Magician's Secret- Pacanele Gratis Online

Magician’s Secrets

The Magician’s Secrets este un joc de pacanele dezvoltat de Pragmatic Play, cu o tematică magică, amintind de alte jocuri de la același producător precum Madame Destiny sau Voodoo Magic. Magician’s Secrets oferă o plenitudine de funcții și caracteristici speciale, precum 4096 linii de câștig, simboluri Wild expandabile, Wild Sticky și multiplicatori. De asemenea, jucătorii au la îndemână două tipuri de runde bonus, la alegere. Tot ce îți putem spune este că trebuie să încerci aici Magician’s Secrets Demo sau pe bani reali în cazinourile online pe care ți le punem la dispoziție.

Caracteristici Magician’s Secrets

Acest joc de pacanele de la Pragmatic Play vine cu 4096 linii de câștig, împărțite pe 6 role și 4 rânduri, cu un RTP teoretic de 96,50% și o volatilitate ridicată. Toate câștigurile se calculează având în vedere simbolurile pe role adiacente, indiferent de poziția lor pe role. Elementul Wild (magicianul) apare pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6, însă când apare în jocul standard, acesta se poate expanda aleatoriu pe întreaga rolă, având în același timp un multiplicator de la 2x la 10x. De asemenea, în joc întâlnim un element Scatter (globul de cristal), o carte de vrăji, un talisman, o cupa de aur, un pumnal, o poțiune, precum și diverse nestemate.

Rotiri Gratuite Magician’s Secrets

Atunci când apar 3 sau mai multe elemente Scatter pe ecran (globul de cristal), se declanșează o rundă bonus la alegere, fie cu 10 rotiri gratuite cu simboluri Wild expandabile, fie cu 8 rotiri gratuite cu simboluri Wild Sticky.

Rotiri gratuite cu Wild-uri expandabile – În timpul rundei bonus, oricând apare un simbol Wild pe rolele 3 sau 4, acesta se extinde pe întreaga rolă și declanșează o sesiune de rotiri. De fiecare dată când are loc o rotire și există o combinație câștigătoare, multiplicatorul crește cu 1x pe Wild-ul extins. Rotirile continuă automat, până ce nu se mai formează combinații câștigătoare. Dacă apar 3 sau mai multe simboluri Scatter în această rundă, se mai adaugă încă 10 rotiri gratuite. În cazul în care apar simboluri Wild expandabile atât pe rola 3, cât și pe rola 4, multiplicatorii acestora se vor multiplica între ei înainte de acordarea câștigului.

Rotiri gratuite cu Wild-uri Sticky – Înainte de a începe runda bonus, este ales un simbol aleatoriu, care va juca rolul de Wild oricând aterizează pe rolele 2, 3, 4 sau 5. Toate simbolurile Wild care apar pe ecran în timpul rundei vor rămâne pe role pentru toate rotirile gratuite, până la finalul rundei bonus. Atunci când o rolă se umple cu simboluri Wild la aceeași rotire, se vor mai acorda încă 3 rotiri gratuite.

Mize și câștiguri Magician’s Secrets

Jucătorii pot alege atât numărul de fise pe o linie, de la 1 la 10, cât și valoarea fisei, de la 0,01 RON la 1 RON. Există un multiplicator de miză de 10x, astfel că mizele totale variază între 0,1 și 100 RON. Precum am specificat mai sus, toate liniile de câștig sunt calculate având în vedere simbolurile pe role adiacente, indiferent de poziția acestora. Cea mai valoroasă combinație este cea din 6 simboluri Scatter, cu 2000x miza, iar 5 simboluri Scatter îți vor aduce 200x. 6 cărți de magie se plătesc cu 50x pentru o combinație de 6, talismanul cu 10x, pocalul cu 4x, pumnalul cu 3x iar poțiunea magică cu 2x. Dintre nestemate, cea portocalie se plătește cu 0,8x, pica roz cu 0,7x, cupa roșie cu 0,6x, trefla verde cu 0,5x iar caro-ul albastru cu 0,4x.

Jackpot Magician’s Secrets

Cu toate că jocul nu oferă un Jackpot propriu-zis, jucătorii au șanse reale de a câstiga poturi uriașe, de până la 5000x. În timpul rundei bonus, dacă se atinge suma totală de 5000x miza, runda se încheie iar câștigurile sunt încasate automat. Nu uita nici de simbolurile expandabile cu multiplicatori, care pot apărea chiar și în jocul standard, ducând la câștiguri cu adevărat magice!

Pacanele online Magician’s Secrets

Intră și tu în aventura Magician’s Secrets de la Pragmatic Play și pregătește-te să câștigi în stil mare! Înainte de toate, încearcă însă versiunea gratis Magician’s Secrets Demo cu credite demo nelimitate, după care te poți juca pe bani reali în cele mai mari cazinouri online din România. Iar daca iti plac jocurile magice Pragmatic poti incerca si Voodoo Magic demo tot gratuit fara cont sau inregistrare.

Magician’s Secrets Review

Sinceri să fim, nu duceam lipsă de încă un joc cu teme magice de la Pragmatic Play, însă acesta vine cu câteva caracteristici care îl scot în evidență. Ne place că avem parte de Wild-uri expandabile cu multiplicatori în jocul standard, iar cele două tipuri de runde bonus înseamnă că nu ne vom plictisi curând de acest joc. Trebuie să ținem cont însă că volatilitatea ridicată înseamnă că ne putem aștepta la o perioada de câștiguri mai mici, până să dăm lovitura, lucru care ni s-a întâmplat și nouă. Per total, avem puține lucruri de reproșat acestui slot online, deși am fi apreciat să găsim în joc și o funcție auto, sau măcar un mod turbo care să ne accelereze câștigurile.

Magician’s Secrets FAQ

  • Poți încerca gratuit versiunea Magician’s Secrets Demo pe Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Jocul de pacanele Magician’s Secrets are 4096 linii fixe de câștig, împărțite pe 6 role și 4 rânduri.

  • Câștigul maxim la Magician’s Secrets este de 5000x miza, care poate fi atins în timpul rundei bonus.

  • Găsește 3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe rolele de joc și vei putea activa, la alegere, una dintre cele două tipuri de runde bonus, cu Wild-uri expandabile sau Sticky Wilds.

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.50%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii4096 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet100
⬇️ Min Bet0.1

Mai multe Pacanele Demo

To top
X
Popup Image