Ultra HOLD and Spin - Pacanele demo

Ultra Hold and Spin

Dacă vrei sa joci un joc de pacanele cu fructe și șeptari care pastreaza stilul clasic de joc, dar in acelasi timp este interactiv, atunci trebuie sa incerci Ultra Hold and Spin lansat de Pragmatic Play. Interfata jocului este plasată pe un fundal în flăcări și te indeamna la joc cu un slogan interesant: “simte energia cu bonusul în flăcări”. 

Cu doar 3×3 role de joc și 5 linii fixe de castig, jocul te va cuceri încă de la prima interacțiune datorită graficii de senzatie, dar mai ales datorită simbolurilor care formează combinații câștigătoare ce pot ajunge pana la 2460x miza pariata.

Runda bonus de respin și wild expandabil pe role se adaugă câștigurilor generate de simbolurile frumos conturate care au cote ridicate, iar apariția simbolului wild pe role “arde” sa ajute la formarea câștigurilor hot care se vor adăuga balantei active din cont.

Cum joc Ultra Hold and Spin pacanele online?

Chiar dacă pastreaza linia clasică de pacanele cu fructe și șeptari 777, Ultra Hold and Spin este un joc modern și este adaptat jocului pe orice dispozitiv. Tot ce trebuie să faci este să decizi pe ce device vrei sa joci, deschizi jocul, setezi miza adaptata stilului de joc și apesi start/spin. Combinatiile castigatoare își vor face apariția pe role imediat ce incepi sa joci!

Ultra Hold and Spin slot pastreaza stilul clasic de joc și alături de alte pacanele online poate fi jucat in mod demo gratuit și fara cont. Te vei delecta cu un număr nelimitat de rotiri gratuite și te vei familiariza cu modul de joc, iar experiența de joc va fi ca la aparate, datorită efectelor redate de Ultra Hold and Spin demo.

Ultra Hold and Spin mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.7% și o volatilitate de nivel mediu, castigurile Ultra Hold and Spin vor fi frecvente și diferite ca valoare, iar plata acestora se va realiza de la stanga la dreapta, pe linia activa de joc la combinatii de 3 simboluri identice, suma fiind multiplicată cu miza de pe linie.

Intervalul de selecție a mizei face ca jocul sa fie accesibil tuturor categoriilor de jucători și, în funcție de miza pariata, câștigurile vor avea valori diferite.

Simbolurile, frumos conturate, sunt caracteristice jocurilor de pacanele cu fructe și șeptari. Noutatea este data de simbolurile X, BAR, capsuna si diamant, dar mai ales de simbolurile moneda care sunt în general intalnite in jocurile de pacanele cash connection sau in jocurile Big Buffalo Badlands sau Great Rhino Megaways.

Combinatia 777 aduce castiguri de 50x miza, iar 3 simboluri BAR sunt cotate la 30x miza. Simbolurile reprezentate de pepene, stea și capsuna genereaza castiguri de 20x respectiv 16x miza, iar prunele, portocalele și ciresele, dar și simbolul X sunt cotate la 4x miza. 

Simbolul wild îsi face aparitia cu stil pe role și este în flăcări. Acesta se extinde vertical și substituie toate simbolurile, cu exceptia monedelor, pentru a forma combinatii castigatoare. Ultra Hold and Spin are și 2 simboluri reprezentate de monede, care declanșează runda bonus și au o valoare de plata aleatorie între 1x și 20x miza.

Bonus și rotiri gratuite Ultra Hold and Spin

Runda bonus Hold and Respin se declanșează în momentul în care 3 simboluri moneda sunt prinse pe mijlocul rolei. Aceste simboluri declansatoare se blochează și o serie de 4 respins (re-rotiri) are loc. Orice aparitie pe role a simbolului moneda reseteaza seria de respins la 4, iar runda se încheie în momentul în care seria respins ajunge la final sau toate rolele de joc sunt completate cu simboluri moneda.

In timpul rundei, simbolul diamant își poate face apariția pe rolele 1 și 3 pentru a aduce castiguri cuprinse între 100x și 500x miza, iar apariția simbolului wild, care se extinde pe role va face ca suma castigata sa fie incredibilă. Testează Ultra Hold and Spin demo pentru a te convinge chiar tu! 

Ultra Hold and Spin jackpot

Deși ar fi fost de bun augur, jocul de pacanele Ultra Hold and Spin nu are jackpot inclus, dar are un castig maxim de 2460x miza. Dacă vrei sa joci un joc de pacanele cu fructe și șeptari care oferă acces la jackpot, atunci poți juca Colossal Cash Zone, un slot complex de la același producător.

Ultra Hold and Spin slot review

Cu doar 3 role de joc și 5 linii de câștig, Ultra Hold and Spin slot este un joc interactiv care te va tine ocupat pret de cateva ore. Simbolurile nu impresionează cu nimic, poate doar combinatia 777 te poate incanta, fiind cel mai bine cotată, dar te poți bucura de runda respin care aduce re-rotiri și de simbolul wild care este expandabil pe role.

Fiind un joc clasic de pacanele cu fructe și șeptari, prezenta funcției gamble ar fi făcut jocul mai palpitant, iar lipsa unui jackpot este de înțeles fiind vorba despre un joc Pragmatic Play. Lasă un comentariu cu părerea ta și verifica sectiunea pacanele gratis pentru a te delecta cu alte jocuri de pacanele cu fructe și șeptari😉.

Q&A Ultra Hold and Spin

  • Jocul de păcănele Ultra Hold and Spin a fost creat și lansat de Pragmatic Play, producător cu un palmares bogat în domeniul jocurilor de noroc

  • Bonusul jocului de pacanele online Ultra Hold and Spin consta în declanșarea funcției respin și apariția pe role a simbolului Wild expandabil

  • Optimizat jocului pe orice dispozitiv, în secțiunea pacanele gratis de pe cazino.ro poti alege sa joci Ultra Hold and Spin demo gratuit direct pe telefonul mobil

  • Jocul de pacanele cu fructe și șeptari Ultra Hold and Spin are 5 linii fixe de castig

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.7%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPcanaele cu septari
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role3
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Club Mr Luck demo
7777 Gaming

Club Mr. Luck

Joaca Lucky buzz gratis
Amusnet (EGT)

Lucky Buzz

To top
X