Sword of Ares | Pacanele gratis

Sword of Ares

Lansat de Pragmatic Play, Sword of Ares este un joc de păcănele online inspirat din mitologia greaca, care îl are in plan principal pe Ares, zeu grec al războiului și fiul lui Zeus. După ce porțile Olimpului au fost deschise și întâlnirea cu Zeus a fost de pomina cu Gates of Olympus, acum este rândul lui Ares sa te surprindă cu tactici de joc care te vor ajuta sa castigi mai ușor potul cel mare de 10000x miza pariata. 

Cu multiplicatori care pot ajunge pana la x500 in runda bonus, Sword of Ares online te surprinde cu o interfața de joc plasată pe 5×6 role, deasupra cărora sunt prezenți multiplicatorii cu valori aleatorii care se pot declanșa în urma castigurilor date de modul colapsabil de joc.

Atât grafica impecabilă cu simboluri bine definite, cât și câștigurile generate vor face deliciul acestui joc și te vor provoca de fiecare data când alegi sa joci!

Cum joc păcănele Sword of Ares?

Cu un mod simplu de joc, aventura Sword of Ares începe imediat după ce setezi opțiunile preferate de joc și apesi start. Simbolurile își vor face apariția pe ecran și fiecare combinație câștigătoare va da șansa formării altor câștiguri datorită modului de colapsare prezent în joc, dar în același timp vor activa și multiplicatorii prezenți deasupra rolelor. 

Alătură-te lui Ares și trăiește o experiența plină de emoții intense cu demo Sword of Ares gratuit din secțiunea pacanele gratis, timp în care te poți familiariza cu interfața de joc, dar și cu opțiunile oferite de acest joc de păcănele cu multiplicatori și speciale.

Sword of Ares mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.40% și o volatilitate ridicată, castigurile Sword of Ares sunt ridicate ca valoare și pot ajunge pana la 10000x miza pariata!

Cu o valoare a monedei cuprinsă între 0.04 și 2.00, valoarea minima a mizei pariata este de 0.80, în timp ce valoarea maximă atinge valoarea de 400.

Fără linii de plată, castigurile se realizează la apariția oriunde pe role a unei combinații de 8 sau mai multe simboluri identice adiacente, care după ce efectuează plata, dispar, iar simbolurile necâștigătoare coboară pe role și spațiile libere sunt ocupate de alte simboluri. Acesta este modul de colapsare, în care mai multe câștiguri se pot realiza cu o singura rotire și nu este limitat, procesul având loc până când nu se mai formează combinații câștigătoare și are loc plata sumei realizate.

Simbolurile sunt bine definite și redau bogăția specifica zeilor. Cele mai slab cotate simboluri sunt cele reprezentate de pietre prețioase/nestemate care aduc câștiguri de pana la 3x miza. Sabia lui Ares, scutul, carul și coiful armurii sunt de aur, iar apariția acestor simboluri pe interfața de joc vor genera câștiguri cuprinse între 2x și 20x miza pariata.

Razboinicul zeu Ares are rol de scatter, plătește până la 100x miza la apariția pe role și declanșează runda bonus. 

Sword of Ares speciale

Modul de joc cu multiplicator de colectare are loc atât  în jocul de baza, cat și în runda bonus.

În jocul de baza, deasupra rolelor, sunt vizibile 3 contoare cu multiplicatori care în urma castigurilor colapsabile se pot debloca după cum urmează:

 • Primul multiplicator se activează la 20 de simboluri care formează castiguri in serie și poate avea valoarea x2, x3 sau x4;
 • Al 2-lea multiplicator se activează la 50 de simboluri care formează castiguri in serie și poate avea valoarea x5, x6, x7 sau x8;
 • Al 3-lea multiplicator se activează la 100 de simboluri care formează castiguri in serie și poate avea valoarea x9, x10, x11, x12, x13, x14 sau x15.

