Joaca John Hunter scarab queen tomb pacanele online

John Hunter – Scarab Queen

Pragmatic Play prezintă o aventura spectaculoasa redata într-un mod inedit în jocul de păcănele John Hunter & the Tomb of the Scarab Queen.

Dac─â ai elucidat deja misterele oferite de Book of Tut, atunci este momentul sa i te al─âturi lui John Hunter ├«ntr-o nou─â expedi╚Ťie palpitant─â pentru a rezolva mistere pe 3×5 role de joc, care pot aduce recompense de pana la 10500x miza pariata.

Grafica modern─â ╚Öi efectele captivante, te vor introduce mai u╚Öor ├«n lumea jocului Scarab Queen, iar func╚Ťiile speciale ╚Öi simbolurile bine definite te vor impresiona la fiecare apari╚Ťie. 

Descoper─â multiplicatori de pana la x25 ╚Öi colecteaz─â simbolurile cu bani, iar runda bonus poate aduce c├ó╚Ötigul cel mare de 10500x miza pariata ├«n timp ce te delectezi cu simboluri m─âre╚Ťe precum Anubis, piramida de aur sau chiar regina scarabeu. Nu mai sta pe ganduri ╚Öi accept─â provocarea Pragmatic Play, iar John Hunter Scarab Queen ├«╚Ťi va aduce adrenalina ╚Öi castiguri la cote ridicate.

Cum joc Scarab Queen online?

Misterele Scarab Queen pot fi deslusite mai u╚Öor datorit─â optimiz─ârii jocului pe orice dispozitiv, iar pentru a ├«ncepe aventura trebuie doar sa deschizi jocul ╚Öi sa selectezi pariul cu care vrei sa joci. Apasa start ╚Öi vei fi incantat sa descoperi un mod simplu de joc, care aduce multiple op╚Ťiuni de castig.

Al─âturi de alte pacanele gratis, joac─â John Hunter Scarab Queen demo ╚Öi descoper─â opulenta ╚Öi bog─â╚Ťia vremurilor trecute care reu╚Öesc cu brio s─â fie transpuse ├«n acest joc de pacanele online. Gratuit ╚Öi f─âr─â cont, te familiarizezi cu jocul ├«n timp ce ai parte de acelea╚Öi efecte ╚Öi emo╚Ťii ca atunci cand alegi sa joci Scarab Queen pe bani reali.

Scarab Queen mize, simboluri și câștiguri

Volatilitatea de nivel mediu, al─âturi de un RTP de 96.5% determina castigurile frecvente, cu valori variate, care se formeaz─â pe 25 de linii de joc, de la st├ónga la dreapta la combinatii de 3 sau mai multe simboluri identice adiacente pe rolele de joc. 

Orice castig generat este multiplicat cu miza de pe linia activa de joc, iar pariul poate fi selectat ├«n intervalul 0.25-125, cu o valoare a monedei cuprins─â ├«ntre 0.01-0.50. 

Simbolurile bine definite reu╚Öesc sa men╚Ťin─â spiritul de aventura ╚Öi se ├«mbina armonios pentru a crea o atmosfera de joc placuta. Simbolurile reprezentate de c─âr╚Ťile de joc genereaz─â c├ó╚Ötiguri de pana la 4x miza pariata, ├«n timp ce simbolurile specifice Egiptului Antic formeaz─â combina╚Ťii c├ó╚Ötig─âtoare cu valori mai ridicate. Cel mai bine cotat simbol este John Hunter, iar apari╚Ťia sa pe role poate aduce c├ó╚Ötiguri de pana la 32x miza. Urmat de Anubis, acesta formeaz─â c├ó╚Ötiguri care ajung pan─â la 7x miza, in timp ce tocul de arme ╚Öi geanta sunt cotate la 6x, respectiv 5x miza pariata.

Regina, vizibil─â ├«n permanen╚Ť─â deasupra rolelor de joc, are rol de Wild, iar simbolul reprezentativ reu╚Öe╚Öte s─â redea frumuse╚Ťea acesteia ╚Öi s─â ajute la formarea combinatiilor c├ó╚Ötig─âtoare prin substituirea celorlalte simboluri, cu excep╚Ťia simbolurilor cu bani, collect ╚Öi scatter.

Piramida nu are doar rol vizual pe fundalul de joc, ci este și simbol scatter și declanșează runda bonus Scarab Queen.

Scarab Queen speciale

Runda colecteaz─â bani are ├«n prim plan 5 simboluri speciale care combinate cu simbolul bani reu╚Öesc sa m─âreasc─â considerabil bugetul de joc datorit─â func╚Ťiilor speciale alocate. 

