Gems Bonanza | Pacanele Demo gratis

Gems Bonanza

Lasa-te cuprins de febra aurului și caută comoara pierdută din jocul de păcănele Gems Bonanza lansat de Pragmatic Play. O explozie de forme și culori definește acest joc care se desfășoară pe 8×8 role și are la bază elemente din cultura azteca🗿. 

Grafica și efectele sonore te îndeamnă la joc și mențin suspansul pe tot parcursul jocului, iar simbolurile redate doar de pietre prețioase au un impact vizual puternic și formează câștiguri uimitoare care pot ajunge pana la 10000x miza prin activarea funcțiilor speciale incluse.

Cum joc păcănele online Gems Bonanza?

Modul de joc Gems Bonanza este unul simplu, caracteristic jocurilor de păcănele online Pragmatic Play. Alege dispozitivul preferat, setează opțiunile de joc și apasă start. Imediat își vor face apariția pe ecranul de joc o gama variată de nestemate care în combinație de 5 sau mai multe simboluri identice vor marca câștiguri importante și vor atinge sume impresionante la finalul modului colapsabil de formare a câștigurilor.

Gems Bonanza mize, simboluri și câștiguri

Acest Slot are o volatilitate ridicata și un RTP de 96.51%, iar castigurile care se formează în mod colapsabil au valori ridicate care diferă în funcție de modul de selecție al mizei cuprins între 20 și 200.

Plata castigurilor de realizează la orice combinație de 5 simboluri identice conectate pe orizontala sau verticala. La fiecare combinație câștigătoare, simbolurile explodează și dispar de pe ecranul de joc pentru a fi înlocuite cu simboluri noi care dau șansa formării unui nou castig. Procesul se repetă până când nu mai apar combinații câștigătoare pe ecranul de joc, moment in care are loc plata sumei realizate. Astfel, prin acest mod de colapsare se obțin mai multe câștiguri într-o singura rotire efectuata. 

Simbolurile utilizate sunt bine definite și redau o gama variată de pietre prețioase precum safir, ametist, rubin, topaz. 

După forma și culoare, o combinație de 25 de pietre prețioase roșii (Rubin) aduce un castig de 1000x miza, iar piatra prețioasa mov (Ametrin) este cotata la 500x miza. Urmează nestematele de culoare verde (Smarald) cotate la 300x miza și nestematul de culoare turcoaz (Peruzea) cotat la 150x miza. Restul pietrelor prețioase de culoare galben (Topaz), roz (Ametist) și albastru (Safir) aduc câștiguri de pana la 100x , 75x și 50x miza pariata. 

Simbolul Wild este reprezentat în același stil strălucitor caracteristic jocului Gems Bonanza, are atribuita funcția de cristal Wild și Wild norocos și are rol important în formarea câștigurilor.

Gems Bonanza speciale

Pe lângă câștigurile în cascada generate de modul colapsabil, la fiecare rotire efectuata, în spatele simbolurilor pot apărea semne colorate care activează funcții speciale după cum urmează:

 • Funcția Nuclear este declanșată de semnul albastru și elimina toate simbolurile de pe ecranul de joc pentru a adauga simboluri noi;
 • Cristalul Wild este declanșat de semnul roz și transforma un simbol aleatoriu în Wild;
 • Squares se activează la semnul maro și adaugă simboluri 2×2 aleatoriu pe ecranul de joc;
 • Simbolul Colosal este determinat de semnul roșu și simboluri 3×3, 4×4 sau 5×5 sunt adăugate aleatoriu pe role;
 • Wild-uri norocoase sunt determinate de semnul verde și pe ecranul de joc vor fi adaugate pe poziții aleatorii între 5 și 15 Wilduri.

Opțiunea Cumpara febra de aur declanșează instant bonusul febra de aur/Gold fever pentru plata sumei de 100x miza. Comparativ cu modul clasic de declansare, acest mod special necesita colectarea unui număr mai mare de simboluri câștigătoare pentru parcurgerea nivelelor astfel:

 • Nivelul 2 – 116 simboluri pentru multiplicator x4;
 • Nivelul 3 – 121 simboluri pentru multiplicator x6;
 • Nivelul 4 – 129 simboluri pentru multiplicator x8;
 • Nivelul 5 – 138 simboluri pentru multiplicator x10.

