GAtes of Valhalla demo

Gates of Valhalla

Palatul lui Odin cu 540 de uși și paradisul războinicilor vikingi cunoscut sub denumirea de Valhalla, devine sursa de inspirație pentru Pragmatic Play care lansează Gates of Valhalla, un joc de păcănele online plin de mistere și câștiguri. 

Acțiunea jocului se desfășoară pe 5×5 role de joc și aduce un câștig maxim de 10000x miza. 

Un joc captivant, plin de culoare și simboluri interesante, Gates of Valhalla online promite sa te surprindă cu sume considerabile câștigate din runde bonus și castiguri in cascada, dar și cu simboluri și funcții speciale care te vor ajuta sa ajungi mai ușor spre rundele castigatoare.

Cum joc păcănele Gates of Valhalla?

Eliberează vikingul din tine și decide pe ce dispozitiv vrei sa joci Gates of Valhalla, deschide jocul, plasează pariul și și explorează tainele Gates of Valhalla slot pentru a avea parte de o experiența unică de joc. 

Alătură-te vikingilor în căutarea comorilor și antrenează-te cu Gates of Valhalla demo gratis pentru a deveni cel mai bun! Nu este necesară crearea unui cont și poți juca fără depunere 😊

Gates of Valhalla mize, simboluri și câștiguri

Cu o volatilitate ridicată și un RTP de 96.46%, castigurile Gates of Valhalla sunt mai rare, dar mai ridicate ca valoare. 

Miza este dată de valoarea monedei x liniile de joc selectate multiplicate cu 20, astfel miza minima are valoarea 0.80 ( valoare moneda 0.04 cu o linie selectata ), iar miza maxima ajunge la 400 ( valoare moneda 2 cu 10 linii selectate).

Castigurile sunt multiplicate cu miza de pe linia activa de joc și se formează în mod colapsabil. Apariția pe role a 3 sau mai multe simboluri identice adiacente formează o combinație câștigătoare care dispare de pe role după ce s-a înregistrat plata pentru a da șansa formării unui nou castig. Simbolurile necâștigătoare coboară pe role, iar spațiile libere sunt ocupate cu noi simboluri care pot forma noi câștiguri. Procesul nu este limitat și are loc până când pe role nu se mai formează combinații câștigătoare, moment  în care se realizează plata sumei obținută în urma colapsarii. 

Simbolurile viu colorate te îndeamnă sa descoperi câștigurile pe care le genereaza și te surprind cu plata acestora în orice direcție: de la stânga la dreapta și de la dreapta la stanga, de sus în jos și de jos în sus pe role adiacente, pornind de la orice rola. Combinațiile de 5 simboluri identice sunt cel mai bine plătite astfel ca masca roșie aduce câștiguri de 75x miza, masca turcoaz atinge un castig de 10x miza, iar prezența feminină ridica castigurile la 20x miza. Redate într-o maniera inedită, simbolurile cărților de joc aduc câștiguri cuprinse între 2.5x miza și 5x miza.

Simbol al bogăției, leul de aur reprezintă simbolul Wild în Gates of Valhalla slot. Acesta are un rol important în formarea câștigurilor și are atribuita funcția de Wild dinamic. La orice castig format cu Wild, acest simbol nu explodează în urma colapsarii ci își schimbă poziția aleatoriu pe role (stânga, dreapta, sus, jos) și își mărește valoarea multiplicatorului cu 1 pentru fiecare castig pana la x5, moment în care explodează. Dacă pe role sunt mai multe simboluri Wild, atunci multiplicatorii se adaugă de la unul la altul înainte de a se aplica câștigul.

Simbolul scatter este reprezentat de free spins și activează runda bonus la apariția pe role.

Bonus și rotiri gratuite Gates of Valhalla

Numărul de apariții a simbolurilor scatter pe rolele de joc determina cu câte rotiri gratuite începe runda bonus. Astfel, 3, 4 sau 5 simboluri scatter declanșează 10, 12 sau 15 rotiri gratuite. 

Runda se joacă cu role speciale și începe cu un multiplicator Wild care se mărește cu +1 la fiecare câștig realizat până la finalizarea rotirilor gratuite. 

Dacă în timpul jocului bonus pe ecranul de joc își fac apariția alte 3 simboluri scatter, atunci 10 rotiri adiționale se adaugă celor existente și runda continua. 

Opțiunea cumpara rotiri gratuite garantează activarea instanta a rundei Bonus pentru plata sumei de 100x miza și păstrează același principiu de joc ca în cazul declanșării clasice a acestuia.

Indiferent ca declanșezi runda în mod clasic sau alegi sa cumperi aceasta opțiune, rotirile gratuite însoțite de multiplicatori crescători va aduce castiguri considerabile de fiecare data când vor fi activate.

Nu trebuie sa ne crezi pe cuvânt, joacă și convinge-te chiar tu!

Jackpot Gates of Valhalla

Jocul de păcănele Gates of Valhalla nu are un jackpot definit, dar oferă șansa unui câștig maxim de 10000x miza, un castig considerabil care poate înlocui cu succes lipsa jackpotului, dar și un motiv pentru care merită sa joci Gates of Valhalla online. Si daca tot vorbim de Vikingi, avem un joc cu jackpot propus de Amusnet, jocul Viking Rising unde rotirile gratuite si simbolul Wild iti vor creste apetitul pentru jocurile cu vikingi.

Gates of Valhalla slot review 

Gates of Valhalla este un joc de păcănele cu un mod simplu de joc care aduce câștiguri nebănuite de pana la 10000x miza în runda Bonus de rotiri gratuite cu multiplicator progresiv.

Tema este inspirata din mitologia nordica, iar interfața jocului este plasată pe un fundal cu un peisaj idilic, cu munți învăluiți in zăpada ce aproape ating măreția cerului, care în contrast cu simbolurile mitice transforma Gates of Valhalla intr-un joc captivant, plin de surprize. 

Plata castigurilor în toate direcțiile, precum și funcțiile Wild dinamic și sansa de a cumpara runde bonus fac din Gates of Valhalla un joc autentic care merită încercat măcar o data.

Dacă îți plac jocurile pline de provocări inspirate din mitologia nordică, atunci joacă și Release the Kraken, un joc de păcănele cu speciale și câstiguri spectaculoase de la același producător.

Q&A Gates of Valhalla

  • Dacă câștigul maxim de 10000x miza este atins in jocul de baza Gates of Valhalla, atunci se realizează plata câștigului și jocul se reia, iar dacă câștigul maxim este atins în jocul bonus, atunci rotirile gratuite se opresc și se realizează plata, restul rotirilor gratuite se pierd și se revine la jocul de baza.

  • Jocul de păcănele Gates of Valhalla are funcția de redeclansare a rotirilor gratuite inclusă. Runda poate începe cu 10, 12 sau 15 rotiri gratuite la care se mai pot adăuga rotiri adiționale.

  • În secțiunea păcănele gratis, pe cazino.ro poți juca Gates of Valhalla demo gratuit și fără cont.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.46%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele online
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Club Tropicana pacanele gratis
Pragmatic Play

Club Tropicana

Diamond Plus EGT
Amusnet (EGT)

Diamond Plus

Route of Mexico pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Route of Mexico

To top
X