Demon Pots pacanele demo

Demon Pots

O atmosfera incendiara de joc cu multe surprize inedite așteaptă sa fie descoperite în jocul de pacanele Demon Pots lansat de Pragmatic Play.

Plin de culoare și efecte captivante, jocul dispune de o interfata de joc specială, formata din 3×5 role de joc, unde poziția centrala de pe rola 3, devine elementul surpriza a jocului.

Demon Pots pacanele online dispune de 4 bonusuri captivante, care se pot declanșa în orice moment al jocului, datorita simbolului special Demon, care îsi face aparitia doar pe poziția marcată a interfeței de joc și deblocheaza premii pentru a te ajuta sa obții mai ușor potul cel mare de 6000x miza pariata.

Grafica este moderna, iar coloana sonora interactiva si efectele animate vor crea o atmosfera placuta de joc la fiecare accesare. Joacă pacanele Demon Pots online și profita de castiguri arzătoare!

Cum joc pacanele Demon Pots online?

Cu un mod clasic de joc, Demon Pots este un joc de pacanele modern, optimizat pentru toate modurile de operare. Pentru a juca acest joc de pacanele cu speciale trebuie doar sa deschizi Demon Pots online pe dispozitivul preferat și sa selectezi pariul de joc dorit. Apasa start și invarte rolele pentru a obține combinatii castigatoare, dar și pentru a activa funcțiile speciale, care îți pot aduce mai ușor potul cel mare.

Inainte de a paria pe bani reali, joacă Demon Pots demo pentru a descoperi gratuit și fără cont toate opțiunile de distracție disponibile. Alături de alte pacanele online, ai sansa ideala de a juca Demon Pots gratis, în timp ce te familiarizezi cu regulile și interfata de joc.

Demon Pots mize, simboluri și castiguri

Demon Pots pacanele online dispune de un RTP de 96.01% si o volatilitate ridicata, iar câștigurile generate sunt mai rare, dar mai ridicate ca valoare și pot ajunge pana la 6000x miza pariata.

Castigurile se formează pe 40 de linii fixe de joc, la combinatii de 3 sau mai multe simboluri identice, iar miza de joc este dată de valoarea monedei multiplicată cu numărul de linii.

Orice castig este multiplicat cu miza de pe linia activa de joc, iar plata se realizeaza de la stanga la dreapta.

Simbolurile sunt valoroase și sunt pline de culoare, iar pe role își vor face apariția monede de aur, teancuri de bancnote, oale cu bani, potcoave norocoase, dar și o comoara si un trident fermecat. Cele mai mari castiguri sunt generate de comoara strălucitoare formată din monezi de aur si o coroana care genereaza pana la 5x miza pariata.

Demonul este un personaj drăguț, chiar amuzant care are rol de wild și îsi face aparitia doar pe poziția marcată de pe rolele de joc. Acesta ajută la formarea combinatiilor castigatoare, prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter reprezentat de o moneda de aur și contribuie la declanșarea funcțiilor speciale Demon Pots.

Demon Pots speciale

Moneda de aur este simbol special și îsi face aparitia pe role blocat în lanțuri. Fiecare moneda are atribuita o valoare cuprinsa intre 0.2x si 2x miza pariata, valori care sunt colectate și adaugate balantei din cont doar la apariția simultană cu simbolul demon wild pe role.

Wild Demon este atractia jocului, iar fiecare aparitie pe rolele de joc poate declanșa bile de foc care se îndreaptă spre cele 4 oale cu bani plasate deasupra rolelor, pentru a grabi activarea acestora. Fiecare oala plina cu bani poate declansa urmatoarele functii:

  • Oala cu monede/Coins – alocă în mod aleatoriu pe rolele de joc 6 simboluri moneda, cu valori cuprinse intre 0.2x – 1x miza pariata.
  • Oala cu super monezi/Super Coins – are același principiu de funcționare ca și Oala cu monede și aloca valori cuprinse intre 0.4x si 2x miza pariata.
  • Castiga rotiri/Win Spins și Rotiri gratuite/Free Spins – alocă 6 rotiri gratuite cu simbol wild blocat pe poziția centrala.
  • Mod miză specială/Ante Bet – este opțiunea care anuleaza functia de cumparare a bonusului și mărește șansele de declanșare a rotirilor gratuite în modul clasic pentru plata sumei de 60x miza pariata.
  • Cumpara rotiri gratuite – este opțiunea care garantează declanșarea rundei bonus Demon Pots pentru plata sumei de 100x miza pariata. 

