Coin miner demo

Coin Miner

Inspirați de jocul Minesweeper, furnizorii de jocuri online Gaming Corps lansează Coin Miner, un joc bazat pe intuiție și noroc. Cu o grafica simpla, fără elemente de distragere, Coin Miner slot are interfața de joc structurată pe 5×5 role care ascund monede de aur cu multiplicatori și mine care explodează. Provocarea jocului consta în dezvăluirea treptată a simbolurilor câștigătoare pentru a castiga potul cel mare de 998x miza, fără a activa minele ascunse.

Opțiunea de a colecta oricând câștigul este un avantaj care oferă șansa de a aduna câștiguri înainte de a descoperi mine pe ecranul de joc, iar bonusul Treasure Boost creste sansa de a descoperi o moneda norocoasă în defavoarea unei mine explozive și se activează aleatoriu.

Testează-ți abilitățile și joacă coin miner demo pentru pentru a te familiariza cu modul de joc înainte de a risca pe bani reali, iar cand esti pregatit, poti juca pe bani reali Coin Miner Superbet, Coin Miner Magic Jackpot sau Coin Miner Netbet, acestea fiind primele cazinouri care ofera jocul pe bani reali 💣

Cum joc Coin Miner demo?

Fiecare runda începe cu selectarea mizei și a numărului de mine care dorești sa fie prezente pe interfata de joc. Apasa start și vezi cum acesta se transforma în collect. Rand pe rand trebuie sa dezvalui celule de pe interfata de joc pentru a afla ce simbol ascunde. Poți descoperi monede castigatoare și runda continua, sau descoperi mine și runda se termina, iar procesul trebuie reluat. 

Coin Miner este optimizat modurilor de operare IOS, Android și Windows, așa că alege dispozitivul preferat, deschide jocul și seteaza preferințele pentru a da start castigurilor. 

Desi pare complicat, modul de joc Coin Miner este oarecum simplu dacă urmezi pașii necesari. 

Chiar dacă este un joc de cazino, poți juca Coin Miner, atat demo cât și pe bani din confortul casei tale. Alături de alte jocuri online, Coin Miner demo este gratuit și nu ai nevoie de cont pentru a juca, iar pentru a-ti testa norocul pe bani reali, verifica lista propusă cu cazinouri care oferă acces la acest joc neconvențional. 

Coin Miner mize, simboluri și câștiguri

Coin Miner are un RTP peste medie, cuprins între 96.59%  și 97.32% și genereaza castiguri variabile. Nivelul de volatilitate al jocului se determina în funcție de selecția mizei cuprinsa intre 0.20 și 200 și a minelor explozive care pot fi selectate între 1- 24 (1, 2, 3, 5, 7, 10, 17, 20 sau 24).

Alegerea unui număr mare de mine înseamnă castiguri mai mari, dar și sansa ca minele sa fie descoperite mai repede, iar modul de joc intensifică emoțiile la fiecare alegere efectuata! Castigurile se formează cu fiecare moneda norocoasă dezvaluita de pe interfata de joc, iar fiecare alegere corecta mareste castigul.

Unicitatea jocului Coin Demo este dată de faptul ca fiecare alegere corecta garantează creșterea premiul acordat și, implicit castigurile ating cote ridicate. Poti juca Coin miner superbet si Magic jackpot avand acest joc in portofoliul de sloturi.

Simbolurile Coin Miner sunt puține și sunt în contrast cu grafica simpla. Vei observa în timpul jocului monede de aur care ascund multiplicatori, mine care explodează, dar și un zar galben în chenar roșu care activează funcția Treasure Boost.

Simbolurile reprezentate de mine sunt cele de care trebuie sa te feresti, deoarece acestea încheie jocul și tot progresul Coin Miner se pierde 💥

Bonus și rotiri gratuite Coin Miner

Bonusul Treasure Boost este o caracteristică automată care se activează aleatoriu în timpul jocului  și crește șansa de a descoperi o moneda norocoasă în defavoarea unei mine explozive. Cand aceasta funcție se activează, simbolul reprezentat de zar se luminează, iar dacă alegerea făcută fără funcția activa ar fi dezvaluit o mina, dar acum dezvăluie o moneda norocoasă, acest lucru va fi marcat cu o eticheta. 

