Greek Fortune pacanele online

Greek Fortune

Greek Fortune este un joc de pacanele tematic lansat de Amusnet Interactive, care reușește să redea într-un mod captivant o parte din istoria Greciei Antice.

Cu 5 role și 15 de linii de plată, Greek Fortune este un slot video conectat la sistemul de Jackpot Mystery Cards care dispune de simbol special wild, rotiri gratuite cu multiplicator și funcția Gamble. Toate aceste caracteristici măresc considerabil câștigurile la fiecare sesiune de joc și mențin nivelul de adrenalină la cote ridicate.

Tema este inspirată din mitologia bogată a Greciei Antice, cu simboluri care includ repere emblematice grecești, dar și creaturi mitologice, iar coloana sonoră completează în mod perfect atmosfera vibrantă de joc. Grafica și animațiile fluide reușesc să aducă la viață o parte din istoria elenă, așa că hai să explorăm împreună toate opțiunile de joc disponibile în acest joc de pacanele Amusnet!

Cum joci Greek Fortune pacanele online

Greek Fortune păstrează un mod clasic de joc, întâlnit și la alte pacanele online, unde tot ce trebuie să faci este să învârți rolele pentru a obține potențiale câștiguri! Deschide Greek Fortune online pe dispozitivul preferat, iar după ce ajustezi pariul de joc dorit, în funcție de numărul de linii cu care vrei să joci, învârte rolele, iar aventura va începe sub atenta supraveghere a zeilor, care te vor ajuta să obții mai ușor potul cel mare de 10000x miza pariată.

Poți încerca și varianta demo a jocului, dacă nu ești dispus să faci o depunere! Greek Fortune gratis este disponibil la noi pe site și nu ai nevoie de cont pentru a testa! Nu vei obține câștiguri reale, însă te vei familiariza cu regulile de joc, pentru a ști la ce să te aștepți atunci când decizi să joci Greek Fortune pe bani reali!

Greek Fortune mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.37% și o volatilitate de nivel mediu-ridicat, Greek Fortune este un joc de pacanele care generează câștiguri mai rare, dar mai ridicate ca valoare. Liniile de plată sunt variabile: 1, 5, 7, 10, 15 și poți plasa pariuri începând cu 0.20 RON/rotire.

Simbolurile plătesc la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente.Câștigul maxim este limitat la 10000x miza pariată, iar orice sumă mai mică decât 35x poate fi pariată în runda de risc. 

Specifice mitologiei grecești, simbolurile sunt redate de Zeii Hercule și Hera, precum și de alte elemente precum coiful, scutul, sandalele, harpa și cornul. Cele mai valoroase simboluri sunt cele reprezentate de zei, care plătesc și la combinații de 2 simboluri identice, realizând plăți de până la 75x miza, în timp ce celelalte simboluri generează plăți de până la 40x miza pariată. Simbolurile reprezentate de cărțile de joc sunt redate în contrast cu tema jocului și reușesc să mențină câștigurile constante, efectuând plăți de până la 10x miza pariată.

Simbolul wild este unul special, iar la fiecare apariție acesta ajută la formarea combinațiilor câștigătoare prin înlocuirea celorlalte simboluri și dublează suma obținută. Simbolul wild nu poate substitui simbolul reprezentat de șarpele cu 3 capete, care este simbolul scatter al jocului și activează runda bonus Greek Fortune.

Bonus și rotiri gratuite Greek Fortune

Apariția pe rolele de joc a 3 sau mai multe simboluri scatter declanșează 15 rotiri gratuite Greek Fortune, care sunt însoțite de un multiplicator x3. Runda poate fi redeclanșată, iar apariția simbolurilor scatter pe rolele de joc în timpul rundei, adaugă 15 rotiri suplimentare celor existente.

Fiind un joc de pacanele ca la aparate, Greek Fortune online îți permite să pariezi în runda de risc orice câștig mai mic decât 35x. Runda se bazează pe alegeri, iar dacă ești inspirat și intuiești corect culoarea cărții ce urmează a fi întoarsă, atunci suma se dublează. În caz contrar, câștigul se pierde, iar jocul de bază se reia.

Atenție, șansele de câștig sunt egale cu cele sortite eșecului, așa că înainte de a paria pe bani reali, noi îți sugerăm să încerci mai întâi pacanele Greek Fortune demo pentru a vedea cât de inspirat ești în alegeri, dar și pentru a-ți antrena norocul cu o sesiune gratuită de joc!

Jackpot Greek Fortune

Conectat la sistemul de Jackpot Mystery Cards, Greek Fortune este un joc de pacanele cu jackpot structurat pe 4 niveluri, care este de tip progresiv. 

Indiferent pe ce miză alegi să joci, funcția Jackpot se declanșează în mod aleatoriu, în timp ce joci. Dacă este activat jackpotul, atunci jocul se oprește, iar pe role își vor face apariția 12 cărți, plasate cu fața în jos. Pentru a afla ce nivel al jackpotului ai câștigat, identifică 3 cărți cu simboluri identice, iar suma aferentă simbolului dezvăluit se va adăuga balanței active din cont.

Greek Fortune slot review

Jocurile de pacanele tematice reprezintă mereu o provocare, iar Greek Fortune nu se abate de la regulă! Cu 15 linii variabile de plată și un potențial maxim de câștig limitat la 10000x miza pariată, acest slot Amusnet Interactive poate deveni următorul tău joc norocos.

Antrenează-te gratuit pe Cazino.ro, iar când ești pregătit, alege cazinoul preferat din lista sugerată și învârte rolele pentru câștiguri reale. Nu doar că poți obține rotiri gratuite cu multiplicator x3, dar în orice moment al jocului, ai și șansa de a obține unul din cele 4 jackpoturi progresive, care în general, ating sume impresionante.

Pentru a descoperi și alte jocuri inspirate din istoria Greciei Antice, noi îți sugerăm să încerci și Age of Troy, un joc de pacanele de la același producător, care te va captiva cu o poveste fascinantă despre Războiul Troian!

Q&A Greek Fortune

  • Greek Fortune este un joc de pacanele cu 5 role și 15 linii variabile de plată.

  • Greek Fortune slot online are un RTP de 96.37%.

  • Jocul de pacanele Greek Fortune online are inclus un simbol special wild care dublează câștigurile, o rundă bonus de rotiri gratuite cu multiplicator x3, funcția Gamble și un jackpot progresiv, structurat pe 4 niveluri.

  • Pe cazino.ro, poți juca demo Greek Fortune gratuit și fără cont.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.37%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu dublaj
📈 Linii15 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top