Simbolul cu bani este reprezentat de scarabeu ╚Öi ├«si face aparitia doar pe rolele 1-4, iar la fiecare apari╚Ťie, acestuia ├«i este atribuita o valoare aleatorie dintr-un set predefinit.

Simbolurile speciale ├«╚Öi fac apari╚Ťia doar pe rola de joc cu num─ârul 5 ╚Öi activeaz─â urm─âtoarele func╚Ťii, atunci c├ónd apar simultan cu simbolul bani:

  • Collect – suma tuturor simbolurilor cu bani este adunata ╚Öi colectat─â ├«n contul de juc─âtor;
  • Extra Collect – valoarea dezv─âluit─â de acest simbol este ad─âugat─â simbolurilor cu bani, pentru ca mai apoi acesta sa colecteze toate sumele, iar valoarea sa fie ad─âugat─â contului;
  • Multiplier Collect – valoarea simbolurilor cu bani este multiplicata cu valoarea dezv─âluit─â de acest simbol, dup─â care realizeaz─â ├«nsumarea valorilor ╚Öi plata acestora; 
  • Expanding Collect – rola care con╚Ťine cel pu╚Ťin un simbol cu bani va realiza extinderea simbolului cu bani pe ├«ntreaga rola, fiec─ârui simbol nou expandat atribuindu-i-se o valoare aleatorie, pentru ca mai apoi sa aib─â loc colectarea tuturor valorilor ╚Öi plata acestora;
  • Respin Collect – fiecare apari╚Ťie a acestui simbol determina o nou─â re-rotire a spa╚Ťiilor r─âmase neocupate de simbolul cu bani, pentru ca mai apoi sa se realizeze plata valorilor simbolurilor cu bani ob╚Ťinute.

Bonus și rotiri gratuite Scarab Queen

Apari╚Ťia simultan─â pe rolele de joc a 3 simboluri scatter declan╚Öeaz─â runda bonus de 8 rotiri gratuite Scarab Queen.

Runda poate fi redeclansata ╚Öi se joac─â cu role speciale, iar func╚Ťiile speciale collect ╚Öi simbolurile cu bani sunt active pe tot parcursul bonusului. 

├Än timpul rotirilor gratuite, valorile simbolurilor cu bani sunt colectate ├«ntr-un bonus pot, iar valoarea acestuia este returnat─â la sf├ór╚Öitul rundei pe rolele 1-4 sub forma unui simbol cu bani gigant ╚Öi activeaz─â o re-rotire, care poate determina plata acestuia, dac─â pe rola 5 ├«╚Öi face apari╚Ťia simbolul colecteaz─â.

Scarab Queen slot review

Scarab Queen este un joc de pacanele cu tema egipteana care te va face sa ├«l ├«ndr─âge╚Öti datorit─â modului de joc interactiv ╚Öi captivant care ofer─â numeroase posibilit─â╚Ťi de c├ó╚Ötig.

Pornește călătoria spre Egipt alături de John Hunter și rezolva misterele îngropate in mormântul reginei scarabeu pentru a lua recompensa de 10500x miza pariata.

Simbolurile fascinante ╚Öi grafica bine pus─â la punct te vor ajuta sa fii un adev─ârat explorator ╚Öi s─â beneficiezi de func╚Ťiile speciale collect, dar ╚Öi de runda bonus de rotiri gratuite care nu are limita de redeclansare.

Dep─â╚Öe╚Öte-╚Ťi condi╚Ťia ╚Öi exploreaz─â c├ó╚Ötigurile Scarab Queen sau alege aventura Book of Dead pentru a descoperi viziunea celor de la Play’n Go asupra Egiptului Antic, dar ╚Öi pentru a te delecta cu un joc de pacanele cu poten╚Ťial ridicat de castig.

Q&A Scarab Queen

  • Numele complet al jocului de pacanele online lansat de Pragmatic Play este John Hunter & the Tomb of the Scarab Queen.

  • Scarab Queen slot online are 25 de linii de formare a c├ó╚Ötigurilor.

  • Jocul de pacanele John Hunter Scarab Queen are un casting maxim de 10500x miza pariata.

  • Po╚Ťi juca demo Scarab Queen gratis direct pe telefonul mobil, pe cazino.ro, sec╚Ťiunea pacanele gratis.

Las─â p─ârerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Las─â p─ârerea ta
­čĺ╝ Furnizor Pragmatic Play
­čĺŞ RTP96.5%
ÔÜíVolatilitateMedie
­čâĆ Tip jocPacanele egipt
­čôł Linii25 Variabile
­čÄ░ Rotiri GratuiteDa
­čôÂ Role5
ÔşÉ ScatterDa
­čŹÇ WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top