Big Bass Bonanza Megaways demo gratuit

Big Bass Bonanza Megaways

Celebri pentru jocurile pe păcănele megaways, Pragmatic Play lansează Big Bass Bonanza Megaways, un joc de păcănele cu pesti care păstrează tema jocului Big Bass Bonanza, dar îl duce la nivelul următor cu tehnica Megaways. Astfel castigurile se formează pe 46656 direcții și jocul are o dinamica specială, fără linii de câștig. 

Măreția cerului și adâncul oceanului sunt redate într-o maniera senzaționala, iar simbolurile specifice temei pescărești își fac apariția pe 4×6 role. Interfața de joc are o linie de joc adițională, integrată deasupra rolelor, care acoperă pozițiile rolelor 2-4 și astfel șansele câștigurilor extraordinare cresc considerabil.

Joacă runda bonus cu multiplicatori pentru a captura premiul cel mare de 4000x miza și delectează-te cu un joc de păcănele online care te va tine ocupat preț de câteva ore bune!

Cum joc Big Bass Bonanza Megaways?

Dacă ești familiarizat cu termenul megaways, atunci poți sa mergi liniștit la pescuit premiul cel mare. Deschide jocul Big Bass Bonanza Megaways și alege opțiunea preferată a mizei cu care vrei sa pariezi pentru a da start aventurii! 

Imediat ce apesi start, simbolurile își vor face apariția pe ecran, iar castigurile se vor realiza în mod colapsabil, adică simbolurile care formează o combinație câștigătoare explodează după ce se înregistrează plata, simbolurile necâștigătoare coboară pe role și alte simboluri ocupă pozițiile libere pentru a forma noi câștiguri. Acest proces nu este limitat și are loc până când nu se mai formează combinații câștigătoare, moment in care are loc plata sumei realizate in urma colapsarii. Tentant, nu-i așa?

Dacă tot procesul ți se pare complicat, atunci joacă demo Big Bass Bonanza Megaways și vezi cum totul se simplifica😉. Alături de alte pacanele poți juca gratuit fără cont și ai parte de aceleași emotii (mai putin castigurile reale), ca atunci când alegi sa joci Big Bass Bonanza Megaways pe bani reali.

Big Bass Bonanza Megaways mize, simboluri și câștiguri

Castigurile Big Bass Bonanza Megaways sunt mai rare, datorită volatilității ridicate și a factorului de returnare (RTP) de 96.70%, iar plata acestora se realizează de la stânga la dreapta la combinații identice de 3 sau mai multe simboluri identice adiacente pe role.

În funcție de selecția mizei, castigurile variază și cu o valoare a monedei cuprinsă între 0.04 și 2.00, miza minima atinge pragul de 0.80, iar miza maxima ajunge la 400.

Atât simbolurile specifice activității de pescuit cât și cele reprezentate de cărțile de joc nu ies cu nimic in evidentă, ci doar contribuie la formarea combinatiilor câștigătoare pe toate cele 46656 direcții de formare. 

Cel mai bine plătit simbol este pluta care la o combinație de 6 simboluri aduce câștiguri de 50x miza, iar undița, libelula, trusa de pescuit și peștii au câștiguri maxime de 7.5x miza, 2x miza și 1.75x miza. 

Simbolurile reprezentate de pești sunt și simboluri cu bani, deoarece vin însoțiți de o valoare monetară aleatorie în runda bonus și chiar dacă explodează în jocul de bază pentru formarea castigurilor, în runda bonus aceste simboluri coboară pe role în partea de jos pentru ca valoarea lor sa fie colectata la aparitia simbolului pescar.

Desi sunt mai slab cotate, simbolurile reprezentate de cărțile de joc mențin echilibrul de joc și generează combinații câștigătoare cuprinse între 0.8x și 1.75x miza pariata.

Simbolul Wild este reprezentat de minciog și este un liant în formarea câștigurilor prin înlocuirea simbolurilor de pe role. Excepție sunt simbolurile scatter și pescar care joacă un rol decisiv atât în activarea rundei bonus cât și în jocul acesteia pentru potul cel mare.

Bonus Big Bass Bonanza Megaways

Numărul de simboluri scatter care își fac apariția pe rolele de joc determina numărul de rotiri gratuite cu care incepe runda bonus Big Bass Bonanza Megaways astfel:

  • 3 simboluri scatter activează 10 rotiri gratuite;
  • 4 simboluri scatter activează 15 rotiri gratuite;
  • 5 simboluri scatter activează 20 rotiri gratuite;
  • 6 simboluri scatter activează 25 rotiri gratuite.

Fiecare simbol pescar este colectat în timpul rundei și are rolul de a pescui/aduna simbolurile pesti cu bani pentru a le atribui contului tău la finalul rundei. Rotirile gratuite se redeclanseaza la fiecare al patrulea simbol pescar colectat și 10 rotiri adiționale sunt adaugate la fiecare redeclansare cu un multiplicator diferit fiecărui nivel de declanșare.  Acesta se aplica simbolurilor pesti cu bani și prima redeclansare vine cu multiplicator x2, cea de-a doua redeclansare va aplica multiplicator x3 și nivelul 3 de declansare, care este și maximul posibil, aduce multiplicator x10.

Dacă simbolurile pescar sunt colectate în timpul rotirilor existente, atunci runda se redeclanseaza în momentul în care rotirile existente se termina, moment în care se adaugă 10 rotiri și multiplicatorul specific nivelului activat. 

Modificatorii dinamita și bazooka fac senzație și acum și sporesc șansa castigurilor la fiecare apariție pe ecranul de joc în timpul rundei bonus prin adăugarea simbolurilor pești pe role sau prin explozia simbolurilor de pe role, cu excepția pescarului.

Runda bonus se joacă cu role speciale și datorită redeclansarilor cu factor de multiplicare crescător, poate aduce potul cel mare de 4000x miza pariata!  

Jackpot Big Bass Bonanza Megaways

Big Bass Bonanza slot Megaways nu are un jackpot inclus, dar are un castig maxim de 4000x miza pariata, un motiv în plus pentru care merită sa joci acest joc de păcănele cu pesti și 46656 moduri de formare a câștigurilor!

Big Bass Bonanza Megaways slot review 

Raportat la câstiguri, Big Bass Bonanza Megaways nu este in top, dar câștigul maxim 4000x miza, alături de modul colapsabil de joc, care oferă șansa formării mai multor câștiguri doar cu o singura rotire fac ca jocul sa merite o sansa și să fie destul de popular!

Cu o grafica bine realizata, Big Bass Bonanza Megaways oferă iubitorilor de jocuri megaways șansa de a juca un joc de pacanele cu pesti ce promite castiguri pe 46656 direcții de formare, iar runda bonus cu multiplicatori va intensifica modul de joc.

Big Bass Bonanza sau Big Bass Bonanza Megaways? Tu alegi care mod de joc ți se potrivește!

Verifica lista de pacanele pusă la dispoziție pentru a te delecta și cu alte jocuri megaways pline de adrenalina și câștiguri senzaționale😊

Q&A Big Bass Bonanza Megaways

  • Big Bass Bonanza este un joc de pacanele cu pesti și are tematica pescareasca.

  • Fiind un joc megaways, Big Bass Bonanza Megaways are 46656 directii de formare a câștigurilor.

  • Big Bass Bonanza Megaways slot are un RTP de 96.70%.

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.7%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii46656
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Ice Lobster pacanele demo
Pragmatic Play

Ice Lobster

The Hands of Midas
Pragmatic Play

The Hand Of Midas

To top
X
Player pacanele gratis big bass