Candy Blitz Bombs demo

Candy Blitz Bombs

Candy Blitz Bombs este un joc de pacanele online care va fi oferit în premieră jucătorilor în data de 29 aprilie 2024. Acesta este dezvoltat de către providerul Pragmatic Play, fiind un slot de tip “Buy-în Feature”, cu specială și multiplicatori.

Inspirat din celebrul slot Sweet Bonanza, Candy Blitz Bombs a reușit să ducă experiența jocurilor de pacanele la un nivel aproape imposibil de atins. Începând de la grafică și până la coloana sonoră, totul pare să fie impecabil.

Slotul se desfășoară pe un ecran clasic cu 6X5 role și nu are un număr de linii de plată. Câștigurile se formează atunci când pe ecran apar cel puțin 8 simboluri identice. Există multiplicatori atât în jocul de bază, cât și în timpul specialei. Câștigul maxim pe care îl poți obține este unul impresionant, de până la 5000x miza pariată.

Ești pregătit să fii primul care joacă cel mai nou slot de la Pragmatic Play?

Cum joc Candy Blitz Bombs pacanele online

Chiar dacă include mai multe funcții speciale și este un slot complex structural, este foarte simplu să joci pacanele Candy Blitz Bombs. Tot ceea ce trebuie să faci este să setezi miza și să începi învârtirile. În partea din dreapta vei vedea o bară cu niște multiplicatori. Pentru fiecare câștig consecutiv pe care îl obții în timpul unei rotiri, multiplicatorul crește cu +1.

În cadrul funcției bonus regulile sunt aceleași cu cele din jocul de bază cu o excepție: multiplicatorul nu se resetează după fiecare rotire, ci rămâne la aceeași valoare. Dacă acest tip de slot ți se pare prea complicat sau nu vrei să joci pe bani reali, îți recomandăm Candy Blitz Bombs demo. Îl vei găsi pe majoritatea platformelor de pacanele demo de pe internet.

Candy Blitz Bombs mize, simboluri și câștiguri

Candy Blitz Bombs este un slot ce are un nivel de volatilitate ridicat spre extrem de ridicat. Asta înseamnă că slotul prezintă un risc mare spre foarte mare, dar și că poate plăti în orice moment sume fabuloase de bani. Jocul de păcănele are un RTP fix de 96.49%, care este peste media jocurilor de cazino întâlnite.

Simbolurile din cadrul jocului sunt unele clasice pentru un slot cu tematică cu dulciuri. Pratic, există mai multe tipuri de bomboane de culori și forme diferite. Fiecare dintre acestea oferă o plată diferită. Simbolul multiplicator are forma unei bombe viu colorate, iar scatter-ul este reprezentat de către o prăjitură în formă de stea.

Câștigurile se obțin într-un mod mod diferit la Candy Blitz Bombs față de majoritatea sloturilor pe care le știi. Acest mod este tipic pentru cei de la Pragmatic Play. Pentru a obține un câștig pe ecranul de joc trebuie să existe cel puțin 8 simboluri identice, indiferent de poziția lor. Acestea dispar și sunt înlocuite de altele care vin din partea de sus.

Bonus și rotiri gratuite Candy Blitz Bombs

Funcția bonus la slotul Candy Blitz Bombs se câștigă atunci când pe ecran apar cel puțin 4 scattere în forma de stea. Acestea îți vor aduce 10 rotiri gratuite, iar pentru fiecare scatter adițional până la 6 mai primești încă două rotiri. Bonusul poate fi redeclanșat, atunci când pe ecran mai apar încă cel puțin 3 scattere, dar vei primi doar 5 rotiri suplimentare.

Atunci când începi speciala vei observa că multiplicatorul este de 1x. De fiecare dată când înregistrezi un câștig, acesta crește cu +1 și nu se resetează între rotiri. Apariția unei bombe colorate pe ecran într-o mână câștigătoare va duce la creșterea multiplicatorului cu valoarea înscrisă pe simbol.

Candy Blitz Bombs slot review

Cu siguranță nu suntem singurii care așteptam cu sufletul la gură lansarea jocului de pacanele Candy Blitz Bombs. Ne bucurăm dacă ai citit cu atenție aceasta recenzie, așa încât să știi toate regulile atunci când vei întâlni jocul în cazinouri. Mai mult, să știi că între timp poți chiar să încerci jocul în varianta demo pe site-urile de specialitate.

Este greu să menționăm vreun aspect negativ legat de Candy Blitz Bombs și probabil și tu vei avea aceeași părere. Dacă ți-au plăcut Gates of Olympus sau Sweet Bonanza, trebuie să știi că jocul de pacanele Candy Blitz Bombs este și mai bun. Experiența de joc este una absolut uimitoare, fiecare rotire este palpitantă, iar câștigurile mari pot apărea în orice clipă.

Q&A Candy Blitz Bombs

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Candy Blitz Bombs este de 5000x miza pariata.

  • Da. Chiar dacă slotul nu este încă disponibil în cazinouri, poți juca demo Candy Blitz Bombs gratuit pe cazino.ro.

  • Cumpărarea funcției bonus Candy Blitz Bombs online costă 100x miza.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.49%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
💰 JackpotNu
To top