Bonus și rotiri gratuite Gems Bonanza

Runda Bonus Gems Bonanza consta in febra de aur, un mod progresiv de joc care aduce multiplicatori jocului dacă aceasta caracteristică este activata.

Vizibil pe ecranul de joc, contorul febra de aur se umple la fiecare combinație câștigătoare și se declanșează la cel puțin 114 simboluri colectate.

În funcție de numărul simbolurilor câștigătoare colectate, în mod progresiv se declanșează următoarele nivele:

 • Nivel 1 – multiplicator x2 la 114 simboluri colectate;
 • Nivel 2 – multiplicator x4 la 116 simboluri colectate;
 • Nivel 3 – multiplicator x6 la 120 simboluri colectate;
 • Nivel 4 – multiplicator x8 la 125 simboluri colectate;
 • Nivel 5 – multiplicator x10 la 132 simboluri colectate.

Runda bonus se termina in momentul in care nu au fost colectate suficiente simboluri pentru a trece la nivelul următor sau au fost jucate toate cele 5 nivele ale bonusului febra de aur. 

Joaca Gems demo și beneficiezi de o serie nelimitata de rotiri gratuite. Alături de alte jocuri de pacanele este gratuit și nu este necesară crearea unui cont. Joci fără depunere și ai parte de aceleași efecte ca în jocul pe bani reali la cazino online😊.

Jackpot Gems Bonanza 

În timpul jocului Gems online nu beneficiezi de șansa activării unui jackpot, dar poți atinge un castig maxim de 10000x miza, datorită funcțiilor speciale incluse.

Gems Bonanza slot review

Delecteaza-te cu un joc complex de pacanele online marca Pragmatic Play și descoperă comori la fiecare rotire efectuata. Bucura-te de runda bonus cu multiplicatori care ajung pana la x10 și castiga potul Gems Bonanza de 10000x miza.

Încadrat în categoria jocurilor de pacanele cu pietre prețioase, oferă strălucire atât la propriu cât și la figurat și se adaugă seriei de jocuri online de succes marca Pragmatic Play, din care amintim  jocuri precum Sweet Bonanza, Big Bass Bonanza sau Slingo Sweet Bonanza. Fiecare joc este unic și special, iar elementele comune sunt castigurile colosale și cuvântul “Bonanza”, care se traduce prin “mină de aur” sau “zăcământ bogat”, cum este și cazul Gems Bonanza: o mină de aur cu zăcământ bogat de pietre prețioase.

Q&A Gems Bonanza

 • Jocul de păcănele Gems Bonanza nu are un jackpot definit, dar oferă posibilitatea unui castig maxim de 10000x miza pariata

 • Joaca Gems Bonanza demo pe cazino.ro pentru a avea acces la o serie nelimitata de rotiri gratuite sub forma de bani bonus

 • Gems Bonanza slot a fost lansat de Pragmatic Play

 • Pe langa numele “Bonanza”, modul colapsabil de formare al câștigurilor și sumele considerabile care se pot obține în urma jocului sunt asemănările dintre aceste doua sloturi online

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
🍀 RTP96.51%
⚡VolatilitateMedie-Mare
Rotiri GratuiteDaRole8
ScatterNuWildDaJackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

40 shining crown demo
egtdigital

40 Shining Crown Bell Link

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 59

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Age of the Gods: Glorious Griffin pacanele demo
playtech

Age of the Gods: Glorious Griffin

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Hot to Burn pacanele demo
pragmatic

Hot to Burn

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 26

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Wolf Canyon: Hold & Win pacanele demo
isoftbet

Wolf Canyon: Hold & Win

Nota: 4 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Book of Ra – Temple of Gold pacanele gratis
novomatic

Book of Ra – Temple of Gold

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Joaca yum yum megaways gratis online
pragmatic

Yum Yum PowerWays

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Book of shadows demo

Book of Shadows

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Rainbow Luck pacanele gratis
egt

Rainbow Luck

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top