Ripe Rewards demo

Ripe Rewards

Ripe Rewards este un joc de pacanele cu fructe, nu foarte popular încă, recent lansat de către Pragmatic Play. Adevărul este că nici noi nu știam prea multe despre acest slot, dar ne-am îndrăgostit instant atunci când l-am încercat.

Ripe Rewards online este unul dintre puținele jocuri oferite de către Pragmatic Play care se joacă pe un ecran de 5×5, cu 40 de linii de plată. 

Nu există prea multe jocuri cu care să îl putem asemăna, dar dacă am încerca am putea zice că este o variantă cu fructe a celebrului joc The Dog House. Chiar și așa, Ripe Rewards oferă o experiență unică, cu multiplicatori care pot apărea pe toată suprafața ecranului și cu posibilitatea unor câștiguri fenomenale. 

Te-am făcut curios? Atunci îți mai spunem un singur lucru, câștigul maxim la Ripe Rewards pacanele online este de până la 10000x miza pariată.

Cum joci Ripe Rewards pacanele online?

Trebuie să menționăm că Ripe Rewards nu se află în portofoliul tuturor cazinourilor online. Chiar și așa, majoritatea cazinourilor care colaborează cu providerul Pragmatic Play au acest tip de joc în portofoliu. Astfel, dacă joci la unul dintre aceste cazinouri, este obligatoriu să încerci jocul măcar o dată. 

Tot ceea ce trebuie să faci este să te loghezi în cont, să intri în secțiunea Pragmatic Play și să cauți jocul. Pentru început, testează slotul pe o miză mai mică până te obișnuiești. Mai mult, dacă nu vrei să îți asumi acest risc, ai posibilitatea oricând să joci Ripe Rewards demo, în mod total gratuit, pe un site de pacanele gratis, așa încât să nu riști nici un ban.

Ripe Rewards mize, simboluri și câștiguri

Având în vedere că Ripe Rewards nu este un joc foarte popular, vom încerca să explicăm cât mai bine toate caracteristicile jocului. În primul rând, jocul are o volatilitate medie spre crescută, cu un RTP de 96.02%. Acest RTP crește la 96.07% când se utilizează funcția specială de pariere, unde miza crește cu 50%, iar șansa de a primi funcția bonus devine dublă.

La fel ca și în cazul majorității jocurilor oferite de către Pragmatic Play, miza este între 0.2-500 lei, iar câștigurile mari apar în cadrul funcției bonus. În cadrul jocului vor apărea simboluri de la 10 la A, care plătesc slab, în timp ce simboluri cu fructe plătesc mult mai bine, între 3x și 15x miza pariată. 

Bonus și rotiri gratuite Ripe Rewards 

Funcția bonus este declanșată în momentul în care pe liniile 1, 3 și 5 apare simbolul scatter. De asemenea, aceasta poate fi cumpărată, pentru de 100x miza aleasă de către jucător. Apariția celor trei scattere conduce la câștigarea funcției bonus cu 7 rotiri gratuite.

În cadrul funcției bonus, pe ecran vor apărea multiplicatori de 2x, 3x și 5x, care vor rămâne în aceeași poziție pe toată durata rotirilor gratuite. De asemenea, în timpul funcției bonus, apariția scatterelor aduce bonusuri suplimentare, după cum urmează:

  • 2 scattere colectate: toți multiplicatorii de pe ecran se dublează și se câștigă încă 3 rotiri gratuite
  • 3 scattere colectate: toți multiplicatorii de pe ecran se triplează și se câștigă încă 2 rotiri gratuite
  • 5+ scattere colectate: toți multiplicatorii de pe ecran cresc de cinci ori și se câștigă încă 1 rotire gratuită

Un aspect interesant de menționat este faptul că atunci când se achiziționează direct funcția bonus, RTP-ul este unul de 96.04%.

Ripe Rewards slot review 

Chiar dacă nu cunoșteai până acum acest joc de pacanele online, în mod sigur Ripe Rewards păcănele a devenit mult mai interesant. Așa cum spuneam, acest slot este unul unic și nu prea avem cu ce să îl asemănăm. Recomandăm totuși să îl joci măcar o dată pentru că ai șansa să înregistrezi câștiguri fabuloase, de până la 10.000x miza pariată. 

Mai mult decât atât, funcția bonus este mult mai complexă în comparație cu alte jocuri. Fiecare scatter suplimentar pe care îl aduni te va ajuta să crești considerabil valoare multiplicatorilor și să câștigi rotiri gratuite suplimentare. Astfel, dacă ești iubitor de jocuri Pragmatic Play și în special de pacanele cu fructe, atunci trebuie neapărat să încerci Ripe Rewards. 

Q&A Ripe Rewards

  • Ripe Rewards este unul dintre puținele jocuri cu RTP variabil. După caz, acesta poate fi 96.02%, 96.04% sau 96.07%.

  • Spre deosebire de alte jocuri, la Ripe Rewards în cadrul funcției bonus multiplicatorii de pe ecran se pot dubla sau tripla și în același timp câștigi și rotiri gratuite.

  • Da. Este foarte simplu să faci acest lucru. Poți cumpăra funcția bonus din butonul mare roz din stânga ecranului, pentru 100x miza aleasă.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.02%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X