Gravity Bonanza demo pragmatic

Gravity Bonanza

Pregateste-te sa calatoresti in spațiu cu Gravity Bonanza, un joc de pacanele online marca Pragmatic Play.

Jocul se desfășoară pe 7×7 role, pe care își vor face apariția simboluri redate într-un mod inedit, iar un astronaut simpatic îți va ghida calea spre castiguri cosmice, care pot ajunge pana la 10000x miza pariata. 

Castigurile se formeaza in cascada, la combinatii de simboluri identice conectate între ele, care te vor trimite cu gandul la jocul de pacanele Sweet Bonanza. Și nu ne referim doar la asteroizii de ciocolata pe care îi poți vedea în fundal, ci și la planetele deghizate în hamburger sau sushi, ca sa nu mai mentionam si de asocierea numelui Bonanza 🙂.

Cu o runda bonus captivantă de rotiri gratuite si un simbol special redat de o gaura neagra care atrage și absoarbe simboluri pentru a oferi un bonus gravitational, jocul de pacanele Gravity Bonanza este numai bun de încercat dacă vrei sa ai parte de o experienta unica de joc.

Grafica este impecabila, iar coloana sonora interactiva, așa ca joacă Gravity Bonanza pacanele online și explorează spațiul cosmic pentru a descoperi castiguri epice! 

Cum joc pacanele Gravity Bonanza online?

Lansat la data de 30.10.2023, Gravity Bonanza este un joc de pacanele modern, care poate fi accesat de pe orice dispozitiv, oriunde si oricand doresti!

Pentru a juca acest joc de pacanele cu speciale, trebuie doar sa deschizi Gravity Bonanza pe device-ul preferat și sa selectezi pariul de joc dorit. Apasa start, iar aventura poate incepe! Simbolurile te vor incanta la fiecare aparitie, iar efectele de înaltă calitate te vor fascina la propriu.

Joacă Gravity Bonanza demo pentru a descoperi efectele uimitoare, dar și pentru a te familiariza cu regulile de joc, inainte de a paria pe bani reali. Jocul este disponibil alături de alte pacanele demo și nu ai nevoie de cont pentru a testa. In plus, beneficiezi de o sesiune de joc Gravity Bonanza gratis și dispui de aceleași opțiuni de joc ca atunci cand decizi sa pariezi pe bani reali la un cazino licentiat.

Gravity Bonanza mize, simboluri și castiguri

Cu un RTP de 96.09% și o volatilitate ridicată, jocul de pacanele Gravity Bonanza genereaza castiguri mai rare, dar mai ridicate ca valoare.

Miza este data de valoarea monedei multiplicată cu 20, iar castigurile se formează în cascada, la combinatii de 5 sau mai multe simboluri conectate între ele. Fiecare combinatie castigatoare dispare de pe ecran, în timp ce simbolurile rămase coboară pe role, iar spațiile rămase libere sunt ocupate cu noi simboluri, care pot genera castiguri noi. Procesul este nelimitat și se finalizează atunci cand pe interfata de joc nu se mai formează noi combinatii, moment in care are loc plata sumei realizate.

Simbolurile sunt în ton cu tema jocului și sunt specifice spațiului cosmic. Redate intr-un mod inedit, planetele sub forma de hamburger si sushi generaza plati de pana la 6000x, respectiv 2000x miza pariata, în timp ce alte corpuri cerești plătesc până la 1000x miza pariata. Semiluna este cel mai bine plătit simbol și poate aduce pana la 10000x miza pariata, în timp ce asteroidul și steaua plătesc până la 4000x, respectiv 2500x miza pariata.

Jocul de pacanele Gravity Bonanza nu are un simbol wild, dar dispune de un simbol special reprezentat de o gaura neagra si un simbol scatter, reprezentat de o nava spatiala, care declanșează rundele bonus ale jocului.

Gravity Bonanza speciale

Pe langa formarea castigurilor in cascada generate de fiecare combinatie cluster de simboluri identice, jocul de pacanele Gravity Bonanza dispune și de un simbol special care activează un bonus gravitational, dar si optiunea de cumparare a rundei bonus de rotiri gratuite.

Black Hole – gaura neagra este un simbol special definit de un cerc magnetic și îsi face aparitia pe role doar o singura data în cadrul unei rotiri. În timpul unui castig, acest simbol selectează aleatoriu un simbol de pe role și colectează toate simbolurile identice de pe interfata de joc în indicatorul Gravity Bonus, pentru ca mai apoi, la sfarsitul câștigului cascada, să se realizeze plata simbolurilor colectate.

Cumpara rotiri gratuite/Buy Free Spins este opțiunea care garantează activarea rundei bonus Gravity Bonanza pentru plata sumei de 100x miza pariata, cand poți obține pana la 50 de rotiri gratuite.

Bonus si rotiri gratuite Gravity Bonanza

Apariția pe rolele de joc a 3, 4, 5, 6 sau 7 simboluri scatter declanșează 10, 15, 20, 30 sau 50 de rotiri gratuite Gravity Bonanza.

În timpul rotirilor simbolul special Black Hole își poate face apariția pe role și poate îmbunătăți castigul Gravity Bonus cu un multiplicator de  x2, x3, x5 sau x10. 

Runda bonus Gravity Bonanza se joaca cu role speciale și poate fi redeclansata în același mod în care a fost activata, prin apariția simultană a simbolurilor scatter pe role.

Castigul maxim care poate fi obtinut în runda bonus este limitat la 10000x miza pariata, iar daca suma este castigata, atunci are loc plata și runda se încheie, iar rotirile rămase se pierd.

Gravity Bonanza slot review

Jocurile de pacanele tematice reprezintă mereu o aventura unica de joc, iar Gravity Bonanza nu face exceptie de la acest caz.

Plin de culoare și cu o tema interesanta, inspirată din spațiul cosmic, jocul de pacanele Gravity Bonanza te transpune direct în spațiu, unde alături de un astronaut simpatic, ai șansa de a explora multiple opțiuni de joc pentru a obține pana la 10000x miza pariata.

Gaura neagra – un fenomen bazat pe forta gravitationala devine simbol special și intensifică atmosfera de joc, iar bonusul gravitational pe care îl genereaza îți poate aduce castiguri generoase, mai ales in runda bonus, cand poate fi însoțit de un multiplicator de pana la x10.

Simbolurile sunt amuzante într-o oarecare masura, iar alături de grafica impecabilă și efectele înflăcărate ale fiecărui castig, creeaza o atmosfera placuta de joc, așa ca joacă Gravity Bonanza pacanele online și depaseste-ti limitele în materie de joc.

Iar dacă ești pasionat de jocurile de pacanele tematice și vrei sa incerci un alt joc lansat recent pe piața jocurilor de noroc din România, atunci joacă și Cyclops Smash pacanele online și descoperă ce superputeri ascunde ciclopul.

Q&A Gravity Bonanza

  • Gravity Bonanza este un joc de pacanele cu speciale, care oferă un mod interactiv de joc și are ca sursa de inspirație spațiul cosmic.

  • Castigul maxim Gravity Bonanza este limitat la 10000x miza pariata.

  • Gravity Bonanza slot online are un RTP de 96.09%.

  • Pe telefonul mobil, tabletă sau orice alt dispozitiv conectat la internet, poți juca demo Gravity Bonanza gratuit pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.09%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa
🍀 WildNu
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top