Sugar Supreme Powernudge demo

Sugar Supreme Powernudge

Ești pregătit să te îndulcești cu slotul Sugar Supreme Powernudge, semnat de Pragmatic Play? Acest joc plin de simboluri colorate și delicioase este aici să te întâmpine cu multă distracție și cu șanse bune de câștig. Există și câteva funcții speciale pe care le are și despre care vom discuta mai multe în acest articol. Suntem siguri că te interesează aceste caracteristici, ele fiind și cele care declanșează rundele gratuite în acest joc. Așadar, citește mai departe pentru a descoperi tot ce are de oferit Sugar Supreme Powernudge online!

Caracteristici Sugar Supreme Powernudge

Structura jocului este de 6 rânduri și 6 role, iar mecanismul de plată este de tip cluster. Mai exact, ai nevoie de minim 5 simboluri de același fel pe grila de joc pentru a fi recompensat. Dacă obții peste 15 simboluri, câștigul va fi de până la 100x pariul inițial. 

Slotul mai deține și mecanismul Powernudge, care se activează în momentul în care un cluster apare pe durata jocului de bază. Această mecanică a jocului face ca rolele pe care se află minim un simbol câștigător să fie împinse în jos, în timp ce în partea de sus va apărea un alt simbol. Astfel, Sugar Supreme Powernudge online va plăti iar pentru combinațiile noi. Puțin mai târziu în acest articol vom discuta mai pe larg și funcțiile care declanșează rotiri gratuite, deci îți recomandăm să citești în continuare!

RTP-ul slotului Sugar Supreme Powernudge este de 96,09%, ceea ce înseamnă că rata de plată este foarte bună. Gradul de volatilitate este și el destul de crescut, dar nu trebuie să îți faci griji. Dacă ajungi să câștigi la acest joc, cel mai probabil va fi vorba de niște sume generoase. În cazul în care nu dorești să joci pe bani reali, poți oricând încerca versiunea gratis la noi pe site! Pe lângă Sugar Supreme Powernudge demo, poți testa o mulțime de alte pacanele online de la Pragmatic Play, unul dintre cei mai îndrăgiți furnizori!

Bonus și rotiri gratuite Sugar Supreme Powernudge

Cu siguranță ești fericit să auzi că acest joc îți permite să te distrezi cu mai multe rotiri gratuite, fără să fie nevoie să le cumperi. Trebuie doar să îți apară 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter oriunde pe grila de joc, care îți vor activa 10, 12, 15 sau 20 de runde bonus Sugar Supreme Powernudge online. 

Minim 3 simboluri Scatter îți aduc o rundă bonus, adică 10 rotiri din care poți obține câștiguri bune. Dacă ești norocos și mai primești pe grila de joc încă 3 Scatter în acest timp, alte 10 jocuri gratis sunt ale tale. Pe durata rundei bonus, mecanismul Powernudge se va activa la fiecare combinație câștigătoare, iar multiplicatorii vor fi valabili până la finalizarea rotirilor gratuite. 

Ca în multe alte jocuri, există posibilitatea de a cumpăra rotiri gratis, însă te sfătuim ca mai întâi să încerci varianta Sugar Supreme Powernudge demo la noi pe site, ca să te familiarizezi cu toate funcțiile jocului. 

Mize, simboluri și câștiguri Sugar Supreme Powernudge

Pe lângă grafica și culorile impresionante ale simbolurilor, nici valoarea lor nu este de neglijat. După cum ți-am spus deja, ai nevoie de 5 simboluri la fel, plasate orizontal sau vertical pe grila de joc. Iată cât valorează fiecare dintre simbolurile jocului:

 • Prăjitura în culorile curcubeului: până la 200.000 credite pentru 15+ simboluri
 • Prăjitura roșie: până la 150.000 credite pentru 15+ simboluri
 • Prăjitura mov: până la 100.000 credite pentru 15+ simboluri
 • Prăjitura pătrată: până la 80.000 credite pentru 15+ simboluri
 • Bomboana roșie: până la 60.000 credite pentru 15+ simboluri
 • Bomboana mov: până la 40.000 credite pentru 15+ simboluri
 • Bomboana albastră: până la 30.000 credite pentru 15+ simboluri
 • Bomboana galbenă: până la 20.000 credite pentru 15+ simboluri

Simbolul Scatter este reprezentat de un glob plin cu bomboane și poate apărea pe toate rolele de joc. Așadar, fii cu ochii pe acest simbol care îți poate aduce rundele bonus dorite!

Sugar Supreme Powernudge slot review

Sugar Supreme Powernudge este un slot semnat de Pragmatic Play, care trebuie încercat de orice iubitor de jocuri de noroc. Acesta se remarcă prin simbolurile în culori vibrante, funcțiile speciale care îți permit să joci mai multe runde gratuite și un RTP generos. Pășește acum în universul dulce al Sugar Supreme Powernudge, unde bomboanele și prăjiturile sunt gata să te răsplătească cu sume fabuloase! De asemenea, poți testa multe alte pacanele gratis, clasice sau cu funcții speciale, în funcție de preferințele tale!

Q&A Sugar Supreme Powernudge

 • Miza minimă acceptată la jocul de pacanele Sugar Supreme Powernudge este de 0,2 credite, iar cea maximă de 240.

 • Pentru a câștiga, ai nevoie de 5 simboluri identice dispuse orizontal sau vertical pe grila de joc. 

 • Da, poți testa oricând jocul atât de pe desktop, cât și de pe dispozitivul mobil.

 • La Sugar Supreme Powernudge există câteva funcții speciale. Una dintre ele este Scatter, care contribuie la declanșarea rotirilor gratuite. Mai apoi, există și mecanismul Powernudge și anumiți multiplicatori, care îți măresc șansele de câștig.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.09%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top