Great Rhino Megaways Pacanele Demo

Great Rhino Megaways

Descoperă un joc de păcănele cu animale din savana africana, demn de o creație marca Pragmatic Play, care te va încânta încă de la prima interacțiune. Atât la propriu, cât și la figurat, marele rinocer vine sa te surprindă cu premii colosale în jocul de păcănele online Great Rhino Megaways.

Simbolurile bine conturate au un efect vizual plăcut și contribuie la formarea castigurilor in cascada pe cele 200704 moduri, în timp ce rundele bonus te țin în suspans și creează o stare de euforie.

Intra în lumea minunată a savanei africane și descoperă un joc de păcănele megaways cu speciale care aduc câștiguri nelimitate.

Cum joc Great Rhino Megaways?

Alege dispozitivul de pe care vrei sa joci, deschide jocul, selectează miza și da start vânătorii de combinatii megaways.

Des întâlnită, in jocuri precum Dog House Megaways sau Moriarty Megaways, tehnica castigurilor in cascada, cunoscută drept megaways, constă în formarea castigurilor pe mai multe direcții la apariția unei combinații de 3 sau mai multe simboluri identice adiacente pe rolele de joc. Acestea dispar după ce câștigul este format, spațiile fiind ocupate de noi simboluri care aduc șansa unui potențial castig. Tehnica nu este limitată, acțiunea desfășurându-se până când nu mai apar combinații câștigătoare, moment în care se realizează plata sumei obținute.

Testează-ți abilitățile și încearcă Great Rhino Megaways slot demo sau alege din lista propusă un cazino și pornește pe urmele marelui Rhino pentru a avea parte de câștiguri senzaționale.

Great Rhino Megaways mize, simboluri și câștiguri 

Volatilitatea ridicată și rata de plata (RTP) de 96.53% oferă șansa castigurilor mari într-un interval mic de joc, plata acestora fiind realizată de la stânga la dreapta la combinatii de 3 sau mai multe simboluri adiacente pe rolele de joc.

Bine realizate, simbolurile au o apariție plăcută și aduc câștiguri interesante. Cu o apariție grandioasa pe rolele de joc, rinocerul este simbolul principal al jocului. Frumos conturat, acesta are rol de Wild și este un liant important în formarea castigurilor. Tot rinocerul, dar de aceasta data ilustrat pe o moneda, are rol de scatter și declanșează runda rotirilor gratuite.

Ghepardul, gorila, crocodilul, hiena și flamingo se îmbina perfect cu simbolurile reprezentate de cărțile de joc și în combinații de 6 aduc câștiguri surprinzătoare cuprinse între 40x miza și 0.8x miza. Joacă aici gratuit în mod demo și convinge-te chiar tu!

Rotiri gratuite Great Rhino Megaways 

Simbolurile scatter declanșează runda rotirilor gratuite care sunt însoțite de factori de multiplicare și în funcție de numărul aparițiilor pe ecranul de joc exista următoarele opțiuni:

4 simboluri scatter pot activa o serie de rotiri cu diferiți factori de multiplicare la începutul rundei precum:

 • 15 rotiri gratuite cu multiplicator 1x 
 • 10 rotiri gratuite cu multiplicator 5x 
 • 5 rotiri gratuite cu multiplicator 10x

5 simboluri scatter pot activa o serie de rotiri cu diferiți factori de multiplicare la începutul rundei precum:

 • 19 rotiri gratuite cu multiplicator 1x 
 • 14 rotiri gratuite cu multiplicator 5x 
 • 9 rotiri gratuite cu multiplicator 10x

6 simboluri scatter pot activa o serie de rotiri cu diferiți factori de multiplicare la începutul rundei precum:

 • 23 rotiri gratuite cu multiplicator 1x 
 • 18 rotiri gratuite cu multiplicator 5x 
 • 13 rotiri gratuite cu multiplicator 10x

Indiferent de opțiunea selectată, factorul multiplicator crește unitar cu fiecare castig.

Runda se joacă cu role speciale și poate fi redeclansata prin apariția a 3 sau mai multe simboluri scatter în timpul rotirilor gratuite, moment în care 5 rotiri adiționale se adaugă rundei. 

Great Rhino Megaways speciale 

Pe lângă câștigurile în cascada date de combinatii megaways și rotiri gratuite cu multiplicatori, Great Rhino are inclus atât modul miza specială cât și optiunea de a cumpara rotiri gratuite.

Mod miză specială oferă 2 variante diferite de joc, în funcție de miza selectata. Selecția 20x miza păstrează modul normal de joc, în timp ce 25x miza dublează șansa ca rotirile gratuite să fie activate cu mai multe simboluri scatter prezente. La aceasta selecție de 25x miza, opțiunea de a cumpara rotiri gratuite este anulată, iar castigurile sunt limitate la 20000x miza. Dacă câștigurile ating aceasta limita, atunci se efectuează plata, runda se încheie și se revine la jocul de baza. 

Cumpara rotiri gratuite – pentru o plata de 100x miza jucata, este opțiunea ideală de a juca runda fără a mai aștepta ca aceasta să se declanșeze la apariția simbolurilor scatter. Simplu și rapid poți beneficia de câștiguri mari, trebuie doar sa joci.

Jackpot Great Rhino Megaways

Câștigul maxim Great Rhino Megaways de 20000x miza reprezintă jackpotul perfect pentru care trebuie sa încerci acest joc de păcănele cu speciale.

Great Rhino Megaways slot review

Cu o grafica bine definită și un mod simplu de joc, Great Rhino online oferă o experiența de joc unică cu simboluri bine definite care vor activa câștiguri substanțiale, pe un fundal demn de savana africana.

Runda rotirilor gratuite cu factor de multiplicare, modul miză specială, posibilitatea de a cumpara rotiri gratuite cât și câștigul maxim de 20000x miza transforma acest joc simplu într-un joc de păcănele complex care aduce satisfacția câștigului.

Alături de alte păcănele online, Great Rhino Megaways slot te va ajuta sa te familiarizezi cu seria castigurilor in cascada și tehnica data de combinațiile megaways care te vor surprinde de fiecare data.

Nu mai aștepta, joacă și lasă un comentariu cu părerea ta!

Q&A Great Rhino Megaways

 • Jocul de păcănele Great Rhino Megaways a fost creat de Pragmatic Play

 • Jocul de păcănele Great Rhino Megaways uimește cu rotiri gratuite însoțite de factori de multiplicare, mod miza specială, opțiunea de a cumpara rotiri gratuite, dar și cu un câștig maxim de 20000x miza

 • Pe cazino.ro poți juca Great Rhino Megaways demo gratuit. Tot aici gasesti disponibilă și lista cazinourilor online care oferă acces la acest joc pe bani reali.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.58%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii200704
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
To top
X