Towering Fortunes pacanele gratis

Towering Fortunes

Extravaganța și culoare, adrenalina și câștiguri savuroase, simboluri bine conturate și funcții speciale sunt câteva caracteristici care definesc jocul Towering Fortunes lansat de Pragmatic Play in Noiembrie 2022.

Cu o tema reprezentativă luxului, jocul de păcănele online Towering Fortunes aduce câștiguri maxime de 6422x miza pariata pe 3×5 role în jocul de baza și 11×5 role in runda bonus.

Cu 20 de linii de plata, simbolurile își fac apariția cu stil pe role pentru a forma combinații câștigătoare, dar și pentru a declanșa bonusul de tip Hold & Spin care se joacă cu multiplicatori ce pot atinge valoarea de x100. 

Se spune ca banii nu aduc fericirea dar o întrețin, așa ca trăiește o experiența de zile mari și joacă Towering Fortunes demo gratuit pentru a vedea cum starea de bine este declanșată imediat ce începi jocul!

Cum joc păcănele Towering Fortunes?

Modul de joc Towering Fortunes demonstrează faptul ca simplitatea rămâne cel mai sofisticat lucru, așa ca tot ce trebuie sa faci pentru a juca acest joc de păcănele extravagant este sa realizezi selecția mizei cu care vrei sa intri în joc și sa apesi start.

Compatibil cu toate modurile de operare (Android, IOS, Windows), jocul de păcănele online Towering Fortunes poate fi accesat de pe orice dispozitiv, iar efectele și câștigurile vor fi aceleași indiferent de opțiunea preferată! 

Towering Fortunes mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.50% și o volatilitate mare, Towering Fortunes slot genereaza castiguri ridicate ca valoare care pot ajunge pana la 6422x miza pariata.

Cu 20 de linii de joc și cu o valoare a monedei de la 1 la 10, miza minima are valoarea de 0.80, miza maxima ajunge la 400, iar plata castigurilor se realizează de la stânga la dreapta la orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc. 

Simbolurile jocului Towering Fortunes redau cu succes opulenta și își fac apariția pe role cu mare stil, generând câștiguri surprinzătoare.

Cărțile de joc, simboluri clasice ale jocurilor de noroc, ies din anonimat datorită reprezentării acestora cu diamante și aduc câștiguri variate, cuprinse între 0.25x și 5x miza pariata. 

Prezența feminină, redata intr-un mod cochet, aduce castigurile cele mai mari de pana la 50x miza, iar avionul privat, yachtul și mașina roșie de colecție, simboluri reprezentative ale vieții luxoase, sunt cotate la 37.5x, 20x și 10x la combinații de 5 simboluri identice pe rolele de joc. Valiza/servieta aurie marcată cu semnul întrebării este simbolul special misterios și la fiecare apariție pe role dezvăluie simboluri reprezentative jocului pentru a forma câștiguri. Simbolul Wild este redat de o prezență masculină elegantă și este un substituent pentru toate simbolurile, cu excepția simbolului cu bani reprezentat de clădiri înalte (zgârie nori), care activeaza runda bonus. 

Bonus și rotiri gratuite Towering Fortunes 

Apariția pe role a 3 sau mai multe simboluri cu bani declanșează bonusul Towering Fortunes care este de tip Hold & Spin și se joacă pe 11×5 role speciale. Runda începe cu câte 3 rotiri ale fiecărei role, iar apariția unui simbol cu bani va reseta numărul de rotiri la 3 pe rola unde apare. 

Simbolurile declanșatoare coboară pe role pentru a fi colectate, iar fiecare rola poate aduna pana la 11 simboluri cu bani. Numărul acestor simboluri determina multiplicatorii care se adaugă câștigurilor, după cum urmează:

  • 6 simboluri – multiplicator x2;
  • 7 simboluri – multiplicator x5;
  • 8 simboluri – multiplicator x10;
  • 9 simboluri – multiplicator x20;
  • 10 simboluri – multiplicator x30;
  • 11 simboluri – multiplicator x100.

Runda se joacă până când rolele se blochează și nu mai sunt rotiri de efectuat, moment în care toate simbolurile cu bani, care au valori aleatorii, sunt multiplicate cu multiplicatorii aferenți rolelor pe care se afla, pentru ca la final sumele sa fie adunate și adaugate balantei din cont. 

‼️O rola se blochează în momentul în care se efectuează 3 rotiri și nici un simbol cu bani nu își face apariția pe rola respectivă.

Jackpot Towering Fortunes

Jocul de păcănele Towering Fortunes nu are un jackpot inclus, dar are un castig maxim de 6422x miza pariata, care poate fi atins atât în jocul de baza cât și în runda bonus.

Joacă demo Towering Fortunes gratuit pentru a afla cum poți atinge câștigul maxim și trăiește o experiența de pomină specifica traiului de lux marca Pragmatic Play! 

Towering Fortunes slot review 

Towering Fortune$ prezintă o lume fascinantă, plină de culoare și efecte spectaculoase unde câștigurile senzaționale își fac apariția la fiecare rotire efectuata! 

Bonusul Hold & Spin cu multiplicatori și respin, alături de simbolul misterios care sporește câștigurile fac ca Towering Fortunes slot să fie foarte popular în rândul jucătorilor, iar câștigul maxim care poate fi atins atat în jocul de baza cât și în runda bonus, mărește intensitatea jocului.

Cu o grafica specifica luxului și simboluri reprezentative, un jackpot Towering Fortunes ar fi făcut ca jocul sa fie mai provocator, dar chiar și așa, acesta merita o sansa dacă ești pasionat de jocuri noi apărute sau jocuri de păcănele cu tema specială, cum este cea de lux.

Dacă extravaganța și strălucirea te incanta, atunci joacă și Diamond Plus, un joc de păcănele online care pune în prim plan diamantul și oferă câștiguri senzaționale.

Q&A Towering Fortunes

  • Towering Fortunes slot online are un castig maxim de 6422x miza pariata.

  • Pe lângă simbolul Wild și cel misterios, jocul de păcănele online Towering Fortunes are inclus bonusul Hold & Spin care se joacă cu multiplicatori ce ating valori maxime de pana la x100.

  • Pe cazino.ro in sectiunea pacanele online poți juca demo Towering Fortunes gratuit și tot aici poți verifica lista propusă cu toate cazinourile care oferă acces la jocul Towering Fortunes pe bani reali.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 5 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
🍀 RTP96.5%
⚡VolatilitateMedie-Mare
Linii20Rotiri GratuiteDaRole5
ScatterDaWildDa

Mai multe Pacanele Demo

Pay Day pacanele gratis
grentube

Pay Day

Nota: 3.9 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Joaca Secrets of Sherwood demo
egt

Secrets of Sherwood

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
27 wins pacanele egt
egt

27 Wins

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Secrets of alchemy - pacanele alchimist
egt

Secrets of Alchemy

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Penguin Style joc de pacanele online
egt

Penguin style

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Wanted Dead or a Wild pacanele gratis
hacksaw

Wanted Dead or a Wild

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Ultra HOLD and Spin - Pacanele demo
pragmatic

Ultra Hold and Spin

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
3 Thunders pacanele demo
endorphina

3 Thunders

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top