Sweet Kingdom pacanele demo

Sweet Kingdom

Dacă îți este poftă de ceva dulce, avem soluția perfectă pentru tine! Slotul Sweet Kingdom de la Pragmatic Play, care este plin de simboluri delicioase: gogoși, prăjituri, brioșe și multe altele. Chiar și ecranul de joc este construit sub forma unui biscuite gigantic, așezat în fața impresionantului palat de zahăr.

Acest joc nu îți potolește doar pofta de dulce, ci și pe cea de câștiguri! Are o mulțime de funcții speciale, de la rotiri gratuite până la multiplicatori de 20x. Pe lângă aceste caracteristici, trebuie să menționăm și liniile de plată de tip cluster, care fac jocul și mai palpitant. Testează acum Sweet Kingdom gratis pe Cazino.ro!

Caracteristici Sweet Kingdom gratis

Sweet Kingdom are o structură de 7 role și 7 rânduri, pe care jucătorii fără prea multă experiență nu o vor înțelege atât de repede. Odată ce începi să joci, o sa te obișnuiești rapid cu modul în care este structurat slotul și cu liniile de plată. Plățile aici sunt în cluster, ceea ce adaugă un plus de adrenalină jocului. Pentru a câștiga sunt necesare grupuri de 5 sau mai multe simboluri, așezate orizontal sau vertical pe ecranul de joc. 

RTP-ul este de 96.53%, deci putem încadra Sweet Kingdom în categoria sloturilor care plătesc bine. Deși îți pot aduce sume frumoase, ține cont și de volatilitatea jocului, care este destul de ridicată. Asta înseamnă că trebuie să aștepți destul de mult până când vor apărea pe ecran combinațiile câștigătoare. Vestea bună este că la noi pe site poți juca varianta Sweet Kingdom demo, fără bani. În acest fel nu riști credite reale din contul tău și ai timp să-ți formezi o strategie de joc!

Rotiri gratuite Sweet Kingdom

Una dintre cele mai importante funcții speciale la păcănele online este cea de rotiri gratuite. Aceasta este preferată de mulți jucători deoarece le oferă șansa să joace mai mult, fără să depună nicio sumă. De această caracteristică se bucură și Sweet Kingdom online. Hai să afli mai multe despre cum o poți obține!

Rundele gratis sunt declanșate de simbolul Scatter, reprezentat de steluță. Ai nevoie de 3, 4, 5, 6 sau 7 steluțe pe ecran pentru a primi 10, 12, 15, 20 sau 30 rotiri. În timpul acestei funcții, simbolurile Money apar cu un anumit număr de vieți scris pe ele. Numărul vieților scade cu 1 la fiecare rotire, iar ele rămân pe ecran până când viețile ajung la 0 sau până când toate câștigurile sunt colectate.

În timpul jocului poți întâlni și simbolurile Immortal Money, reprezentate de cuferele aurii. Cu fiecare rotire gratuită, acestea primesc o valoare aleatorie, care poate fi de 0,5x, 1x, 1.5x, 2x, 2.5x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x sau 20x. Cuferele norocoase rămân pe ecran până la finalul rundei sau până aduni toate câștigurile. Dacă ești norocos și mai obții cel puțin 3 simboluri Scatter, funcția de rotiri gratuite este activată din nou. 

Poți oricând și cumpăra rotiri gratuite cu 100x din pariul total, dar te sfătuim să faci acest lucru de abia după ce te-ai obișnuit foarte bine cu funcțiile jocului. Până atunci, joacă fără nicio grijă Sweet Kingdom gratis pe Cazino.ro!

Funcția Tumble

O altă funcție din Sweet Kingdom online este cea Tumble. După fiecare rotire, câștigurile sunt plătite și simbolurile câștigătoare dispar de pe ecran. Simbolurile rămase cad în partea de jos a ecranului, iar în locurile libere cad de sus altele potențial câștigătoare. Funcția se termină atunci când nu mai rezultă nicio combinație câștigătoare din Tumble.

Mize și câștiguri Sweet Kingdom

Miza minimă pe care poți juca Sweet Kingdom demo este de 0.2 credite, iar cea maximă de 240 credite. Poți ajusta pariul foarte ușor din partea de jos a ecranului, apăsând pe butoanele ,,” și ,,+”. În ceea ce privește câștigurile, poți obține până la 10.000x din pariul total, atât în jocul de bază, cât și în timpul rotirilor gratuite. În continuare îți vom spune și cât plătește fiecare simbol în parte pentru a ști pe care să îl urmărești cu mai multă atenție. Să începem!

 • Brioșa: până la 150x din pariul total;
 • Cheesecake-ul: până la 100x din pariul total;
 • Înghețata: până la 60x din pariul total;
 • Acadeaua: până la 40x din pariul total;
 • Bomba de ciocolată: până la 30x din pariul total;
 • Gogoașa: până la 25x din pariul total;
 • Prăjitura roz: până la 20x din pariul total;

Pe lângă aceste simboluri delicioase, mai există un simbol special: cheia aurie. Aceasta colectează valoare de pe toate simbolurile Bani aflate în acel moment pe ecran.

Dacă vrei să încerci și alte sloturi dulci produse de Pragmatic Play, îți recomandăm Sugar Rush, Sweet Bonanza sau Candy Blitz Bombs!

Sweet Kingdom slot review

Sweet Kingdom online este slotul care reușește să te îndulcească de la primele spinuri și nici măcar nu trebuie să mănânci zahăr pentru asta! Aici totul este dulce: fundalul, ecranul de joc, simbolurile și mai ales, câștigurile! Printre brioșe, prăjituri și gogoși, pare că și banii ajung mai repede în contul tău. 

Dacă vrei un joc plin de culoare și de funcții speciale, trebuie să încerci produsul celor de la Pragmatic Play, care reușesc să ne surprindă încă o dată. Te așteaptă multe rotiri gratuite, funcția Tumble, multiplicatori și un sistem de plată de tip Cluster. Cu atât de multe caracteristici deosebite, ar fi păcat să nu încerci acest slot fabulos. Testează acum Sweet Kingdom gratis pe Cazino.ro! 

Q&A Sweet Kingdom

 • Poți încerca Sweet Kingdom pe o miză minimă de 0.2 credite.

 • Da. La noi pe site poți încerca varianta demo a jocului, care nu necesită nicio depunere.

 • Sweet Kingdom are o structură mai deosebită, de 7×7 și linii de plată tip cluster.

 • Da. Poți juca Sweet Kingdom gratis atât de pe desktop, cât și de pe mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.53%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa
🍀 WildNu
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Mega Moolah demo
Microgaming

Mega Moolah

27 wins pacanele egt
Amusnet (EGT)

27 Wins

Fat Banker joc demo
Push Gaming

Fat Banker

To top
X