Fire hot 20 demo

Fire Hot 20 Demo

Fire Hot 20 este un joc de pacanele cu fructe, dezvoltat și oferit de către celebrul provider de jocuri de cazino Pragmatic Play.

Ultima dată ai avut ocazia să citești recenzia slotului Fire Hot 5, jocul de bază de la care a fost dezvoltat și acest slot. Nu există diferențe semnificative între cele două jocuri, în afară de faptul că este mult mai ușor să obții câștiguri mari la acest slot.

Ecranul de joc a rămas același, de 5×3 role, dar ai la dispoziție 20 de linii de plată. Valoarea câștigurilor a scăzut în teorie, iar câștigul maxim posibil este de 1,234x miza pariată. Chiar și așa, pentru că ai 20 de linii de plată, vei obține mult mai des câștiguri medii sau mari decât la jocul care avea doar 5 linii.

Joacă și tu pacanele Fire Hot 20 dacă vrei mai multă adrenalină și șanse mai mari de câștig!

Cum joci Fire Hot 20 pacanele online

Există reguli foarte simple de joc atunci când alegi pacanele Fire Hot 20 online. După ce ai setat miza care ți se potrivește, dă drumul la rotiri și bucura-te de fiecare câștig. Mai mult nu prea poți să faci deoarece slotul nu include funcție bonus. Câștigurile pe care le obții nu pot fi dublate, iar premiile intră direct în contul de joc.

Știm că există mai multe situații în care ai vrea să joci Fire Hot 20 demo. Fie că vrei doar să te bucuri de joc fără bani reali, că nu mai ai bani în contul de joc sau că vrei să testezi un slot nou, mereu poți alege varianta demo. Atunci când optezi să joci pacanele gratis nu trebuie să riști vreun ban, dar desigur nici nu vei putea să câștigi.

Fire Hot 20 mize, simboluri și câștiguri

Fire Hot 20 pacanele online face parte din categoria jocurilor ca la aparate de tip clasic, care implica un risc mediu. Nivelul de volatilitate mediu spre scăzut îți arată că riscul jocului nu este foarte mare. RTP-ul oferit de acest slot este cuprins în intervalul 94.33% – 96.29% și indică procentul de bani care se întorc la tine din pierderile pe care le înregistrezi.

Atunci când discutăm despre un joc de păcănele, simbolurile sunt un aspect foarte important. Dacă acestea nu sunt construite corect, așa încât să fie atrăgătoare, nu îți va veni să joci prea mult acel joc. Până la urmă alegi să joci pacanele online pentru adrenalină și distracție, deci vrei să te simți cât mai bine.

Pragmatic Play a convins mereu prin ingeniozitatea cu care dezvolta simbolurile. În primul rand, acestea sunt viu colorate, au o grafică excelentă și nu sunt copiate de la concurență. Mai mult, providerul a făcut o mișcare foarte interesantă prin care a modificat importanța simbolurilor. Spre exemplu, strugurii și pepenii care la alte jocuri plătesc foarte bine, aici plătesc cel mai puțin.

Câștigurile la jocul Fire Hot 20 se înregistrează pe 20 de linii de plată fixe, începând de la prima rolă din stânga. Pentru toate simbolurile în afară de măr este necesar un minim de 3 simboluri într-o formație de plată. Există două tipuri de scattere, unul care apare oriunde pe ecran și unul care apare pe rolele impare, care îți aduc câștiguri suplimentare.

Un aspect pe care nu l-am înțeles foarte bine este faptul că premiul cel mai mare a scăzut față de aceeași variantă a jocului cu 5 linii de plată. În cadrul jocului Fire Hot 20 câștigul maxim posibil este de doar 1,234x miza. Considerăm că acest lucru ar putea fi îmbunătățit, dar până la urmă vorbim de un slot cu volatilitate medie spre scăzută. 

Fire Hot 20 slot review

Dacă ar fi să oferim o notă slotului Fire Hot 20 aceasta ar fi 8. Întotdeauna am promis că în cadrul recenziilor noastre vom prezenta atât aspectele pozitive, cât și cele negative. În mod clar, Fire Hot 20 nu este un joc rău, dar nici nu prea impresionează. Cel mai probabil Pragmatic Play ne-a obișnuit prea mult cu jocurile ce ofera câștiguri enorme, iar cele clasice nu ne mai impresionează.

Totuși, providerul a continuat seria și a dezvoltat și varianta de joc Fire Hot 40 care se spune că este mai atrăgătoare. Incearc-o și spune-ne părerea ta!

Q&A Fire Hot 20

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Fire Hot 20 este de 1,234x miza pariată.

  • Nu există nici o funcție bonus inclusă în jocul de pacanele Fire Hot 20.

  • Da, poți să joci demo Fire Hot 20 gratuit și fără cont pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.29%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Ripe Rewards demo
Pragmatic Play

Ripe Rewards

pacanele dice and roll
Amusnet (EGT)

Dice and Roll

Chilli Heat Pacanele demo
Pragmatic Play

Chilli Heat

3 Tiny Gods pacanele demo
Microgaming

3 Tiny Gods

To top