Juicy Fruits Multihold demo

Juicy Fruits Multihold

A venit momentul să îți prezentăm un alt slot cu fructe, de data aceasta semnat de celebrul producător Pragmatic Play! Juicy Fruits Multihold online are o structură simplă de 5×5, ușor de înțeles chiar și de către jucătorii fără prea multă experiență. Liniile de plată sunt în număr de 20 și pot fi umplute de clasicele simboluri: clopoței, șeptari, pepeni, căpșuni și alte fructe delicioase. 

Chiar dacă aceste simboluri sunt foarte des întâlnite în păcănelele online, grafica este cea care deosebește Juicy Fruits Multihold de orice alt slot cu fructe. Fructele sunt ilustrate într-un mod atât de realist, încât îți vei dori să le poți scoate din ecranul de joc și să le savurezi într-o zi călduroasă de vară. Testează-l și tu acum gratis pe Cazino.ro!

Caracteristici Juicy Fruits Multihold

După cum ți-am spus deja din introducere, structura este una destul de simplă și des întâlnită la păcănele online. Juicy Fruits Multihold online este structurat pe 5 role și 5 rânduri, iar liniile de plată sunt în număr de 20. Această caracteristică a jocului îl face să fie potrivit atât pentru jucătorii cu experiență, cât și pentru cei noi în industria jocurilor de noroc. Îți va fi foarte ușor să înțelegi cum funcționează jocul, mai ales dacă începi cu versiunea Juicy Fruits Multihold gratis, valabilă la noi pe site.

RTP-ul slotului este de 96,04%, deci Juicy Fruits Multihold demo poate fi încadrat în categoria de păcănele destul de profitabile. Trebuie să ții cont și de volatilitatea sa, care este ridicată, deci va trebui să aștepți destul de mult până vor apărea combinațiile câștigătoare pe ecran. Tocmai d aceea, versiunea demo a jocului este perfectă deoarece nu riști să pierzi bani reali din contul tău. Mai mult, te ajută să îți formezi o strategie de joc, care îți poate fi utilă când vei juca pe credite reale. 

Rotiri gratuite Juicy Fruits Multihold demo

Principala funcție specială din jocul produs de Pragmatic Play este cea de rotiri gratuite. Aceasta este activată cu ajutorul simbolurilor Scatter. Mai exact, 3 Scatter obținute declanșează 6 rotiri gratuite. De asemenea, mai trebuie să știi că ele pot apărea pe orice rolă de joc. Când rundele bonus încep, un simbol Wild 1×1 este mereu prezent pe ecran, schimbându-și poziția în mod aleatoriu la fiecare rotire. 

Mai mult, un simbol Scatter Diamant poate apărea pe durata rundelor bonus. Toate simbolurile Scatter Diamant de pe grila de joc sunt colectate de simbolul Wild din matricea pe care o lovesc, până la finalul ultimei rotiri gratuite. Fiecare x3 pe care îl obții la un Wild va reporni funcția și îți va acorda 1 rotire. De asemenea, dimensiunea simbolului Wild va crește progresiv, de la 2×2, 3×3, 4×4 și în final la 5×5. 

Adună 3 simboluri Scatter verzi în timpul funcției de rotiri gratuite și poți debloca următoarea matrice în următoarea ordine: dreapta sus, stânga jos și dreapta jos. Fiecare matrice din joc are propriile linii de plată, identice cu cele inițiale. Urmărește cu atenție simbolurile Scatter verzi, îți pot aduce câștiguri substanțiale!

Mize și câștiguri Juicy Fruits Multihold 

Miza minimă pe care poți juca Juicy Fruits Multihold este 0.25 credite, iar cea maximă este de 250 credite. Așadar, indiferent de bugetul disponibil, poți găsi o variantă potrivită pentru tine. În continuare îți vom prezenta și cât plătește fiecare simbol de pe ecranul de joc, de la fructe, la clopoței și șeptari.

 • Șeptarul: până la 20x din pariul total;
 • Pepenele: până la 12x din pariul total;
 • Zmeura: până la 8x din pariul total;
 • Kiwi: până la 5x din pariul total;
 • Clopoțelul, căpșuna și pruna: până la 3x din pariul total;
 • Portocala, lămâia, cireașa și lime-ul: până la 2x din pariul total;
 • Wild: până la 20x din pariul total;

Trebuie să mai știi că simbolul Wild poate înlocui orice simbol de pe ecran, mai puțin pe cel Scatter. În jocul de bază, acesta poate lovi ca un simbol aflat pe următoarele poziții 1×1, 2×2, 3×3, 4×4, 5×5.

Încearcă și varianta clasică Juicy Fruits, care nu are la fel de multe caracteristici speciale, dar merită încercată!

Juicy Fruits Multihold slot review

Juicy Fruits Multihold online este slotul care combină perfect elementele clasice cu grafica modernă. Vei fi cucerit încă de la primele rotiri de fructele conturate extrem de realist, care nu doar că arată delicios, dar și plătesc foarte bine pe toată durata jocului. 

Funcția de rotiri gratuite te așteaptă cu mai multe șanse de câștig, iar simbolul Wild este pregătit să îți mărească sumele obținute. Pornește într-o aventură plină de distracție cu Juicy Fruits Multihold, disponibil acum în varianta demo pe Cazino.ro!

Juicy Fruits Multihold Q & A

 • Da. Poți testa Juicy Fruits Multihold demo pe Cazino.ro, fără nicio depunere.

 • Juicy Fruits Multihold are o structură de 5×5 și 20 linii fixe de plată.

 • Poți juca Juicy Fruits Multihold pe minim 0.25 credite.

 • Da. Jocul poate fi încercat atât de pe desktop, cât și de pe mobil. Calitatea va fi aceeași indiferent de ce alegi.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.04%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii50
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
⬆️ Max Bet250
⬇️ Min Bet0.25

Mai multe Pacanele Demo

To top