Big Burger Load it up with Xtra cheese pacanele demo

Big Burger Load it up with Xtra cheese

Big Burger Load it up with Xtra cheese este un joc de pacanele cu o tema gastronomică, dezvoltat de către providerul Pragmatic Play. 

Jocul se desfășoară pe 5×3 role în modul de bază, iar în funcția specială poate ajunge pe rând la 5×4, 5×5 sau chiar și 6×5, ceea ce conduce la înregistrarea unor câștiguri mult mai mari într-un mod rapid. 

Big Burger Load it up with Xtra pacanele online cheese nu este un joc foarte popular, deci este foarte probabil să nu fi auzit încă de el. Chiar și așa, deoarece are caracteristici unice și foarte multe metode disponibile de câștig, acesta a început să fie tot mai jucat de către iubitorii de pacanele online.

În cadrul acestui review îți vom prezenta toate caracteristicile de câștig, precum și modurile de plată ale jocului și funcțiile speciale care apar în cadrul bonusului. Cu siguranță vei vrea și tu să încerci apoi!

Cum joci Big Burger Load it up with Xtra cheese pacanele online?

Dacă vrei să joci Big Burger Load it up with Extra cheese pacanele online lucrurile sunt foarte simple. Îți faci cont la cazinoul preferat, selectezi jocul și îi dai drumul la treabă. Dacă nu știi ce cazino să încerci sau vrei să vezi înainte cum este jocul, suntem aici să te ajutam.

Tot ceea ce trebuie să faci este să intri în secțiunea pacanele gratis și să încerci Big Burger Load it up with Xtra cheese demo. Nici nu trebuie să plătești și nici nu trebuie să îți faci cont, așa încât vei începe să joci imediat. După ce te-ai obișnuit cu jocul, alege un cazino de pe site-ul nostru și începe să câștigi.

Big Burger Load it up with Xtra cheese mize, simboluri și câștiguri

La prima vedere, este posibil să nu înțelegi exact cum funcționează Big Burger Load it up with Xtra cheese pacanele online, mai ales dacă nu ai mai jucat astfel de jocuri. Simbolurile sunt sub forma de mâncare de fast-food, ceea ce face jocul mult mai amuzant. Totul pare că se întâmplă în interiorul unui burger gigant.

Trebuie să știi că Big Burger Load it up with Xtra cheese este un joc cu volatilitate foarte ridicată, ceea ce înseamnă că este posibil să nu câștigi nimic sau să câștigi foarte mult. Jocul are un RTP de 96.04%, iar mizele obișnuite sunt între 0.50-1000 lei per rotire, în funcție de cazinoul ales.

Simbolurile care plătesc puțin sunt cele clasice de la 9 la A, în timp ce simbolurile care fac plăți mari sunt sub forma de ouă ochiuri și bacon, cartofi prăjiți sau inele de ceapă. În timpul învârtirilor de bază, câștigurile nu prea depășesc 50-100x miza, dar pot spori considerabil atunci când pe ecran apar crenvuști. Fiecare număr de crenvuști oferă un multiplicator diferit, iar 10 astfel de simboluri în același timp conduc la un câștig de 1000x.

Bonus și rotiri gratuite Big Burger Load it up with Xtra cheese

La fel ca orice alt joc Pragmatic Play și Big Burger Load it up with Xtra cheese dispune de o funcție bonus care poate oferi câștiguri colosale. Această funcție bonus se declanșează atunci când pe ecran apar 3 simboluri “Burger” pe rolele 1, 3 și 5 sau poate fi cumpărată pentru 100x miza aleasă. Numărul rotirilor gratuite în funcția bonus este de 10. 

Este important de menționat că în cadrul funcției bonus pot să apară patru simboluri diferite care sporesc câștigurile obținute:

  1. Sticla de ketchup: aceasta va adăuga multiplicatori de 2x, 3x și 5x pe diverse simboluri de pe ecran
  2. Sticla de muștar: schimbă anumite simboluri de pe ecran într-o mana necastigatoare pentru a o face câștigătoare
  3. Simbolul POP: alege un simbol la întâmplare de pe ecran și plătește 0.5x câștigul pe care l-ar genera legăturile dintre simboluri
  4. Simbolul Extindere: primele două dăți când apare adaugă o linie orizontală suplimentară, iar cea de a treia dată adaugă o nouă coloană de joc; după aceea, simbolul extindere devine wild; de fiecare dată când apare oferă o nouă rotire gratuită.

Funcția bonus poate să fie redeclanșată în cadrul unei secvențe bonus dacă pe ecran apar din nou cele trei simboluri “Burger”.

Big Burger Load it up with Xtra cheese slot review 

Fără doar și poate Big Burger Load it up with Xtra cheese este un joc unic, foarte atrăgător, care oferă posibilitatea unor câștiguri colosale, de până la 3.000x miza aleasă. Acesta seamănă mult cu jocul Pizza! Pizza? Pizza!, din care cel mai probabil este și inspirat. 

Mulți jucători se plâng în mediul online că jocul plătește greu, fapt pentru care nu este foarte apreciat între pasionații de sloturi. Pe noi însă ne-a atras afișajul unic, culorile intense și multitudinea de posibilități de câștig, mult mai diferite față de jocurile clasice. Încearcă-l și tu și spune-ne părerea ta! 

Q&A Big Burger Load it up with Xtra cheese

  • Jocul Big Burger Load it up with Xtra cheese pacanele online are un RTP de 96.04%.

  • Da. Funcția bonus la Big Burger Load it up with Xtra cheese poate fi cumpărată pentru 100x miza aleasă.

  • În jocul Big Burger Load it up with Xtra cheese apar 4 simboluri unice noi în cadrul funcției bonus.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.04%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

Gates of Olympus
pragmatic

Gates of Olympus

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 221

Nici un vot pana acum

Joacă
Vampire Night Bell Link pacanele gratis
egtdigital

Vampire Night Bell Link

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 21

Nici un vot pana acum

Joacă
Joker spin demo

Joker Spin

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
Cash Elevator pacanele gratis
pragmatic

Cash Elevator

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
To top