La un numar de mine selectat la 3, bonusul este activat pe ultimele 7 celule nedescoperite (18/25); la un numar de 8 mine selectate, bonusul este activ de la a doua pana la ultima celula nedescoperite (1/25); iar selecția minelor la 7, 10, 17 și 20, activează bonusul pentru toate celulele nedeschise (0/25).

Diferit de alte jocuri online, Coin Miner nu oferă rotiri gratuite, dar dacă vrei sa beneficiezi de aceasta optiune, atunci Coin Miner demo este alegerea potrivita. Poți juca gratuit și fără cont un număr nelimitat de alegeri gratuite, și în același timp te familiarizezi și cu modul de joc.

Jackpot Coin Miner

Chiar daca Coin Miner online nu are un jackpot inclus, castigul maxim de 998x miza pariata este acceptabil pentru un joc bazat pe intuiție și merită o șansă daca iti plac provocarile, mai ales cele lansate de Gaming Corps 😉

Coin Miner slot review

Daca iti plac provocarile și jocurile atipice, atunci Coin Miner este jocul numai bun de încercat. Jocul oferă posibilitatea unui castig maxim de 998x miza, iar șansa de a selecta jocul preferat prin alegerea mizei și a numărului de mine, dar și faptul că poți colecta oricand castigul în timpul jocului, face Coin Miner să fie un joc unic și special. 

Grafica simpla, fără tema specifica și coloana sonoră poate fi un avantaj deoarece jocul nu contine elemente care ar putea sa-ti distraga atentia, dar totodată devine și dezavantaj prin lipsa unor elemente specifice jocurilor de noroc. Ca și minusuri mai putem adauga lipsa unui jackpot, a functiei gamble, dar și a rotirilor gratuite care cu siguranta ar fi dus jocul la extreme și ar fi oferit opțiuni complexe de joc. Prin lipsa acestora, Coin Miner poate fi încadrat în categoria jocurilor de masa, dar totodată poate foarte bine sa fie încadrat și în seria jocurilor de pacanele online cu tema speciala.

Un joc aparent simplu, Coin Miner se dovedește de fapt a fi un joc plin de adrenalina care intensifică emotia jocului la fiecare alegere realizata. Decizi cat timp vrei sa joci, prin incasarea castigului după o alegere norocoasă sau riști totul pentru sansa castigului maxim!

Q&A Coin Miner

  • Pentru a juca Coin Miner online trebuie sa selectezi miza și numărul de mine care dorești sa fie active pe ecranul de joc, apesi start și începi sa dezvalui celule de pe interfata de joc.

  • Coin Miner are un castig maxim de 998x miza.

  • La fiecare moneda norocoasă dezvaluita pe ecranul de joc, suma se multiplica cu factorul de multiplicare indicat de moneda. Cu cat sunt descoperite mai multe monede norocoase, cu atat mai mult te apropii de potul cel mare de 998x miza.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Gaming Corps
🍀 RTP97.32%
⚡VolatilitateMică-Medie
Rotiri GratuiteNuRole5

Mai multe Pacanele Demo

Sloar Queen Playson

Solar Queen

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Chicken Drop Pacanele Online
pragmatic

Chicken Drop

Nota: 5 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Nile Fortune demo gratis

Nile Fortune

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 12

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Octopus Treasure pacanele gratis
playngo

Octopus Treasure

Nota: 5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
ruleta europeana gratis
grentube

Ruleta Europeana

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
The Dog House pacanele demo
pragmatic

The Dog House

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 42

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Chicago slots
grentube

Chicago

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
Ice Valley pacanele online
egt

Ice Valley

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

Ce nu ti-a placut?

Joacă
To top