Revenge of Loki Megaways slot

Revenge of Loki Megaways

Pășește pe tărâmul vikingilor cu Revenge of Loki Megaways, semnat de Pragmatic Play! Zeul Loki se întoarce mai puternic ca niciodată și este pregătit să se răzbune pe oricine i-a greșit. Nu îți face griji, jucătorii sunt în siguranță! Spunem asta deoarece slotul de astăzi promite atât de multe câștiguri, încât intențiile rele ale lui Loki devin greu de crezut.

Momentan îți spunem doar că te așteaptă nu mai puțin de 117649 linii de plată, rotiri gratuite, un simbol Wild extrem de valoros și multe alte funcții speciale. Jocul are și un RTP foarte bun, de 96,51%, care încadrează Revenge of Loki Megaways online printre cele mai profitabile păcănele. Testează acum varianta demo pe Cazino.ro, fără nicio depunere!

Caracteristici Revenge of Loki Megaways gratis

Revenge of Loki Megaways online are o structură mai deosebită și o să înțelegi imediat de ce spunem asta. Jocul este format pe 6 role principale, dar în partea de jos a ecranului mai există o rolă extra. Rândurile de joc variază între 2 și 7, iar numărul lor este stabilit în mod aleatoriu la începutul fiecărei rotiri. Acest tip de structură împreună cu liniile de plată în număr mare sunt caracteristici specifice păcănelelor Megaways. Nu este de mirare că sunt printre preferatele jucătorilor! Jocul nostru poate plăti în 117649 moduri, așa că nu mai sta pe gânduri și încearcă acum Revenge of Loki Megaways gratis! 

Nici RTP-ul jocului nu este de neglijat! Acesta este de 96.51% și reprezintă un alt motiv pentru care ar trebui să încerci Revenge of Loki Megaways demo! Jocul îți poate aduce sume frumoase de bani, dar pentru asta trebuie să ai destul de multă răbdare. Volatilitatea sa ridicată îl împiedică să plătească la fel de des precum alte sloturi de la Pragmatic Play. Pentru a nu risca bani reali din contul tău, testează mai întâi Revenge of Loki Megaways gratis! Astfel te familiarizezi cu funcțiile slotului și ai timp să îți creezi o strategie bună de joc. 

Rotiri gratuite Revenge of Loki Megaways

Dintr-un slot atât de palpitant nu puteau lipsi rotirile gratuite. Aceasta este una dintre funcțiile speciale cele mai iubite de jucători și pe bună dreptate. Pentru rundele bonus nu trebuie să depui nicio sumă de bani și poți obține câștiguri fabuloase din ele. Hai să îți explicăm cum le activezi la Revenge of Loki Megaways online! 

Ai nevoie de 4 sau mai multe simboluri Scatter pe ecran pentru a forma cuvântul Loki, care este și cel ce îți aduce rotirile gratuite! Dacă obții 4 simboluri, vei fi răsplătit cu 9 rotiri gratuite. Orice Scatter în plus mai adaugă 3 runde gratis la cele deja existente. Poți câștiga cel mult 18 rotiri gratuite, deci profită la maxim de șansele oferite. Mai jos îți prezentăm șansele de câștig pe care le ai, în funcție de numărul rundelor gratis:

 • 9-12 rotiri: 71.49% șanse de câștig;
 • 12-15 rotiri: 77.69% șanse de câștig;
 • 15-18 rotiri: 81.73% șanse de câștig;

Fiecare simbol Super Loki obținut pe durata rotirilor gratuite îți mai aduce o rundă bonus. Acestea poate apărea doar pe rândul de jos, sub rolele 2, 3, 4 și 5. 

Dacă îți plac sloturile cu vikingi, încearcă și Gates of Valhalla sau Viking Rising!

Funcția Tumble

Această funcție presupune ca după fiecare rotire, combinațiile câștigătoare să fie plătite și simbolurile care au participat la câștiguri să dispară de pe ecranul de joc. Restul simbolurilor care au rămas pe ecran cad în partea de jos a ecranului, iar de sus vin altele noi care îți pot aduce și mai multe câștiguri. Funcția Tumble va continua până când nu vor mai apărea combinații câștigătoare. Suma obținută va fi adăugată în balanța jucătorului după ce toate aceste ,,rostogoliri” au fost jucate.

Singurele simboluri care nu explodează și rămân pe ecran până la finalul funcției speciale sunt cele Scatter. 

Mize și câștiguri Revenge of Loki Megaways

A venit momentul să vorbim și despre mizele pe care poți juca Revenge of Loki Megaways demo! Pariul minim este de 0.20 credite, iar cel maxim de 240 credite. Între aceste limite, ai multe alte variante dintre care poți alege. Ajustarea mizei se face ușor din butoanele ,, și ,,+” aflate în meniul de jos, deci nu îți va crea probleme. 

Dacă te întrebai ce simbol plătește cel mai bine, în continuare vei afla răspunsul! Iată cât valorează fiecare în parte:

 • Loki – până la 7.5x din pariul plasat;
 • Odin – până la 3x din pariul plasat;
 • Thor – până la 2x din pariul plasat;
 • Freya – până la 1.5x din pariul plasat;
 • Tyr – până la 1x din pariul plasat;
 • A și K – până la 0.75x din pariul plasat;
 • Q și J – până la 0.5x din pariul plasat;
 • 10 – până la 0.4x din pariul plasat;

Bineînțeles că zeul Loki, personajul principal din acest slot produs de Pragmatic este cel care plătește cel mai bine. Fii cu ochii pe el, dar și pe simbolul Wild, care are un rol extrem de important în joc. Poate înlocui orice alt simbol, mai puțin pe Scatter, Loki și Super Loki. El poate apărea doar pe rolele 2, 3, 4 și 5. 

Revenge of Loki Megaways slot review

Revenge of Loki Megaways este o alegere excelentă pentru cei pasionați de mitologia nordică și nu numai. Vei fi cucerit în doar câteva momente de zeul Loki și de celelalte personaje mitice, care îți vor purta noroc pe tot parcursul jocului. 

Pe lângă simbolurile deosebite, Revenge of Loki Megaways online mai impresionează prin efectele de pe fundal și coloana sonoră. Toate aceste elemente te trimit imediat în ținutul înzăpezit al vikingilor, departe de probleme cotidiene. Pregătește-ți armura și pornește la luptă alături de zeul Loki! 

Q&A Revenge of Loki Megaways 

 • Poți juca Revenge of Loki Megaways pe minim 0.20 credite.

 • În acest slot vei găsi simbolul Wild, Scatter, funcția de rotiri gratuite și funcția Tumble.

 • Da. Slotul poate fi jucat la aceeași calitate și de pe telefon.

 • Revenge of Loki Megaways are un RTP de 96.51%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.51%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii117649
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top
X