Big Bass Splash Demo

Big Bass Splash

Dacă pescuitul și jocurile de noroc se numără printre pasiunile tale, atunci jocul de păcănele Big Bass Splash de la Pragmatic Play este cea mai potrivită opțiune pentru a îmbina aceste doua “plăceri nevinovate”.

Cu un mod simplu de joc, Big Bass Splash este un joc de păcănele cu pesti și funcții speciale, care se desfășoară pe 3×5 role de joc și promite câștiguri savuroase în jocul de baza și câștiguri explozive în runda bonus!

Grafica este decenta, iar interfata jocului, plasată pe un fundal cu un lac, creeaza o stare de liniște și îți va induce dorinta de a porni pe bune într-o escapadă de pescuit. Pana la experienta reala, trăiește aventura Big Bass Splash și pescuieste modificatorii rundei bonus pentru a te bucura de potul cel mare de 5000x miza!

Cum joc Big Bass Splash demo?

Optimizat modurilor de operare IOS, Android și Windows, Big Bass Splash demo online poate fi accesat de pe orice dispozitiv. Cu un mod simplu de joc, tot ce trebuie să faci este sa deschizi jocul, selectezi valoarea mizei adecvata stilului tău de joc și apesi start pentru a te delecta cu o “partidă de pescuit” pe cinste! 

Fii tu cel mai vesel pescar și, alături de alte păcănele online, joacă Big Bass demo fără cont și fără depunere în mod gratuit! 

Big Bass Splash mize, simboluri și câștiguri

Cu o volatilitate ridicata și un RTP de 96.71%, castigurile Big Bass Splash sunt mai rare, dar mai ridicate ca valoare. 

Se mizează pe 10 linii, valoarea minima fiind de 0.40 și cea maximă de 1000, iar plata castigurilor se realizează de la stânga la dreapta la orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice, suma fiind multiplicată cu miza pe pe linia activa de joc.  

Simbolurile utilizate se integrează perfect în tema jocului și pe lângă simbolurile standard reprezentate de cărțile de joc, pe ecran își vor face apariția simboluri precum pescarul, libelula, trusa de pescuit, undița, camion și câteva specii de pești care sunt și simboluri cu bani, deoarece își fac apariția pe role marcați cu o valoare monetară aleatorie care poate fi câștigată în runda bonus.

Cele mai mari plăti sunt aduse de apariția pe role a 5 simboluri camion sau 5 simboluri undița care plătesc 200x miza, respectiv 100x miza. Libelula și trusa de pescuit sunt următoarele simboluri bine cotate și aduc câștiguri de pana la 50x miza, în timp ce peștii generează câștiguri de pana la 20x miza. La polul opus, desi sunt mai slab cotate, simbolurile reprezentate de cărțile de joc au câștiguri cuprinse între 0.2x miza și 10x miza pariata. 

Cel mai vesel pescar este Wild in Big Bass Splash și are rolul de a înlocui toate simbolurile de pe role, cu excepția simbolului scatter, pentru a forma câștiguri substanțiale.

Simbolul scatter este reprezentat de un peste cu cârlig care sare din apa și are rolul de a declanșa runda bonus.

Bonus și rotiri gratuite Big Bass Splash

Numărul de apariții al simbolului scatter pe ecranul de joc determina și numărul de rotiri gratuite cu care începe runda bonus. Astfel 3, 4 sau 5 simboluri scatter vor declanșa 10, 15 sau 20 rotiri gratuite Big Bass Splash. 

Unicitatea rundei bonus consta în posibila declanșare a acestei runde la apariția pe role a 2 simboluri scatter. Dacă ambele simboluri au loc sa coboare cu o poziție pe role fără a ieși de pe interfața de joc, atunci are loc o rotire extra pentru a face posibila aparitia altui simbol scatter sau un cârlig poate trage în mod aleatoriu una dintre role în sus pentru a dezvălui un simbol scatter. Indiferent ce opțiune se aplica, cel de-al treilea simbol scatter va garanta activarea rundei bonus cu 10 rotiri gratuite. 

O data activata, runda bonus te va uimi cu o serie de modificatori precum:

  • Mai mulți pești – mai multe simboluri reprezentate de pești își vor face apariția pe role;
  • Mai mulți pescari- mai multe simboluri Wild își vor face apariția pentru mai multe șanse de câștig; 
  • Mai multe simboluri dinamita, cârlige și bazooka – crește șansa apariției acestor simboluri în timpul rundei pentru a garanta câștiguri;
  • Începe de la nivelul 2- runda bonus începe de la nivelul 2 în modul de joc progresiv;
  • 2 rotiri extra(+2 rotiri) – runda începe cu 2 rotiri adiționale și fiecare redeclansare beneficiază de 2 rotiri extra.

In timpul rundei, apariția simultană pe role a simbolurilor pescar și pești, determina procesul de pescuit și toate sumele atribuite pestilor vor fi colectate de pescar pentru a fi adaugate contului tău în momentul în care runda bonus ajunge la final. Pe lângă aceasta caracteristica, modificatorii dinamita, cârlige și bazooka vor face senzație în materie de câștiguri la fiecare apariție, iar fiecare al patrulea simbol pescar redeclanseaza runda și acorda 10 rotiri gratuite. Orice redeclansare crește și numărul multiplicatorului care se adaugă simbolurilor pesti cu bani, astfel, de la x1, multiplicatorul va fi x2 la nivelul 2, x3 la nivelul 3 și x10 la cel de-al patrulea nivel, care este și nivelul maxim ce poate fi atins!

Cumpara rotiri gratuite este o funcție specială, vizibilă pe ecranul pe joc, care pentru plata sumei de 100x miza, activeaza instant runda bonus de rotiri gratuite.

Indiferent cum sunt declanșate, clasic sau cu plata, rotirile gratuite au același mod de joc și pot aduce șansa câștigului cel mare de 5000x miza🤩

Jackpot Big Bass Splash

Jocul de păcănele Big Bass Splash nu are un jackpot definit, dar are un castig maxim de 5000x miza, care poate înlocui cu succes lipsa jackpotului. 

Testează-ți abilitățile de pescar cu Big Bass Splash demo gratuit și antrenează-te sa capturezi premiul cel mare! 

Big Bass Splash slot review

Big Bass Splash este varianta complexă a jocului Big Bass Bonanza de la același producător! Cu mai multe opțiuni de joc, Big Bass Splash iese in evidentă cu potul cel mare de 5000x miza și funcția specială de cumpărare a rotirilor gratuite, care ușurează calea spre câștigul cel mare.

Grafica și coloana sonoră sunt la fel de captivante, iar simbolurile rămân specifice aceleași teme populare și anume pescuitul.

Pescuieste premiul cel mare din Big Bass Splash, păcănele cu pești de la Pragmatic Play și savurează o experiența unică de joc care aduce câștiguri maxime de 5000x miza pariata, sau verifica lista de păcănele online pentru a vedea câte joc ți se potrivește!

Q&A Big Bass Splash 

  • Dacă în timpul jocului Big Bass Splash se atinge câștigul maxim de 5000x miza, atunci se realizează plata sumei și modurile speciale se pierd, iar jocul se reia

  • Big Bass Splash slot oferă opțiunea cumpărării rotirilor gratuite pentru plata sumei de 100x miza.

  • Poți juca Big Bass Splash demo gratuit și fără cont în secțiunea pacanele gratis, pe cazino.ro

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.71%
⚡VolatilitateMedie-Mare

Mai multe Pacanele Demo

To top
Player pacanele gratis big bass