6 jokers demo

6 Jokers

Ești pregătit pentru un slot cu fructe total neobișnuit? 6 Jokers nu este deloc jocul clasic pe care te-ai aștepta să îl descoperi, în ciuda simbolurilor tradiționale de pe ecran: fructe, șeptari, clopoței. Sub cortinele roșii aflate deasupra rolelor se ascund 6 jokeri, care te urmăresc cu mare atenție pe tot parcursul jocului. Rolul lor este simplu: să te plătească cât mai bine!

Pe lângă grafica impresionantă și muzica dance de pe fundal, 6 Jokers impresionează și prin câteva funcții speciale. Te așteaptă un multiplicator Wild, funcția Tumble și altele despre care vei afla mai multe din articolul de astăzi. Îți mai spunem doar că în 6 Jokers online chiar și liniile de plată te vor surprinde! Încearcă acum varianta demo pe Cazino.ro și vezi despre ce este vorba!

Caracteristici 6 Jokers gratis

Pe lângă simbolurile tipice sloturilor cu fructe, structura din 6 Jokers este un alt element clasic, bine-cunoscut printre jucători. Dacă obișnuiești să joci des păcănele online, sigur ai mai întâlnit formatul de 6 role și 5 rânduri. Acesta este ușor de înțeles chiar și pentru cei fără prea multă experiență. Elementul surpriză vine odată cu sistemul de plată, care în 6 Jokers demo este de tip Scatter. Plățile vin odată cu aterizarea a 8 sau mai multe simboluri de același fel pe ecranul de joc. Pentru a înțelege mai bine acest mecanism, îți recomandăm să testezi mai întâi versiunea demo a jocului valabilă la noi pe site!

RTP-ul 6 Jokers demo este de 96.55%, deci trebuie să te aștepți la plăți bune din partea acestui joc produs de celebrul furnizor Pragmatic Play. Totuși, ia în considerare și volatilitatea sa ridicată, care va întârzia destul de mult apariția combinațiilor câștigătoare pe ecran. Chiar dacă așteptarea este mai mare decât în cazul altor sloturi cu volatilitate mică sau medie, sumele pe care le poți câștiga merită tot efortul. 

Funcții speciale 6 Jokers online

După cum ai aflat deja din introducere, 6 Jokers demo nu duce lipsă nici de funcții speciale. Prima dintre ele este Multiplicatorul Wild, cel care îți poate crește câștigurile semnificativ. Acesta este reprezentat de bomba aurie, care poate înlocui orice alt simbol de pe grila de joc. Atunci când lovește simbolurile, Multiplicatorului Wild i se acordă o valoare aleatorie, care mai apoi se aplică tuturor combinațiilor câștigătoare din care face parte. Iată care sunt posibilele valori ale sale: 2x, 3x, 5x, 8x, 10x, 12x, 15x, 18x, 20x, 30x, 35x, 50x, 100x. 

Funcția Tumble 

Hai să îți explicăm ce rol are funcția Tumble în 6 Jokers gratis! După fiecare rotire, combinațiile câștigătoare sunt plătite, iar simbolurile care au luat parte la câștig dispar de pe grila de joc. Restul cad în partea de jos a ecranului, făcând loc altor simboluri, care vin de sus. Această funcție contează enorm în dinamica jocului deoarece poți forma mai multe combinații favorabile de simboluri.

Rolele Joker 

Nu degeaba acest joc se numește 6 Jokers! La fiecare rotire, una dintre role este aleasă în mod aleatoriu și devine,,Joker Reel”. Dacă la aceeași rotire obții și funcția Tumble, o altă rolă va fi marcată cu aceeași denumire. 

Ante Bet

Această caracteristică le permite jucătorilor să își aleagă multiplicatorul pariului. Miza pe care pariezi determină soarta jocului și îți poate crește șansele de câștig la 6 Jokers gratis. Iată care sunt valorile posibile:

 • Multiplicator 5x – joc normal;
 • Multiplicator 7x – fiecare rotire începe cu 2 role Joker Reels.
 • Multiplicator 14x – fiecare rotire începe cu 3 role Joker Reels.
 • Multiplicator 28x – fiecare rotire începe cu 4 role Joker Reels.
 • Multiplicator 60x – fiecare rotire începe cu 5 role Joker Reels.

Mize și câștiguri 6 Jokers

În ceea ce privește mizele, poți juca 6 Jokers online pe un pariu minim de 0.05 credite și pe maxim 250 credite. Poți ajusta acest lucru foarte ușor din partea de jos a ecranului, de pe butoanele ,,” și ,,+”. Câștigul maxim pe care îl poți obține aici este de 5,000x din pariul plasat. Dacă tot am menționat câștigurile, hai să vedem și cât plătește fiecare simbol în parte!

 • Șeptarii aurii: 10x din pariul plasat;
 • Șeptarul roșu: 4x din pariul plasat;
 • Clopoțelul: 3x din pariul plasat;
 • Potcoava: 2x din pariul plasat;
 • Portocala: 1.20x din pariul plasat;
 • Pepenele: 1x din pariul plasat;
 • Struguri: 0.80x din pariul plasat;
 • Pruna: 0.60x din pariul plasat;
 • Lămâia verde: 0.40x din pariul plasat;

Nu uita să urmărești cu atenție și simbolul Multiplicator Wild, care poate înlocui orice alt simbol de pe ecran! Dacă vrei mai multe păcănele cu funcții speciale de la Pragmatic, îți recomandăm să încerci și Chicken Drop, Master Joker sau Hot Fiesta!

6 Jokers slot review

6 Jokers online reușește să te cucerească din primele secunde cu elementele sale grafice în culori vibrante și cu efectele de pe fundal. Muzica dance contribuie și ea la experiența de joc, anunțând parcă începutul unei petreceri. Iar surprizele nu se termină aici!

După ce începi să joci 6 Jokers online, descoperi ce alte caracteristici deosebite ascunde acest joc produs de Pragmatic Play. Este vorba despre multiplicatori, rolele Joker, funcția Tumble și nu în ultimul rând, sistemul de plată tip Scatter. Testează acum 6 Jokers demo pe Cazino.ro și vezi cum te mai poate surprinde!

Q&A 6 Jokers 

 • Da. Poți testa 6 Jokers demo la noi pe site, fără înregistrare și fără depunere.

 • Poți obține cel mult 5,000x din pariul plasat la 6 Jokers online.

 • Poți juca 6 Jokers gratis pe minim 0.05 credite și pe maxim 250 credite.

 • Da. Slotul produs de Pragmatic poate fi testat atât de pe desktop, cât și de pe mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.55%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top
X