Gems Bonanza | Pacanele Demo gratis

Gems Bonanza

Lasa-te cuprins de febra aurului ╚Öi caut─â comoara pierdut─â din jocul de p─âc─ânele Gems Bonanza lansat de Pragmatic Play. O explozie de forme ╚Öi culori define╚Öte acest joc care se desf─â╚Öoar─â pe 8×8 role ╚Öi are la baz─â elemente din cultura azteca­čŚ┐. 

Grafica ╚Öi efectele sonore te ├«ndeamn─â la joc ╚Öi men╚Ťin suspansul pe tot parcursul jocului, iar simbolurile redate doar de pietre pre╚Ťioase au un impact vizual puternic ╚Öi formeaz─â c├ó╚Ötiguri uimitoare care pot ajunge pana la 10000x miza prin activarea func╚Ťiilor speciale incluse.

Cum joc p─âc─ânele online Gems Bonanza?

Modul de joc Gems Bonanza este unul simplu, caracteristic jocurilor de p─âc─ânele online Pragmatic Play. Alege dispozitivul preferat, seteaz─â op╚Ťiunile de joc ╚Öi apas─â start. Imediat ├«╚Öi vor face apari╚Ťia pe ecranul de joc o gama variat─â de nestemate care ├«n combina╚Ťie de 5 sau mai multe simboluri identice vor marca c├ó╚Ötiguri importante ╚Öi vor atinge sume impresionante la finalul modului colapsabil de formare a c├ó╚Ötigurilor.

Gems Bonanza mize, simboluri și câștiguri

Acest Slot are o volatilitate ridicata ╚Öi un RTP de 96.51%, iar castigurile care se formeaz─â ├«n mod colapsabil au valori ridicate care difer─â ├«n func╚Ťie de modul de selec╚Ťie al mizei cuprins ├«ntre 20 ╚Öi 200.

Plata castigurilor de realizeaz─â la orice combina╚Ťie de 5 simboluri identice conectate pe orizontala sau verticala. La fiecare combina╚Ťie c├ó╚Ötig─âtoare, simbolurile explodeaz─â ╚Öi dispar de pe ecranul de joc pentru a fi ├«nlocuite cu simboluri noi care dau ╚Öansa form─ârii unui nou castig. Procesul se repet─â p├ón─â c├ónd nu mai apar combina╚Ťii c├ó╚Ötig─âtoare pe ecranul de joc, moment in care are loc plata sumei realizate. Astfel, prin acest mod de colapsare se ob╚Ťin mai multe c├ó╚Ötiguri ├«ntr-o singura rotire efectuata. 

Simbolurile utilizate sunt bine definite ╚Öi redau o gama variat─â de pietre pre╚Ťioase precum safir, ametist, rubin, topaz. 

Dup─â forma ╚Öi culoare, o combina╚Ťie de 25 de pietre pre╚Ťioase ro╚Öii (Rubin) aduce un castig de 1000x miza, iar piatra pre╚Ťioasa mov (Ametrin) este cotata la 500x miza. Urmeaz─â nestematele de culoare verde (Smarald) cotate la 300x miza ╚Öi nestematul de culoare turcoaz (Peruzea) cotat la 150x miza. Restul pietrelor pre╚Ťioase de culoare galben (Topaz), roz (Ametist) ╚Öi albastru (Safir) aduc c├ó╚Ötiguri de pana la 100x , 75x ╚Öi 50x miza pariata. 

Simbolul Wild este reprezentat ├«n acela╚Öi stil str─âlucitor caracteristic jocului Gems Bonanza, are atribuita func╚Ťia de cristal Wild ╚Öi Wild norocos ╚Öi are rol important ├«n formarea c├ó╚Ötigurilor.

Gems Bonanza speciale

Pe l├óng─â c├ó╚Ötigurile ├«n cascada generate de modul colapsabil, la fiecare rotire efectuata, ├«n spatele simbolurilor pot ap─ârea semne colorate care activeaz─â func╚Ťii speciale dup─â cum urmeaz─â:

 • Func╚Ťia Nuclear este declan╚Öat─â de semnul albastru ╚Öi elimina toate simbolurile de pe ecranul de joc pentru a adauga simboluri noi;
 • Cristalul Wild este declan╚Öat de semnul roz ╚Öi transforma un simbol aleatoriu ├«n Wild;
 • Squares se activeaz─â la semnul maro ╚Öi adaug─â simboluri 2×2 aleatoriu pe ecranul de joc;
 • Simbolul Colosal este determinat de semnul ro╚Öu ╚Öi simboluri 3×3, 4×4 sau 5×5 sunt ad─âugate aleatoriu pe role;
 • Wild-uri norocoase sunt determinate de semnul verde ╚Öi pe ecranul de joc vor fi adaugate pe pozi╚Ťii aleatorii ├«ntre 5 ╚Öi 15 Wilduri.