Bonus si rotiri gratuite Demon Pots

Runda bonus Demon Pots este formata din 6 rotiri gratuite Demon Pots și se activează în momentul în care oala cu rotiri gratuite este plina. Rotirile pot fi redeclansate, iar apariția simbolului wild lipicios pe rola 5 în timpul rotirilor gratuite, va adăuga un multiplicator x3 la valorile monedelor colectate în timpul rotirii, în timp ce apariția simultană pe rolele 4 și 5 va multiplica cu x6 valorile obtinute.

În timpul rundei funcțiile speciale raman active, iar cu simbolul wild blocat pe poziția centrala, șansele de a obține potul cel mare de 6000x miza pariata cresc considerabil. Joacă Demon Pots pacanele cu speciale și descoperă toate oportunitatile de joc oferite de simpaticul personaj animat, sub forma de demon.

Demon Pots slot review

Demon Pots este un joc de pacanele interactiv, care oferă multiple opțiuni de distracție.

Grafica animata, plina de culoare, alături de demonul roșu vor contribui la calitatea jocului, în timp ce funcțiile speciale de colectare a monedelor sau rotirile gratuite, vor adăuga un plus de entuziasm jocului.

Chiar dacă poate părea puțin confuz, sa joci pacanele Demon Pots nu este deloc greu si te vei convinge de acest aspect imediat ce vei începe sa invarti rolele. Astfel, îți va fi mai ușor sa intelegi regulile de joc, precum și modul de activare a celor 4 funcții speciale, care garantează distracție la fiecare declanșare. Poti cumpara direct speciala de activare a bonusului pentru plata unei sume de bani, sau poti influența activarea acestuia cu opțiunea mod miză speciala.

Demon Pots îți oferă o experienta unica de joc într-o atmosfera calda si prietenoasa , așa ca joacă Demon Pots pacanele cu speciale si descopera toate optiunile de joc oferite de micutul demon! Poți încerca și jocul Coin Miner, dacă ești pasionat de monede și strategie, dar mai ales daca iti doresti sa ai parte de o experienta de joc diferita, fara elemente de distragere. Optiuni exista, asa ca alege-ti preferatul, iar disstractia va fi garantata🙂

Q&A Demon Pots

  • Castigul maxim Demon Pots este limitat la 6000x miza pariata.

  • Demon Pots slot online are 40 de linii fixe de plata.

  • Jocul de pacanele Demon Pots este optimizat pentru toate modurile de operare și poate fi accesat de pe orice dispozitiv, inclusiv telefonul mobil.Joacă demo Demon Pots gratuit pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis, pentru a te convinge singur de acest aspect.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
🍀 RTP96.01%
⚡VolatilitateMare
🎰 Tip jocPacanele cu speciale
Linii40 FixedRotiri GratuiteDaRole5
ScatterDaWildDaJackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

20 burning hot pacanele
egt

20 Burning Hot

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 79

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Zeus wild thunder pacanele demo
synot

Zeus Wild Thunder

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Secrets of alchemy - pacanele alchimist
egt

Secrets of Alchemy

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
5 Dazzling Hot Bell Link pacanele gratis
egtdigital

5 Dazzling Hot Bell Link

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
40 Lucky Wild | More demo
egt

More Lucky Wild 40

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Diamond Fruits pacanele demo
relax

Diamond Fruits

Nota: 3.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Cash 100 Lucky Clover demo

Cash 100 Lucky Clover

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Towering Fortunes pacanele gratis
pragmatic

Towering Fortunes

Nota: 5 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top