de 19 rotiri gratuite. După 10 rotiri, aveam deja un multiplicator total de 9x și 4 simboluri Wild Sticky (am găsit 2 multiplicatori pe rola 2, unul pe rola 3 și unul pe rola 4). Este lesne de înțeles că, din acest moment, toate câștigurile aveau să devină uriașe, deoarece fiecare element de pe rola 1 genera cel puțin 2 linii de câștig cu combinații de câte cel puțîn 4. Pe scurt, la fiecare rotire aveam parte de o alarmă și de câștiguri Nice, Mega sau Super. Per total, am câștigat peste 230x în runda bonus, fără a trebui să o cumpărăm. Recomandăm acest joc tuturor iubitorilor de pacanele online care apreciază poturile legendare și rundele cu câștiguri colosale!

The Hand of Midas FAQ

  • Intră pe Cazino.ro și joacă versiunea The Hand of Midas Demo, cu credite fictive nelimitate, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile pe care ți le recomandăm.

  • The Hand of Midas este creat de Pragmatic Play, unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori de sloturi online.

  • Acest slot online cu volatilitate ridicată are un pot maxim de 5000x, care poate fi câștigat în timpul rundei bonus.

  • Poți obține până la 45 de rotiri gratuite dacă găsești 3, 4 sau 5 elemente Scatter pe rolele de joc.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.54%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii20
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet500
⬇️ Min Bet0.8
To top