Op╚Ťiunea Cumpara febra de aur declan╚Öeaz─â instant bonusul febra de aur/Gold fever pentru plata sumei de 100x miza. Comparativ cu modul clasic de declansare, acest mod special necesita colectarea unui num─âr mai mare de simboluri c├ó╚Ötig─âtoare pentru parcurgerea nivelelor astfel:

 • Nivelul 2 – 116 simboluri pentru multiplicator x4;
 • Nivelul 3 – 121 simboluri pentru multiplicator x6;
 • Nivelul 4 – 129 simboluri pentru multiplicator x8;
 • Nivelul 5 – 138 simboluri pentru multiplicator x10.

Bonus și rotiri gratuite Gems Bonanza

Runda Bonus Gems Bonanza consta in febra de aur, un mod progresiv de joc care aduce multiplicatori jocului dac─â aceasta caracteristic─â este activata.

Vizibil pe ecranul de joc, contorul febra de aur se umple la fiecare combina╚Ťie c├ó╚Ötig─âtoare ╚Öi se declan╚Öeaz─â la cel pu╚Ťin 114 simboluri colectate.

├Än func╚Ťie de num─ârul simbolurilor c├ó╚Ötig─âtoare colectate, ├«n mod progresiv se declan╚Öeaz─â urm─âtoarele nivele:

 • Nivel 1 – multiplicator x2 la 114 simboluri colectate;
 • Nivel 2 – multiplicator x4 la 116 simboluri colectate;
 • Nivel 3 – multiplicator x6 la 120 simboluri colectate;
 • Nivel 4 – multiplicator x8 la 125 simboluri colectate;
 • Nivel 5 – multiplicator x10 la 132 simboluri colectate.

Runda bonus se termina in momentul in care nu au fost colectate suficiente simboluri pentru a trece la nivelul urm─âtor sau au fost jucate toate cele 5 nivele ale bonusului febra de aur. 

Joaca Gems demo ╚Öi beneficiezi de o serie nelimitata de rotiri gratuite. Al─âturi de alte jocuri de pacanele este gratuit ╚Öi nu este necesar─â crearea unui cont. Joci f─âr─â depunere ╚Öi ai parte de acelea╚Öi efecte ca ├«n jocul pe bani reali la cazino online­čśŐ.

Jackpot Gems Bonanza 

├Än timpul jocului Gems online nu beneficiezi de ╚Öansa activ─ârii unui jackpot, dar po╚Ťi atinge un castig maxim de 10000x miza, datorit─â func╚Ťiilor speciale incluse.

Gems Bonanza slot review

Delecteaza-te cu un joc complex de pacanele online marca Pragmatic Play și descoperă comori la fiecare rotire efectuata. Bucura-te de runda bonus cu multiplicatori care ajung pana la x10 și castiga potul Gems Bonanza de 10000x miza.

├Äncadrat ├«n categoria jocurilor de pacanele cu pietre pre╚Ťioase, ofer─â str─âlucire at├ót la propriu c├ót ╚Öi la figurat ╚Öi se adaug─â seriei de jocuri online de succes marca Pragmatic Play, din care amintim┬á jocuri precum Sweet Bonanza, Big Bass Bonanza sau Slingo Sweet Bonanza. Fiecare joc este unic ╚Öi special, iar elementele comune sunt castigurile colosale ╚Öi cuv├óntul ÔÇťBonanzaÔÇŁ, care se traduce prin ÔÇťmin─â de aurÔÇŁ sau ÔÇťz─âc─âm├ónt bogatÔÇŁ, cum este ╚Öi cazul Gems Bonanza: o min─â de aur cu z─âc─âm├ónt bogat de pietre pre╚Ťioase.

Q&A Gems Bonanza

 • Jocul de p─âc─ânele Gems Bonanza nu are un jackpot definit, dar ofer─â posibilitatea unui castig maxim de 10000x miza pariata

 • Joaca Gems Bonanza demo pe cazino.ro pentru a avea acces la o serie nelimitata de rotiri gratuite sub forma de bani bonus

 • Gems Bonanza slot a fost lansat de Pragmatic Play

 • Pe langa numele ÔÇťBonanzaÔÇŁ, modul colapsabil de formare al c├ó╚Ötigurilor ╚Öi sumele considerabile care se pot ob╚Ťine ├«n urma jocului sunt asem─ân─ârile dintre aceste doua sloturi online

Las─â p─ârerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Las─â p─ârerea ta
­čĺ╝ Furnizor Pragmatic Play
­čĺŞ RTP96.51%
ÔÜíVolatilitateMedie-Mare

Mai multe Pacanele Demo

Caramel HOT pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Caramel Hot

Happy Sheep demo
7777 Gaming

Happy Sheep

Aztec Forest pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Aztec Forest

Fat santa pacanele demo
Push Gaming

Fat Santa

To top