Simbolurile bombă sunt în număr de 4 și apar aleatoriu pe role în timpul jocului. Aceste simboluri rămân pe poziții până când nu mai sunt posibile combinații câștigătoare, după care coboară pe role și explodează, eliminând toate simbolurile de pe ecran: pe orizontala, verticala, în cruce sau X. Simbolurile eliminate contribuie la deblocarea multiplicatorilor și sunt înlocuite cu elemente noi, care pot forma alte câștiguri și procesul continuă până când nu se mai formează combinații câștigătoare.

Bonus și rotiri gratuite Sword of Ares

Apariția pe rolele joc a 4 sau mai multe simboluri scatter declanșează runda bonus care se joacă cu 15 rotiri gratuite pe role speciale și nu poate fi redeclanșată. 

Începerea rundei garantează accesul la multiplicatorii monitorizați deasupra rolelor și în funcție de numărul simbolurilor care formează câștigurile cascada în serie se pot debloca următoarele opțiuni:

 • Primul multiplicator se activează la 15 simboluri explodate și poate avea valoarea  x2, x3 sau x4;
 • Al 2-lea multiplicator se activează la 30 simboluri și poate avea valoarea x5, x6, x7 sau x8;
 • Al 3-lea multiplicator se activează la 45 simboluri și poate avea valoarea x9, x10, x11, x12, x13, x14 sau x15;
 • Al 4-lea multiplicator se activează la 60 simboluri și poate avea valoarea x16, x18, x20, x22, x25, x30 sau x32;
 • Al 5-lea multiplicator se activează la 100 simboluri și poate avea valoarea x35, x38, x40, x45, x50, x60 sau x100;
 • Al 6-lea multiplicator se activează la 225 simboluri și poate avea valoarea x150, x200, x300 sau x500.

Plata sumei de 100x miza garantează activarea instant a rundei bonus, unde poți beneficia de toți acești multiplicatori, fără a fi nevoit sa aștepți declanșarea rundei în mod clasic!

Jackpot Sword of Ares

Joacă pacanele online Sword of Ares și ai acces la un joc complex cu multiplicatori unde poți castiga potul cel mare de 10000x miza pariata, care poate înlocui cu succes lipsa jackpotului Sword of Ares!

Sword of Ares slot review

Desi are o tema comuna cu multe jocuri de pacanele online, Sword of Ares slot reușește sa iasa in evidentă cu multiplicatorii rundei bonus care pot înmulți câștigurile cu pana la x500 și sporesc șansele câștigului cel mare de 10000x miza. 

Cu efecte de senzație și câștiguri surprinzătoare, Sword of Ares oferă un mod simplu de joc cu un mod colapsabil de formare a câștigurilor, ceea ce înseamnă ca o singura rotire oferă șansa formării mai multor câștiguri care nu numai ca te vor incanta, dar vor activa și multiplicatori care vor înmulți câștigurile ce se vor adăuga contului.

Cu așa șanse de câștig, la care se adauga și posibilitatea de a cumpara runda bonus, tentația de a juca este mare. Nu rata ocazia, alătură-te zeului Ares și descoperă câștigurile senzaționale Sword of Ares, sau verifica lista de pacanele gratis pentru a te delecta și cu alte jocuri inspirate din istorie!

Q&A Sword of Ares

 • Datorită modului colapsabil de formare a câștigurilor, jocul de păcănele Sword of Ares nu are linii de castig.

 • Dacă câștigul maxim Sword of Ares este realizat, atunci jocul se oprește și are loc plata sumei de 10000x miza pariata, iar toate modurile speciale se pierd și jocul poate fi reluat.

 • În secțiunea pacanele gratis, pe cazino.ro poți juca demo Sword of Ares gratuit chiar pe telefonul mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 5 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.4%
⚡VolatilitateMedie-Mare

Mai multe Pacanele Demo

Rocco Gallo - Demo slot
playngo

Rocco Gallo

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
miami bici pacanele
skywind

Miami Bici

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

Joacă
Magic 81 Lines pacanele demo
novomatic

Magic 81

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Magician's Secret- Pacanele Gratis Online
pragmatic

Magician’s Secrets

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
To top