Bigger Bass Bonanza demo gratis

Bigger Bass Bonanza

Bigger Bass Bonanza marca Pragmatic Play apare pe piața jocurilor de noroc ca o completare a jocului Big Bass Bonanza al aceluiași producător! Cu mai multe șanse de câștig, jocul se desfășoară pe 4×5 role și are 12 linii de joc.

Grafica se vrea luxurioasa, interfața jocului fiind plasată pe un lac înconjurat de palmieri și clădiri iluminate, care induc vibe-ul Las Vegas imediat ce deschizi jocul, iar tentația o reprezintă potul cel mare de 4000x miza ce poate fi atins în runda bonus care se joacă cu multiplicatori ce pot ajunge pana la x10.

Porneste intr-o aventura de pescuit marca Pragmatic Play, lasa-te purtat de val și pescuieste premiul cel mare!

Cum joc păcănele Bigger Bass Bonanza?

Ca multe alte jocuri de pacanele online, Bigger Bass Bonanza are un mod simplu de joc, clasic chiar am putea spune 😉. Optimizat jocului pe orice dispozitiv, doar alege pe ce device vrei sa joci, deschide jocul și selectează miza cu care vrei sa intri în “partida de pescuit”. Apasa start și capturează potul cel mare💰

Joacă Bigger Bass Bonanza demo gratis și pregătește-te să fii cel mai iscusit pescar! Este cel mai simplu mod de a juca fără cont și fără depunere și astfel ai ocazia sa te familiarizezi cu opțiunile de joc care garantează succesul spre câștigul cel mare de 4000x miza pariata!

Bigger Bass Bonanza mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.71% și o volatilitate ridicată, castigurile Bigger Bass Bonanza vor fi mai rare și mai ridicate ca valoare. Se mizează pe 12 linii și în funcție de preferința, selecția mizei se realizeaza în intervalul 0.48-960.

Plata castigurilor se realizează de la stânga la dreapta la orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc.

Atat simbolurile specifice activității de pescuit, cât și cele standard reprezentate de cărțile de joc nu vor înceta să-și facă apariția pe role pentru a te încânta atât vizual cât și prin prisma câștigurilor generate.

Vaporul/Yacht definit ca nava de agrement sau chiar sportiv, este singurul simbol care realizează plata și la 2 simboluri identice. Bineînțeles că plata cea mare de 200x miza este data de aparitia pe role a 5 simboluri nava. Capturează pana la 100x miza cu simbolul undița și caută ancora și trusa de pescuit pentru a aduna pana la 50x miza. 

Simbolurile pesti cu bani, precum și cele reprezentate de cărțile de joc mențin echilibrul jocului și genereaza castiguri variate.

Simbolul wild este reprezentat de un pescar vesel care isi prezinta captura și are rol important în formarea câștigurilor prin substituirea simbolurilor în jocul de baza și colectarea simbolurilor cu bani în runda bonus.

Simbolul scatter este reprezentat de un peste care sare, activează runda bonus la apariția pe role și nu poate fi înlocuit de simbolul wild.

Bonus și rotiri gratuite Bigger Bass Bonanza

Bonusul Bigger Bass Bonanza este dat de rotiri gratuite care sunt activate de apariția simbolului scatter pe rolele de joc: 3, 4 sau 5 simboluri scatter prezente pe interfața de joc activează 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite.

Apariția simultană pe role a simbolurilor Wild/pescar și pesti cu bani pastreaza ideea de pescuit și toate valorile atașate pestilor vor fi colectate de pescar pentru a mari câștigurile. Simbolul pescar este contorizat și fiecare al patrulea simbol colectat redeclanseaza runda bonus, moment în care se adaugă 10 rotiri gratuite și un multiplicator diferit care se aplica simbolurilor cu bani. Multiplicatorul crește de la x2 la prima redeclansare, la x3 pentru cea de-a doua redeclansare și x10 pentru ultima redeclansare posibila( a treia redeclansare).

Jackpot Bigger Bass Bonanza

Câștigul maxim este de 4000x miza și poate fi considerat un mini jackpot Bigger Bass Bonanza. 

🚨În momentul realizarii castigului maxim Bigger Bass Bonanza, jocul se oprește și are loc plata de 4000x miza, iar modurile speciale sunt pierdute!

Bigger Bass Bonanza slot review 

Comparat cu Big Bass Bonanza de la Pragmatic Play, Bigger Bass Bonanza slot vine cu mai multe șanse de câștig, dar și cu recompense mai mari de fiecare data când pescuiești în runda bonus!

Fiind o continuare a seriei de jocuri Bonanza, ar fi fost plăcut să vedem mai multe opțiuni de joc și de ce nu, chiar un jackpot. Va trebui însă să ne mulțumim cu un joc ce oferă șansa castigului maxim de 4000x miza in runda bonus care se joacă cu multiplicatori. 

Cu perseverență și răbdare poți castiga potul cel mare, însă dacă răbdarea nu este punctul tău forte, atunci Release the Kraken, pacanele cu pești și speciale de la același producător, ți se va potrivi de minune. Jocul promite castiguri și adrenalina la cote ridicate!

Q&A Bigger Bass Bonanza

  • Jocul de pacanele Bigger Bass Bonanza a fost lansat de Pragmatic Play in colaborare cu Reel Kingdom, producători de jocuri de cazino

  • Pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis, poți juca pacanele cu pesti Bigger Bass Bonanza demo gratuit

  • Bigger Bass Bonanza slot nu oferă șansa declanșării unui jackpot, dar aduce un castig maxim de 4000x miza pariata

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.71%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii12
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role4
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top
Player pacanele gratis big bass